proces7 30.11.05, 08:26 Czy sądzicie, że na czacie są kobiety, czy mężczyźni, którzy poszukują swej drugiej połowy? Partnera, tak całkiem na poważnie? Jeśli są tacy, to może zrobimy wątek z ogłoszeniami matrymonialnymi, hę?;-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miia1 Re: Forum matrymonialne 30.11.05, 11:41 Oczywiście, że są. Zdarzyło mi się rozmawiać wiele razy z osobami, które tego wcale nie ukrywały. Jeśli policzyć te, które przyznać się tak od razu nie chcą... to okaże się że jest ich większość. Ktoś kiedyś w rozmowie ze mną właśnie czat nazwał takim "biurem matrymonialnym". Także wniosek zasadny procesie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 01.12.05, 19:42 miia1 napisała: > Jeśli policzyć te, które przyznać się tak od razu nie > chcą... to okaże się że jest ich większość. Sądzę, że to przesada, miia. Ale jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz: > Ktoś kiedyś w rozmowie ze mną > właśnie czat nazwał takim "biurem matrymonialnym". Także wniosek zasadny To może stworzymy na czacie taką agencję matrymonialną, co? Zrobimy coś dobrego, a przy okazji będziemy znać wszystkie plotki czatowe;-). Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 02.12.05, 05:54 A wiesz? Zawsze czułem, że Ty jednak na czacie po prostu szukasz sobie chłopa;- ). Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie3313 Re: Forum matrymonialne 01.12.05, 20:01 zgadzam się z miia - to dobry pomysł - w końcu nie jedemu "samotność" na imię:) Ps. hmmm za bardzo muszę się zgadzać z miia - to jednak musi być miłość;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 02.12.05, 05:55 Ty już podobno masz faceta, więc o co Ci chodzi, co? Milczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie3313 Re: Forum matrymonialne 02.12.05, 09:54 proces o szczęście dla wszystkich:) taki gest altruistyczny nie podyktowany żadnym zależnościami psychicznymi czy finansowymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Forum matrymonialne 01.12.05, 22:27 Bardzo ciekawy pomysł, osoby zainteresowane same określałyby swoje oczekiwania, swoje preferencje - kopalnia wiedzy o ludziach ;-), i ile dobrego może z tego wyniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 02.12.05, 05:53 Tak, sprawo. Może otworzymy tu jeszcze galerię z fotkami zainteresowanych oraz oczywiście fotografie ich ulubionych zwierzątek? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Forum matrymonialne 02.12.05, 17:33 Jasne proces, jak zakładać forum matrymonialne, to profesjonalnie, panowie pewnie będą chcieli jeszcze, żeby w galerii umieścić fotki mamusi kandydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 03.12.05, 06:35 A fotki kominków? Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Forum matrymonialne 05.12.05, 23:31 Jeśli masz na myśli te kominki do przeczyszczenia, to uważam, że byłoby przegięcie, to porządne ma być forum... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 08.12.05, 05:55 sprawa7 napisała: > to porządne ma być forum... A kto tak zarządził?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Forum matrymonialne 08.12.05, 06:59 z propozycjami matrymonialnymi nie spotkałam się , ale to żaden dowód na to ,że tego typu propozycje nie padają:)Natomiast z "ankieterami "typu , gdzie mieszkasz, ile masz lat, masz duże cyce ? jesteś sama ? wielokrotnie i powiem szczerze ,że teraz reaguje najczęściej,pytaniu gdzie mieszkasz - moja odp.nie mam ochoty na sex-spotkania ...i wiekszość panów mówi a to przepraszam i odpływa szukać innej "rybki-pipki".Myślę ,że czat dla wielu osób jest miejscem do nawiązania znajomości towarzyskich również intymnych. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 07.01.06, 19:49 justysbytomianka napisała: > Natomiast z "ankieterami "typu , gdzie > mieszkasz, ile masz lat, masz duże cyce ? jesteś sama ? Ile ważysz, Justyś? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 09.01.06, 10:23 Szukam jakiejś fajnej laski na wirtualny romans. Może być gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forum matrymonialne 09.01.06, 12:30 Ja to mam pecha, jak jest okazja to nie spełniam kryterjów. Idę szukać jakiegoś mało przystojnego i grubego.;). Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Forum matrymonialne 09.01.06, 15:47 proces7 napisał: > Szukam jakiejś fajnej laski na wirtualny romans. Może być gruba. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaipawel Re: Forum matrymonialne 12.01.06, 11:57 jestem trochę gruba, a Ty jesteś w moim typie, możemy poromansować wirtualnie,ale do rzeczy.... ożenisz się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Forum matrymonialne 12.01.06, 21:46 asiaipawel napisała: >(...) możemy poromansować wirtualnie (...) Hm, chyba romansują, bo coś tu za cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 13.01.06, 02:32 Z Pawłem, czy Asią mam się żenić? Nigdy nie ożeniłbym się z kobietą, która nie umie gotować i porządnie zrobić loda. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaipawel Re: Forum matrymonialne 13.01.06, 08:33 ja Asia oświadczam, że umiem zrobić porządnie loda, jak również gotować. ciekawam czy porafisz odróżnić bigos od zwykłej kapusty z mięsem i grzybami? Pawel - w nicku to pozostałość, której nie chce mi się zmieniać. no i ponownie się oświadczam.......co jeszcze powinnam umieć?, mieć?.... a zazdrośnice czujne....pogratulować proces7. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Forum matrymonialne 14.01.06, 21:45 asiaipawel napisała: > co jeszcze powinnam umieć? Ładniej się żegnać. Przede wszystkim szybciej. , mieć?.... Ciut więcej rozumu i taktu. Odpowiedz Link Zgłoś