Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ????????????????????????????????????

IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 23:44
No gdzie, do cholery ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:54
      O rany! Nie wiem!
      • Gość: edit Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:57
        a ja wiem! ale jak do cholery to nie powiem! a co!
        • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:31
          Bez jaj, kobiety, ja NAPRAWDE szukam J.C z Pabianic bo niepokoje sie o stan jej
          zdrowia. Komorka nie odpowiada, telefon wtyczkowy tez nie a ja tu stoje jak
          parasol i martwie sie o te wariatke.
          • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:37
            Usiadz! Moze wyjechala?
            • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:41
              Dokad ? Do Zgierza ? do Rzgowa ? (jest takie cos niedaleko Pabianic,
              sprawdzalem na globusie Polski)
              • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:51
                Gdzie badz! Moze do Paryza?
                • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 01:07
                  Jaki Paryz ? Co za Paryz ? Od kiedy bizony maja mieszkac w Paryzu ?
                  • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:11
                    To gdzie bizony takie jak Ty zyja?
    • Gość: ala Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.gammanet.pl 30.09.01, 18:41
      Bizonie , moze wylaczyla telefon bo wiedziala ze znowu bedziesz dzwonil? ;)
      • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 19:06
        Mila Alu, to nie w jej stylu, chociaz z drugiej strony Joasia jest typowa
        kobieta, wiec wszystkiego moge sie z jej strony spodziewac-jest absolutnie
        nieprzewidywalna i szalona. Ale martwie sie jednak, bo zdrowie ma bardzo
        delikatne, rozumiesz moja rozterke ?
        • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:08
          Jak tam bizonku poszukiwania?Dalej nic?
          • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:42
            Cisza i dezolacja, pociecha jest tylko, iz pojawila sie niejaka Ala. Ten dran
            Mario2 bedzie mial na kim wyladowywac swoje frustracje...
            • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:45
              Dlaczego Mario mialby wyladowywac frustracje na Ali??????????
              • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 22:54
                Bo zdazylem zauwazyc, ze Mario lubi wyladowywac swoje frustracje na paniach,
                szczegolnie nowych
                • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:08
                  No cos Ty? Na kim tak sie wyladowywal? Z reguly jest bardzo mily dla pan!
                  • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 23:24
                    To ladnie, ze go bronisz ale czy on to doceni ?
                    • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:29
                      Czy to wazne? Lubie Go i bede bronic bo mam takie kaprycho!
                      • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:32
                        Bizonku!Ide spaciu! Dobranoc!:)
    • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 10:56
      Joannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdzie jestes ?
      • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 21:55
        Odezwiesz sie, malpo jedna ??????????????????
        • Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: 213.76.59.* 01.10.01, 22:17
          Na pewno! jak uslyszy ze awansowales ja do malpy ..na pewno!
          • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 23:20
            ZOB
    • Gość: Bizon Re: GDZIE JEST JOANNA CHEC Z PABIANIC ???????????????????????????????? IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:14
      Zobacz, Joanna, jakiego bajzlu narobilas na tym forum. J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka