suzume 10.10.02, 13:53 'dziupla' nadal prowadzi... nie, żebym cóś sugerowała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ Re: wiecie co? 10.10.02, 13:59 no zaraz zaraz może któś coś dopisze jeszcze na przykład ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius su... 10.10.02, 14:00 pokój temu bagnu. Przecież sie nie ścigamy. Na samą myśl o tym, ze trzeba gdzieś pójść grabieją nam ręce i dostajemy epilepsji, nie pamiętasz? Niech prowadzą. I tak nie ma mety. W końcu. Po co nam zawody? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no ale 10.10.02, 14:04 co zdrowa konkurencja to zdrowa konkurencja możemy się pościgać... co nam tam... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon o! bła-zen-ada 10.10.02, 14:32 Dobre Bagno bo Polskie witam Zgromadzonych Zabłoconych pci obojga (ze wskazaniem na płeć o malowanych paznokciach) u mnie kicha przeziębiłem się i być może zaraz mnie już nie będzie... bo udam się na spoczynek wraz z taką małą Czarną Kicią która trochę boi się Rachmaninowa... Jakby był wakat w prywatnym bagnie Su dla miejscowego błazna prześmiewcę kuracjusza z Wygwizdowa PISZE SIE NA TO ------ błaznem w kolebce kto łeb urwał chytrze Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Traf tak chciał 10.10.02, 16:18 aise_ napisała: > zostałeś trefnisiem:-)) zasadniczo pobieżnie tak teraz ja rozdaję karty gramy w 2002 roku w 1000 atutem będzie trefl mam meldunek! (stały w Warszawie) lepiej pójdę się rozchorować :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: Traf tak chciał 10.10.02, 16:29 napij sie fervexa' to pono pomaga nawet na nastrój ponoć :-))) i nie zaraź całej montany od razu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś