Dodaj do ulubionych

Ale u Was jest wesoło ..:))

02.10.02, 19:45
Tak mi, kurna, brakowało dzisiaj tej sielskiej atmosfery :)))
Obserwuj wątek
    • kitek1 marys na jakiegos zasraczkowanego rekinka......... 02.10.02, 19:48
      sie rzuca,
      i vice versa,
      wiec nudny ubaw jest:)))
      • men_ Re: No własnie widzę Kitek, 02.10.02, 19:50
        ale po co mieszać do tego bogu winną kobitkę ???

p.s.: niech sie leją, widocznie mało adrenaliny mają :)

kitek1 napisał:

> sie rzuca,
        > i vice versa,
        > wiec nudny ubaw jest:)))
    • ulalka Re: Ale u Was jest wesoło ..:)) 02.10.02, 19:48
      heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-)))
      • men_ Re: Ulalaaaaaaaaa :) 02.10.02, 19:51
        A w co chcesz się bawić ?:))

ulalka napisała:

> heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-)))
        • ulalka Re: Ulalaaaaaaaaa :) 02.10.02, 20:06
          men_ napisał:

> A w co chcesz się bawić ?:))
          >
          > ulalka napisała:
          >
          > > heh... to co?? zaczynamy zabawe? ;-)))) tez wlasnie dobilam, Menik :-)))

w co siem bawic w co siem bawic,
          gdy mozliwosci juz siem wyczerpaly? ;-)))))
          • men_ mozna we wszystko Ulaleczko, tylko nie 02.10.02, 20:08
            proponuj żadnych miĘszanych zabaw z dzieciństwa !:)
            • kitek1 lepiej sobie ulaleczko gazetke poczytaj........... 02.10.02, 20:12
              niz masz sie z menikiem smiesznie bawic,
              gazetka fajna:)))
              economist.com/
              • men_ Re: Kitek ! Chcesz zrobić z Ulaleczki 02.10.02, 20:37
                biznesłumen - chyba nie wiesz jak te biznesłumen .., tralalalalala ?:)

kitek1 napisał:

> niz masz sie z menikiem smiesznie bawic,
                > gazetka fajna:)))
                > <a href="http://economist.com/"target="_blank">economist.com/</a>
              • Gość: ulalka Re: lepiej sobie ulaleczko gazetke poczytaj...... IP: 195.116.200.* 02.10.02, 20:56
                Kituniu :-))) dziekuje :-)) jak tylko skoncze czytac do mgrki ( na dzis.. a ma
                mi kto przeszkadzac i dla kogo buzka :-))))** to nie omieszkam :-))))
    • Gość: crimen Re: Ale u Was jest wesoło ..:)) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 19:52
      A Ty Menik dzisiaj z gałązką oliwną przychodzisz? ;)))
      • men_ Re: do jednych z gałązką, do innych 02.10.02, 19:54
        z kijem, O !:)

Gość portalu: crimen napisał(a):

> A Ty Menik dzisiaj z gałązką oliwną przychodzisz? ;)))
        • Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 19:56
          To łap za kij i lej.Oni już będą wiedzieli za co:)))
          • Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:03
            Nie mow mu glupstw, bo kierowca bedzie straszyl :o)
            • men_ Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, 02.10.02, 20:07
              bo jego jeszcze nie widziałeś !

p.s.: a swoja droga killer przy nim ..:)
              • Gość: mario2 Re: Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:10
                Killer przy nim to.... Wieeeeeeeelki Brat :o)
              • Gość: crimen Re: Crimen, przecież ty sie kierowcy nie boisz, IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:14
                Killer to chyba boi się mnie;)))
                • men_ Re: a wiesz Crimen, jakie rzeczy 02.10.02, 20:35
                  robi pod wpływem tego niby-strachu ?:)

> Killer to chyba boi się mnie;)))
                  • Gość: crimen Re: a wiesz Crimen, jakie rzeczy IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:42
                    Tylko nie mów że dzieci:)))
            • Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:10
              Byle nie prądem.Tak to tylko Liga traktuje bohaterów:)))
              • Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:14
                Znajac Menika, bedzie dla Ciebie na przywitanie herbatka z pradem. Podawana
                oczywiscie przez kierowce!
                • Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 20:17
                  No to zaczynam się pakować i jadę:)))
                  • Gość: mario2 Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:27
                    nie zapomnij ochraniacza na szczeke :o)
                    • Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 20:52
                      najlepszy jest taki ochraniacz-maska, jaki nosza
                      bramkarze w hokeju, w takim Ci sie nic nie stanie.
                      • Gość: ulalka Re: do jednych z gałązką, do innych IP: 195.116.200.* 02.10.02, 21:00
                        a Ty co tu Martuszka robisz?? heh.. pewnie Ci juz na maila nie odpisze dzis..
                        ale postaram sie jutro :-)))))

ps. mam jeden przedmiot!!!!!!! :-)))))))
                      • Gość: crimen Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.smlw.pl 02.10.02, 21:06
                        Martucha,czy Ty jesteś w Menikowej obstawie?;)))
                        • Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:12

> Martucha,czy Ty jesteś w Menikowej obstawie?;)))

Dlaczego tak sadzisz? Jestem tu raczej nowa, wiec zdradz
                          czy powinnam. Caluski.
                          • Gość: ulalka Re: do jednych z gałązką, do innych IP: 195.116.200.* 02.10.02, 21:25
                            Martuszka :-)))) Ty tu Crimena publicznie przy mnie nie caluj ;-))))) he he
                            he ;-))))
                            • Gość: martucha Re: do jednych z gałązką, do innych IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:35
                              Gość portalu: ulalka napisał(a):

> Martuszka :-)))) Ty tu Crimena publicznie przy mnie nie
                              caluj ;-))))) he he
                              > he ;-))))

Dlaczego, po stokroc? Czyzby On zarezerwowany dla Ciebie
                              byl? ;)))) Jesli tak, to wybacz. Wycofuje sie. A
                              niepublicznie calowac Go moge? ;))))
                              • ulalka Re: Marteczka :-)))) 02.10.02, 21:44
                                jego to nam w ogole nie wolno calowac ;-)))))) ani publicznie , ani pokatnie ;-
                                ))))
                                • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:49
                                  ulalka napisała:

> jego to nam w ogole nie wolno calowac ;-)))))) ani
                                  publicznie , ani pokatnie ;-
                                  > ))))

A co, nosi trzydniowy zarost a la brutal i mozna sie przy
                                  cmokaniu podrapac w usteczka i policzki? ;)))
                                  • ulalka Re: Marteczka :-)))) 02.10.02, 21:57
                                    eee.. jak chcesz go po policzkach cmokac, to nawet Ci moge fotke podeslac ;-)))
                                    ale jakos tak bardziej intymnie - stop!! ;-))))))
                                    • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:01
                                      ulalka napisała:

> eee.. jak chcesz go po policzkach cmokac, to nawet Ci
                                      moge fotke podeslac ;-)))
                                      >
                                      > ale jakos tak bardziej intymnie - stop!! ;-))))))

Fotke chce, calowac w policzki tez chce, a bardziej
                                      intymnie, to zostawiam Tobie. Ja kogo innego moge cmokac
                                      intymnie. ;))))
                                    • Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:01
                                      Właśnie tak powstają mity;)))
                                      • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:07

> Właśnie tak powstają mity;)))

Ale mity i legendy maja w sobie cos z prawdy, czyz nie?
                                        Dlatego fajnie sie ich slucha.
                                        • Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:16
                                          Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, zresztą Menik i tak to skomentuje po
                                          swojemu;)))
                                          • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:25

> Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, zresztą Menik i tak
                                            to skomentuje po
                                            > swojemu;)))

Wiem, wiem. I rozumiem, ze nie chcesz, w razie przykrych
                                            konsekwencji, wyglaszac oficjalnego sprostowania.
                                            • Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:27
                                              Jak to miło trafić na polityczną personę;)))
                                              • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:28

> Jak to miło trafić na polityczną personę;)))

Jaka tam polityczna? Zwyczajnie zyciowa i doswiadczona ;)))
                                                • Gość: crimen Re: Marteczka :-)))) IP: *.smlw.pl 02.10.02, 22:32
                                                  Następna silna Foremka;)))
                                            • ulalka Re: Marteczka :-)))) 02.10.02, 22:30
                                              Martucha, TY tu nie motaj ;-)))))))
                                              • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 03.10.02, 07:22
                                                Silna, silna Foremka. To tylko dobrze o mnie swiadczy.
                                                Nie daje sie latwo wywiesc w pole. ;)))
                                                • ulalka Re: Marteczka :-)))) 03.10.02, 19:38
                                                  heh... nio nie wiem.. ja bym tam czasem chciala byc "taka mala" od jakiegos
                                                  silnego menszczyzny ;-))))))
                                                  • Gość: martucha Re: Marteczka :-)))) IP: *.chello.pl 03.10.02, 20:18
                                                    ulalka napisała:

> heh... nio nie wiem.. ja bym tam czasem chciala byc
                                                    "taka mala" od jakiegos
                                                    > silnego menszczyzny ;-))))))

Udawac, a byc w rzeczywistosci, to co innego, czyz nie?
                                                    Trening czyni mistrza, O! ;)))))
    • zlosnica__ns Re: Ale u Was jest wesoło ..:)) 03.10.02, 21:20
      jak to "u Was"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka