tupot Re: Xięga debiutantów 21.07.06, 11:19 co prawda, nie pierwszy to mój raz, ale skoro zarządzenie jest, to się podporządkuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 pagaj podkreślnik siedemdziesiąt pięć 26.07.06, 20:44 Niniejszym debiutuję, czego ojciec założyciel może jeszcze pożałować ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Mimbla.londyn 01.08.06, 16:24 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate mrowka, 18.08.06, 18:52 mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, mrowka, krowka, mrkowka, mrowka, kamrow, makrow, makrok Po co te statystyki i liczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
skrybcia Re: Xięga debiutantów 25.08.06, 21:58 Ciekawość mnie żera jak jasna cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzielna Re: Xięga debiutantów 26.08.06, 14:04 Zaglądam z uciechą. Udało mi się już nawet zamordować jeden wątek... Ale będzie lepiej. Grunt to wymyślić sobie dobrą sygnaturkę. Tylko że wszystkie najlepsze cytaty z Muminków już zawłaszczone. N. Odpowiedz Link Zgłoś
nihao Re: Xięga debiutantów 26.08.06, 19:57 Wpełzam na forum z chińskim pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
imienniczka imienniczka 26.08.06, 20:18 Wprawdzie nie pierwszy raz, bo poczytuję TWA od początku, ale uzałam, że czas się przedstawić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
nenella Re: Xięga debiutantów 15.09.06, 17:54 Uuu, a ja niegrzeczna, najpierw się wtrąciłam w dysukusję, a dopiero teraz się wpisuję gdzie trzeba. Sorki, zawsze mi tak wychodzi :). I tak zresztą nie wiem czy raz się wtrąciłam, a tak to będę tylko czytać, czy może się będę więcej wtrącać. Odpowiedz Link Zgłoś
hophopi Re: Xięga debiutantów 20.09.06, 10:40 przywiódł mnie tu na pokuszenie pewien perfidny Kot...:P manifest położył mnie na łopaty. przez to wystygła mi kawa. w obawie przed uzależnieniem przeczytałam tylko tytuły wątków, nie zaglądając do środka. mimo to poczułam się wessana. no to przegrzebane, znów będę mieć dziś arbajt w plecy... skoro tak, to kolejka dla wszystkich! trzeba się w końcu jakoś ładnie przywitać. dla 3promili - promili sześć, zobaczymy, ile może znieść. a sygnaturka przekornie dla Niedzielnej - mam nadzieję, że nie zawłaszczona jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś