wredna.suka 19.10.05, 23:51 Mam prośbe. Usun wątek "bzykanko" Dzownilam do tej dziewczyny i ona bardzo prosi zeby to zrobic. Nikomu nie podawala nr z propozycja sexu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzys23-1986 Re: Zosiu.Samosiu.... 19.10.05, 23:55 dokładnie a gość to kawałek chama!!to przechamskie zagranie z jego strony!! do dzieł!!czy jak zwykle admin wykaże sie refleksem szachisty czy załatwi sprawe jak trzeba?? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Zosiu.Samosiu.... 20.10.05, 00:07 Robercik musi na szosta do pracy, nie da rady.... zreszta pod jaki czyn karalny zgodnie z regulaminem go zakwalifikuje??? i jeszcze dowody pewnie poprosi - wyciag polaczen z twojego telefonu oraz zapis przebiegu rozmowy.... no chyba ze dostaje budzet z gazety na wykonywanie rozmow telefonicznych w ramach ktorych sam zadzwoni, ale w to watpie. Szkoda ze maila autor nie podal, byloby latwiej. Ale mam pomysl: wpisz na watku kilka razy slowo "dupa", wtedy moze watek latwiej bedzie sie kwalifikowal jako kwalifikujacy sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zosiu.Samosiu.... 20.10.05, 17:12 moge wiedziec o czym Wy mowicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Zosiu.Samosiu.... 20.10.05, 00:25 I jak tu sie nie napić ... Masz racje wredna. Jak niegdys powiedział doktor Strosmeier "gdyby głupota unosiła .... latałaby jak gołębica" Nie poradzisz, lekarstwa niet. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zosiu.Samosiu.... 20.10.05, 14:07 wredna.suka napisała: > Mam prośbe. Usun wątek "bzykanko" > Dzownilam do tej dziewczyny Nie myślałem, że jesteś bi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś