Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 23:44 No gdzie, do cholery ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:54 O rany! Nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:57 a ja wiem! ale jak do cholery to nie powiem! a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:31 Bez jaj, kobiety, ja NAPRAWDE szukam J.C z Pabianic bo niepokoje sie o stan jej zdrowia. Komorka nie odpowiada, telefon wtyczkowy tez nie a ja tu stoje jak parasol i martwie sie o te wariatke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:37 Usiadz! Moze wyjechala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:41 Dokad ? Do Zgierza ? do Rzgowa ? (jest takie cos niedaleko Pabianic, sprawdzalem na globusie Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:51 Gdzie badz! Moze do Paryza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 01:07 Jaki Paryz ? Co za Paryz ? Od kiedy bizony maja mieszkac w Paryzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:11 To gdzie bizony takie jak Ty zyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.gammanet.pl 30.09.01, 18:41 Bizonie , moze wylaczyla telefon bo wiedziala ze znowu bedziesz dzwonil? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 19:06 Mila Alu, to nie w jej stylu, chociaz z drugiej strony Joasia jest typowa kobieta, wiec wszystkiego moge sie z jej strony spodziewac-jest absolutnie nieprzewidywalna i szalona. Ale martwie sie jednak, bo zdrowie ma bardzo delikatne, rozumiesz moja rozterke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:08 Jak tam bizonku poszukiwania?Dalej nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:42 Cisza i dezolacja, pociecha jest tylko, iz pojawila sie niejaka Ala. Ten dran Mario2 bedzie mial na kim wyladowywac swoje frustracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:45 Dlaczego Mario mialby wyladowywac frustracje na Ali?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 22:54 Bo zdazylem zauwazyc, ze Mario lubi wyladowywac swoje frustracje na paniach, szczegolnie nowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:08 No cos Ty? Na kim tak sie wyladowywal? Z reguly jest bardzo mily dla pan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 23:24 To ladnie, ze go bronisz ale czy on to doceni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:29 Czy to wazne? Lubie Go i bede bronic bo mam takie kaprycho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:32 Bizonku!Ide spaciu! Dobranoc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 10:56 Joannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdzie jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 21:55 Odezwiesz sie, malpo jedna ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: 213.76.59.* 01.10.01, 22:17 Na pewno! jak uslyszy ze awansowales ja do malpy ..na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 23:20 ZOB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:14 Zobacz, Joanna, jakiego bajzlu narobilas na tym forum. J. Odpowiedz Link Zgłoś