Dodaj do ulubionych

Teoria spiskowa

04.11.05, 08:22
Słuchajcie, jest źle. Z niewiadomych powodów tramwaje między 4 a 6:30 rano
jeżdż o wiele głośniej niż w innych godzinach. I nie mówcie mi, że to
złudzenie. One jeżdżą głośniej (a jak kto nie wierzy, zapraszam na noc :))
I teraz pytam - czyja to sprawka? Mam dwa podejrzenia - albo rząd chce nas
wykończyć brakiem snu albo Al Kaida.
I jak z nimi walczyć?????
Obserwuj wątek
    • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:03
      Gdybys miala starego trabanta, to moglabys powalczyc, a tak... Moze jeszcze
      gdzies z kontrabandy moznaby kupic. Wtedy bylaby szansa.
      • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:08
        Możesz mi przybliżyć Conejito skuteczność walki trabantem??? Barykady na torach
        ustawiać???
        Bo jak trzeba, to ja skombinuję, może na Allegro znajdę.
        • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:12
          Uruchamiasz - robi taki halas, ze przy nim wszystkie tramwaje i autobusy razem
          wziete od 4.40 wymiekaja! Przy okazji powiekszasz dziure ozonowa (to efekt
          uboczny walki, no, jakies straty musza byc). Zostawiasz uruchomiony na
          godzinke, budzisz wszystkich sasiadow, juz zaczynaja sie krzatac po domach,
          niektorzy wola nawet wczesniej do pracy wyjechac, wiec wiekszy ruch na ulicy,
          mniej slyszysz tramwaje... No co, skuteczna metoda czy nie?
          • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:15
            Conejito, Twój pomysł jest całkiem niezły i muszą się nad nim dobrze
            zastanowić. Ma on jednakże jedną wielką wadę - tak czy siak nie pośpię sobie od
            4:20. Może wiesz jak temu zaradzić????
            • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 12:40
              nie. temu nie. bo ja myslalam ze to o ten hurkot tramwajow chodzilo...:) a....
              to w takim razie pomysle. moze i dobrym pomyslem byloby uwiedzenie pana
              tramwajowego (od razu mowie, ze ja nie!), wtedy grzecznie spalby gdzies w
              jakims lozeczku zamiast wloczyc sie tramwajem od rana. poza tym, mozna by
              sprobowac wylaczyc prad dla calej dzielnicy (nie wiem jak), wykopac tory (tez
              nie wiem)... wiecej pomyslow - brak. ale mysle. tylko dzisiaj jakos tak ciezko.
              • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 12:43
                Ja sobie myślę tak: wezmę pożyczkę w banku, zatrudnię kogoś na etat i ten ktoś
                będzie codziennie owijał tory i koła wagonów watą!!!!
                • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:05
                  no, no... i tu juz wykazujesz sie racjonalizatorskimi pomyslami. i jak
                  nowoczesnie beda wtedy wygladaly...! a i miasto od razu wypieknieje, czysciej
                  bedzie. tylko trzebaby wymyslec jak tu wyprac wate jak sie ubrudzi? popracujmy
                  nad tematem. moze jeszcze i kase na tym zrobimy:)
                  • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:37
                    Nowe usługi na rynku - pranie waty!!!!
                    Myślę, że będzie prały w Perwollu, to zapewni tramwajom jeszcze większą
                    miękkość jazdy :))
                    • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:40
                      hehe... zeby tylko jakies oszczedne panie sie nie zglosily, bleeeeeeeeeee...
                      ps. ja to nawet najlepszy biznes potrafie obrzydzic, co?
                      • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:43
                        Nasz target to będzie wyższa klasa średnia. Tylko im da się wmówić, że pranie
                        waty jest teraz trendi.
                        PS: no ale ty w marketingu to robić nie będziesz Conejito :)))
                        • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:47
                          ja to bym target zmienila, bo klasa srednia to nie wiem, czy tak latwo da sie
                          przekonac do prania waty. ale rodzina Ojca Zalozyciela to juz predzej.
                          no, chyba ze rzeczywiscie malolatki zaczna przynosic tampony, bo podobno nawet
                          juz sa zapachowe (moze smakowe niedlugo wymysla, a co: idz na calosc!). trendi
                          to trendi. nie ma ze boli.
                          • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:56
                            Wiesz, możesz mieć rację, że parnie waty najsybciej przyjmie się w
                            popegeerowskich wioskach. ALe skąd oni na ten Perwoll wezmą??? Może Unia da
                            dotacje?
                            • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:59
                              my, jako profesjonalna firma, zapewnimy Perwol, pegeery niech zapewnia
                              wiernych. z tym to raczej problemu nie bedzie.
                              • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 14:06
                                Dobra, my dajemy Perwolla, Unia niech da chociaż Lenor.
                                Tłumy wiernych będa waliły drzwiami i oknami, tylko najpierw trzeba żeby Kryśka
                                w Klanie wate se wyprała - jesteśmy milionerki po miesiącu!
    • chiara76 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:09
      a może o tej porze jest najciszej, dlatego tak to słyszysz...wiem, co mówię, bo
      przyszło mie przez 3 lata mieszkać przy jednej z najruchliwszych ulic W-wy...

ale jak Ci się lepiej zrobi przez teorię, to fakt, to pewnie OBCY:)
      • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:12
        chiara76 napisała:

> a może o tej porze jest najciszej, dlatego tak to słyszysz...

Przecież mówiłam - nie przekonacie mnie, że ma to uzasadnienie w ciszy
        panującej o tej porze. Ja wiem, że chcą nas wykończyć!!!! Chiara, ty zamiast
        pisać takie goopie teorie lepiej sprawdź czy na Ciebie też nie czyhają!
        I ja obstawiam, że to kaczor wykurza wraży elektorat!!!
        • r.kruger Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:51
          To ugrupowanie listonoszy dowiedziało się że utrzymujesz ze mną kontakt i
          dlatego ....
          • chloe30 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 10:57
            r.kruger napisała:

> To ugrupowanie listonoszy dowiedziało się że utrzymujesz ze mną kontakt i
            > dlatego ....

Kurka wodna, Ty możesz być blisko prawdy Kruger!
            I oni rano siedza w zajezdni i przypinają tym tramwajom coś do kół. A potem
            muszą lecieć do pracy, poza tym wiedzą, że ja i tak wstałam, więc po 6:30 jest
            ciszej!
            Wojna z listonoszami trwa!!!!
          • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 12:41
            he he... listonosze do tramwajow! (to zamiast hasla: baby na traktory).
        • chiara76 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 12:47
          mnie ostatnio to najbardziej ludzka głupota wkurza;)
          • conejito13 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:06
            chiara, ty sie niczym nie przejmuj, weekend idzie, wolne od kieratu, a i kartka
            juz na poczcie (na razie mojej:).
            • chiara76 Re: Teoria spiskowa 04.11.05, 13:08
              hehe ale dobre wiadomości;))
              będę niecierpliwie czekać;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka