men_ 02.10.02, 19:45 Tak mi, kurna, brakowało dzisiaj tej sielskiej atmosfery :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 marys na jakiegos zasraczkowanego rekinka......... 02.10.02, 19:48 sie rzuca, i vice versa, wiec nudny ubaw jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No własnie widzę Kitek, 02.10.02, 19:50 ale po co mieszać do tego bogu winną kobitkę ??? p.s.: niech sie leją, widocznie mało adrenaliny mają :) kitek1 napisał: > sie rzuca, > i vice versa, > wiec nudny ubaw jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ale u Was jest wesoło ..:)) 02.10.02, 19:48 heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ulalaaaaaaaaa :) 02.10.02, 19:51 A w co chcesz się bawić ?:)) ulalka napisała: > heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalaaaaaaaaa :) 02.10.02, 20:06 men_ napisał: > A w co chcesz się bawić ?:)) > > ulalka napisała: > > > heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-))) w co siem bawic w co siem bawic, gdy mozliwosci juz siem wyczerpaly? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ mozna we wszystko Ulaleczko, tylko nie 02.10.02, 20:08 proponuj żadnych miĘszanych zabaw z dzieciństwa !:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 lepiej sobie ulaleczko gazetke poczytaj........... 02.10.02, 20:12 niz masz sie z menikiem smiesznie bawic, gazetka fajna:))) economist.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek ! Chcesz zrobić z Ulaleczki 02.10.02, 20:37 biznesłumen - chyba nie wiesz jak te biznesłumen .., tralalalalala ?:) kitek1 napisał: > niz masz sie z menikiem smiesznie bawic, > gazetka fajna:))) > <a href="http://economist.com/"target="_blank">economist.com/</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: lepiej sobie ulaleczko gazetke poczytaj...... IP: 195.116.200.* 02.10.02, 20:56 Kituniu :-))) dziekuje :-)) jak tylko skoncze czytac do mgrki ( na dzis.. a ma mi kto przeszkadzac i dla kogo buzka :-))))** to nie omieszkam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Ale u Was jest wesoło ..:)) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 19:52 A Ty Menik dzisiaj z gałązką oliwną przychodzisz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do jednych z gałązką, do innych 02.10.02, 19:54 z kijem, O !:) Gość portalu: crimen napisał(a): > A Ty Menik dzisiaj z gałązką oliwną przychodzisz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 19:56 To łap za kij i lej.Oni już będą wiedzieli za co:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:03 Nie mow mu glupstw, bo kierowca bedzie straszyl :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, 02.10.02, 20:07 bo jego jeszcze nie widziałeś ! p.s.: a swoja droga killer przy nim ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:10 Killer przy nim to.... Wieeeeeeeelki Brat :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:14 Killer to chyba boi się mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a wiesz Crimen, jakie rzeczy 02.10.02, 20:35 robi pod wpływem tego niby-strachu ?:) Gość portalu: crimen napisał(a): > Killer to chyba boi się mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: a wiesz Crimen, jakie rzeczy IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:42 Tylko nie mów że dzieci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:10 Byle nie prądem.Tak to tylko Liga traktuje bohaterów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:14 Znajac Menika, bedzie dla Ciebie na przywitanie herbatka z pradem. Podawana oczywiscie przez kierowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:17 No to zaczynam się pakować i jadę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:27 nie zapomnij ochraniacza na szczeke :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 20:52 najlepszy jest taki ochraniacz-maska, jaki nosza bramkarze w hokeju, w takim Ci sie nic nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: do jednych z gałązką, do innych IP: 195.116.200.* 02.10.02, 21:00 a Ty co tu Martuszka robisz?? heh.. pewnie Ci juz na maila nie odpisze dzis.. ale postaram sie jutro :-))))) ps. mam jeden przedmiot!!!!!!! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 21:06 Martucha,czy Ty jesteś w Menikowej obstawie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:12 Gość portalu: crimen napisał(a): > Martucha,czy Ty jesteś w Menikowej obstawie?;))) Dlaczego tak sadzisz? Jestem tu raczej nowa, wiec zdradz czy powinnam. Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: do jednych z gałązką, do innych IP: 195.116.200.* 02.10.02, 21:25 Martuszka :-)))) Ty tu Crimena publicznie przy mnie nie caluj ;-))))) he he he ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:35 Gość portalu: ulalka napisał(a): > Martuszka :-)))) Ty tu Crimena publicznie przy mnie nie caluj ;-))))) he he > he ;-)))) Dlaczego, po stokroc? Czyzby On zarezerwowany dla Ciebie byl? ;)))) Jesli tak, to wybacz. Wycofuje sie. A niepublicznie calowac Go moge? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Marteczka :-)))) 02.10.02, 21:44 jego to nam w ogole nie wolno calowac ;-)))))) ani publicznie , ani pokatnie ;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:49 ulalka napisała: > jego to nam w ogole nie wolno calowac ;-)))))) ani publicznie , ani pokatnie ;- > )))) A co, nosi trzydniowy zarost a la brutal i mozna sie przy cmokaniu podrapac w usteczka i policzki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Marteczka :-)))) 02.10.02, 21:57 eee.. jak chcesz go po policzkach cmokac, to nawet Ci moge fotke podeslac ;-))) ale jakos tak bardziej intymnie - stop!! ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:01 ulalka napisała: > eee.. jak chcesz go po policzkach cmokac, to nawet Ci moge fotke podeslac ;-))) > > ale jakos tak bardziej intymnie - stop!! ;-)))))) Fotke chce, calowac w policzki tez chce, a bardziej intymnie, to zostawiam Tobie. Ja kogo innego moge cmokac intymnie. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:01 Właśnie tak powstają mity;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:07 Gość portalu: crimen napisał(a): > Właśnie tak powstają mity;))) Ale mity i legendy maja w sobie cos z prawdy, czyz nie? Dlatego fajnie sie ich slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:16 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, zresztą Menik i tak to skomentuje po swojemu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:25 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, zresztą Menik i tak to skomentuje po > swojemu;))) Wiem, wiem. I rozumiem, ze nie chcesz, w razie przykrych konsekwencji, wyglaszac oficjalnego sprostowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:27 Jak to miło trafić na polityczną personę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:28 Gość portalu: crimen napisał(a): > Jak to miło trafić na polityczną personę;))) Jaka tam polityczna? Zwyczajnie zyciowa i doswiadczona ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:32 Następna silna Foremka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 03.10.02, 07:22 Silna, silna Foremka. To tylko dobrze o mnie swiadczy. Nie daje sie latwo wywiesc w pole. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Marteczka :-)))) 03.10.02, 19:38 heh... nio nie wiem.. ja bym tam czasem chciala byc "taka mala" od jakiegos silnego menszczyzny ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 03.10.02, 20:18 ulalka napisała: > heh... nio nie wiem.. ja bym tam czasem chciala byc "taka mala" od jakiegos > silnego menszczyzny ;-)))))) Udawac, a byc w rzeczywistosci, to co innego, czyz nie? Trening czyni mistrza, O! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś