cover_wielki 18.09.05, 23:21 To forum o to jeszcze żyje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Co słychac ? 19.09.05, 00:19 Każdy ma swoją opinię w tej sprawie ;-) Ale pojawiają się wątpliwości. Przeplatane dobrą poezją. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Co słychac ? 19.09.05, 21:59 Za mało postów żeby żyć, za dużo żeby umrzeć. Jesień długie wieczory niesie, może coś drgnie a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff To ja zaszemram! 19.09.05, 23:20 Były, żyły trzy Japonki: Cypka, Cypka-Drypka, Cypka-Drypka-Lampamponi. Byli,żyli trzej Kitajce: Jak, Jak-Jakcydrak, Jak Jakcydrak-Jakcydroni. Jak wziął Cypkę, Jak-Jakcydrak, Cypkę-Drypkę, Jak-Jakcydrak-Jakcydroni, Cypkę-Drypkę-Lampamponi. Jak, Cypka - Szach, Jak-Jakcydrak,Cypka-Drypka - Szach-Mach, Jak-Jakcydrak-Jakcydroni, Cypka-Drypka-Lampamponi - Szach-Mach-Szachszadroni. I teraz powiedzcie to jak najszybciej umiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: To ja zaszemram! 25.09.05, 22:37 Pod chinsko-japonski sojusz. Fora tak do siebie maja, ze raz zyja potem zamieraja. Jak na razie zmarl smiercia glodowa Klub Forum, moze to edzine jeszcze podycha, podobnie jak karolakowe co moim niechcacy sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: To ja zaszemram! 28.09.05, 11:19 Niechcący, a ja myślałem że w ramach rozliczeń rozwodowych Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Miltonia ! 01.10.05, 18:08 Bardzo oryginalny sojusz. eksytujace konsekwencje.i tajemniczosc. Zagnanie osds-u na kulture unisono z Twoim forum,skadinad rowniez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Miltonia ! 03.10.05, 22:25 Wlasnie, cos na tej Kulturze forum zamiera. Moze by tak na nalogi przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Milta ! 03.10.05, 23:17 A gdzie te łogi się znajdują, bo nie mogę naleźć? Kto nie zCza_hą temu blachą Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Milta ! 03.10.05, 23:24 Może na rozłogi ? Jakby nie było z kulturą to tutaj cieniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Milta ! 03.10.05, 23:32 pisz Waść ! - żeby podnieść / aKto zWielką tego belką Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co słychac ? 08.01.06, 15:59 Nikogo nie bylo, nawet Janusza (Karolaka). Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Co słychac ? 15.01.06, 03:07 były trzy króle i anna maria jopek trojga nazw, więc sezon karciany uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co słychac ? 18.01.06, 13:00 Gdzie w takim razie czwarty (do brydza)? Odpowiedz Link Zgłoś