Gość: mario2 Re: Marcys >>tak sie tylko pytam<< je IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:19 Outlock mowi, ze nie ma dla mnie nowych wiadomosci :( Małpa pitła ! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Marcys 24.09.02, 14:34 pisze drukowanymi, zeby bylo latwiej i szybciej zrozumiec; CO Z TYM WYJAZDEM W GORY? KIEDY? GDZIE? OBIECALES!!!! mysle o Tobie, masz malpe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marcys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:40 Jedziemy, moze nie autostopem, ale motorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marcys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:52 wannDu Zeit und Lust hast :o) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Marcys 24.09.02, 15:54 jak już się dogadacie, to proszę o krótką wzmiankę w lokalnej prasie Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: zaraz 24.09.02, 15:56 wyjde z siebie i stane obok!!!! rozmawiam jak ges z prosieciem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:58 to gadaj ze mna a nie z Motorkiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: zaraz 24.09.02, 16:02 gdzie ja mialam ten rozen? nabije Maria i upieke nad ogniskiem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:03 sodomitka! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: zaraz 24.09.02, 16:08 wypraszam sobie! co najwyzej jedynie sadystka. chodz, swinko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:13 Motor!! Mati Cie wola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:19 nie wiem na co biora syrenki Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:25 syrenki? w mitologii nazywano takie gorgony lub meduzy:))))) Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie wiem na co biora syrenki Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:19 a co, chcesz rady od Maria? jak masz jakies zyczenia to smialo - moze chcesz miec wielki hmm... tenis? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:21 z Samprasem? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:29 Cyckowi pewnie sie marzy z Kurnikowa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:35 oooooooo!!!!! dobrze myslisz, dobrze myslisz, fajna dupeczka, warunki ma extra, ona jest z W-wy? daj namiary to uderze:))) ja twz juz widze u siebie na korcie:))) mathildae napisała: > Cyckowi pewnie sie marzy z Kurnikowa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:40 dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;) emperor napisał: > ona jest z W-wy? > daj namiary to uderze:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:43 ale ja nie chce z toba rozmawiac, tylko z kurnikova:)))) mathildae napisała: > dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;) > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:54 tam Ci pomoga. przygotuja Cie do spotkania, pozycza gustowny plaszczyk wiazany na plecach. i jeszcze kilku kolegow poznasz, really;))) emperor napisał: > ale ja nie chce z toba rozmawiac, tylko z kurnikova:)))) > > > mathildae napisała: > > > dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mam nadzieje, ze mi znowu cos z wyjazdu w gorki... 24.09.02, 16:25 przeslesz, babciu mila:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wnusiu! 24.09.02, 16:37 nie mow mi tylko, ze znowu masz dyzur w zakladzie gdzie brak klamek! kto bedzie babcine stare kosci po wertepach ciagnac, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to wyslijcie, jakas tajniacka malpeczke........... 24.09.02, 16:41 co, gdzie, kiedy i kto z kim bedzie spal, mam nadzieje, ze rodzin rozdzielac nie beda:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:27 tenis ... hmm.... spoko, jezeli zagrasz ze mna:))) juz cie widze na swoim prywatnym korcie:))) mathildae napisała: > a co, chcesz rady od Maria? > > jak masz jakies zyczenia to smialo - moze chcesz miec wielki hmm... tenis? > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:33 cos malutki ten korcik. zapuszczony i chyba od dawna nie uzywany;( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:40 musisz sie takim zadowolic, dla kurnikovej bedzie inny:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:43 a rakieta widze dziewicza, nienaciagnieta. Empek, a Ty umiesz chociaz w pilke trafic? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:51 chcesz byc moja instruktorka? dasz mi pierwsza lekcje? :)) owszem moge nie trafic jak bedziesz z pilka uciekac:))) ale tak na poczatek to trzymaj spokojnie pileczke:))) jak ja mam uderzyc? jak wolisz, z forhandu czy backhandu? :))))))) mathildae napisała: > a rakieta widze dziewicza, nienaciagnieta. Empek, a Ty umiesz chociaz w pilke > trafic? > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:58 Empek, nie recytuj mi tutaj "Tenis nie tylko dla orlow". lepiej kup sobie prawdziwa rakiete. teraz podobno technika czyni cuda, wiesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś