randia 20.09.02, 12:51 ...........to siem przywitam z ogółem :)))) WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 12:52 randia napisała: > ...........to siem przywitam z ogółem :)))) > WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!! > Witam witam i cmokam goronco acz nie bez zalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 12:55 Wybacz Mi o Panie miłosierny, nie wiedziałam co czyniłam...................czy jakoś mogę naprawić szkody jakie poczyniłam ????? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor tak sie zastanawiam.... 20.09.02, 13:00 ... czy wiesz o czym zapomnialas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: tak sie zastanawiam.... 20.09.02, 13:02 Nie mam przy Sobie dyskietki :((((( Nie bij, wytłumacz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: tak sie zastanawiam.... 20.09.02, 13:41 nie sciemniaj, czekam i czekam, szybko baby! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:00 randia napisała: > Wybacz Mi o Panie miłosierny, nie wiedziałam co czyniłam...................czy > jakoś mogę naprawić szkody jakie poczyniłam ????? :))))))))) Hymmm ?? szkody o nie zadne to szkody byly marzenia tylko moje przez brak telefonu sie nie ziscily a nie bedac namolem nie narucam sie wcale choc nie ukrywam ze o telefonie mysle stale Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:06 Serce Me żal przepełnia, że marzenia twe nieziszczone Postaram się nadrobić i czas i chwile stracone Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re:Randia 20.09.02, 13:01 Randia łajzo gdzie łazisz, od łażenia ja jestem, a może od wałęsania:))))))? sam nie wiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re:Randia 20.09.02, 13:03 Szaraczku jak Ja za Tobą tęskniłam :))))) I kurna nie szwędam się tylko chwilowo nie mam dostępu do netu, ale może jużniedługo!!!!! Wyślę @ :)))))) Buziak słodki :)* Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re:Randia 20.09.02, 13:10 Znam ten ból bez netu, ale wole inne bóle...np. ból od nadmiaru sexu, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re:Randia 20.09.02, 13:17 Szary czeka na @... Mnie też siem ckniło za Tobą:) A byłaś Ty w końcu w tym wrocku czy też ni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re:Randia 20.09.02, 14:22 Jeszcze we wrocku nie byłam :((( Ale siem webieram, a jak tylko :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re:Randia 20.09.02, 14:25 No to czekam:))))) Pójdziem na pifko a co?:))) Tacy zajebiści będziemy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:04 leloł mowie i macham lapka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:07 Radości Ty Moja !!!!!! Już całusek ląduje na policzkach Twoich :)* Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:09 ojejej, sie splonilam z radosci:))) i oddaje buzke, i gryze:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:13 Aaaaaachhhhhhhh !!!!!!! Jak Ty cudownie krwi utaczasz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:18 randia napisała: > Aaaaaachhhhhhhh !!!!!!! > Jak Ty cudownie krwi utaczasz :))))) Niedość że swojąperwersjąmonitory uslinily to jeszcze krwiozerczoscia swa sie afiszuja ;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:25 jasne, a Ty obojetnie siedzisz i wcinasz czipsy:))) Randia wie jak gryze, bo miala okazje przejsc szkolenie, jak gryzc nie nalezy. no i wie, ze lokiec to nie miejsce gdzie sa zyly z ciepla krwia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:29 saqqara napisała: > jasne, a Ty obojetnie siedzisz i wcinasz czipsy:))) > > NO OCZYWIŚCIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:33 aha, i kto teraz zawija?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:34 saqqara napisała: > aha, i kto teraz zawija?:))) Świstak ofkorz, a co ty siem s choinki urwałaś, że nie wiesz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:38 aaaa, to dobrze ze Cie w czarwonicy widzialam teraz wiem jak swistaki naprawde!! wygladaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 13:41 saqqara napisała: > aaaa, to dobrze ze Cie w czarwonicy widzialam teraz wiem jak swistaki > naprawde!! wygladaja:)) I tak tu oto ponownie szaki i robson postanowili przejac watek i poruszac tematy watpliwie z watkiem zwiazane opanowac go wzajemnymi postami hihihi ;) szaki cmokas a randyjka buziak z jezyczkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Więc jak już jezdem.................. 20.09.02, 14:24 Ja wam przejmę !!!!!!!!!! Moj Ci On ( ktokolwiek to jest ) !!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś