Dodaj do ulubionych

Marcys >>tak sie tylko pytam<< jest do Ciebie

24.09.02, 13:46
wyslij mi malpe;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Marcys >>tak sie tylko pytam<< je IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:19
      Outlock mowi, ze nie ma dla mnie nowych wiadomosci :(
      Małpa pitła !
      • mathildae Re: Marcys 24.09.02, 14:34
        pisze drukowanymi, zeby bylo latwiej i szybciej zrozumiec;
        CO Z TYM WYJAZDEM W GORY? KIEDY? GDZIE? OBIECALES!!!!

mysle o Tobie, masz malpe;)))
        • Gość: mario2 Re: Marcys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:40
          Jedziemy, moze nie autostopem, ale motorem
          • mathildae Re: Marcys 24.09.02, 14:47
            kiedy? Kiedy?? KIEDY???
            • Gość: mario2 Re: Marcys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 14:52
              wannDu Zeit und Lust hast :o)
              • motor Re: Marcys 24.09.02, 15:54
                jak już się dogadacie, to proszę o krótką wzmiankę w lokalnej prasie
                • mathildae Re: zaraz 24.09.02, 15:56
                  wyjde z siebie i stane obok!!!!
                  rozmawiam jak ges z prosieciem;)))
                  • Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:58
                    to gadaj ze mna a nie z Motorkiem :o)
                    • mathildae Re: zaraz 24.09.02, 16:02
                      gdzie ja mialam ten rozen? nabije Maria i upieke nad ogniskiem!
                      ;)
                      • Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:03
                        sodomitka! :o)
                        • mathildae Re: zaraz 24.09.02, 16:08
                          wypraszam sobie!
                          co najwyzej jedynie sadystka.
                          chodz, swinko;)
                          • Gość: mario2 Re: zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:13
                            Motor!!
                            Mati Cie wola!
                            • emperor mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:15

• Gość: mario2 Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:19
                                nie wiem na co biora syrenki
                                • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:25
                                  syrenki? w mitologii nazywano takie gorgony lub meduzy:)))))

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> nie wiem na co biora syrenki
                              • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:19
                                a co, chcesz rady od Maria?

jak masz jakies zyczenia to smialo - moze chcesz miec wielki hmm... tenis?
                                ;)))
                                • Gość: mario2 Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 16:21
                                  z Samprasem?
                                  • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:29
                                    Cyckowi pewnie sie marzy z Kurnikowa;)))
                                    • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:35
                                      oooooooo!!!!! dobrze myslisz, dobrze myslisz, fajna dupeczka, warunki ma extra,
                                      ona jest z W-wy?
                                      daj namiary to uderze:))) ja twz juz widze u siebie na korcie:)))

mathildae napisała:

> Cyckowi pewnie sie marzy z Kurnikowa;)))
                                      • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:40
                                        dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;)

emperor napisał:
                                        > ona jest z W-wy?
                                        > daj namiary to uderze:))) >
                                        • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:43
                                          ale ja nie chce z toba rozmawiac, tylko z kurnikova:))))

mathildae napisała:

> dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;)
                                          >
                                          • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:54
                                            tam Ci pomoga. przygotuja Cie do spotkania, pozycza gustowny plaszczyk wiazany
                                            na plecach. i jeszcze kilku kolegow poznasz, really;)))

emperor napisał:

> ale ja nie chce z toba rozmawiac, tylko z kurnikova:))))
                                            >
                                            >
                                            > mathildae napisała:
                                            >
                                            > > dzwon 999 i pros wewnetrzny Tworki;)
                                            > >
                                            >
                                • kitek1 mam nadzieje, ze mi znowu cos z wyjazdu w gorki... 24.09.02, 16:25
                                  przeslesz, babciu mila:)
                                  • mathildae Re: wnusiu! 24.09.02, 16:37
                                    nie mow mi tylko, ze znowu masz dyzur w zakladzie gdzie brak klamek!
                                    kto bedzie babcine stare kosci po wertepach ciagnac, co?
                                    ;)
                                    • kitek1 to wyslijcie, jakas tajniacka malpeczke........... 24.09.02, 16:41
                                      co, gdzie, kiedy i kto z kim bedzie spal,
                                      mam nadzieje, ze rodzin rozdzielac nie beda:)
                                • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:27
                                  tenis ... hmm.... spoko, jezeli zagrasz ze mna:)))
                                  juz cie widze na swoim prywatnym korcie:)))

mathildae napisała:

> a co, chcesz rady od Maria?
                                  >
                                  > jak masz jakies zyczenia to smialo - moze chcesz miec wielki hmm... tenis?
                                  > ;)))
                                  • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:33
                                    cos malutki ten korcik. zapuszczony i chyba od dawna nie uzywany;(
                                    • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:40
                                      musisz sie takim zadowolic, dla kurnikovej bedzie inny:)))))))
                                      • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:43
                                        a rakieta widze dziewicza, nienaciagnieta. Empek, a Ty umiesz chociaz w pilke
                                        trafic?
                                        ;)))
                                        • emperor Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:51
                                          chcesz byc moja instruktorka? dasz mi pierwsza lekcje? :))
                                          owszem moge nie trafic jak bedziesz z pilka uciekac:))) ale tak na poczatek to
                                          trzymaj spokojnie pileczke:)))
                                          jak ja mam uderzyc? jak wolisz, z forhandu czy backhandu? :)))))))

mathildae napisała:

> a rakieta widze dziewicza, nienaciagnieta. Empek, a Ty umiesz chociaz w pilke
                                          > trafic?
                                          > ;)))
                                          • mathildae Re: mario, a martadelke probowales zlowic? :)) 24.09.02, 16:58
                                            Empek, nie recytuj mi tutaj "Tenis nie tylko dla orlow". lepiej kup sobie
                                            prawdziwa rakiete. teraz podobno technika czyni cuda, wiesz?
                                            ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka