nekroskop88 06.12.05, 21:53 wszyscy przeżywają otwarcie C.H. Alfa, mam nadzieję, że nie bedzie tak na naszym forum, po otwarciu (w przyszłości) jakiegos centrum handlowego:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:53 to chyba je opuszczę na jakiś czas i zaszyję się w kopytku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:55 Większość z nas opuścila już FB i pojawia się tam niczym widmo, jedynie na chwilę i tylko w głupich wątkach. Bądź i tak rozmawiamy tam ze sobą. Vide ja i mak Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:58 kamilar napisał: > Większość z nas opuścila już FB i pojawia się tam niczym widmo, jedynie na > chwilę i tylko w głupich wątkach. Bądź i tak rozmawiamy tam ze sobą. Vide ja i > mak zacna uwaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:58 ja jeszcze staram się być na tym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:57 Tak jak wszyscy przeżywają, że ich nie ma, tak będą przeżywać, że powstał(y):))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:59 Cóż począć, zaścianek i tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:01 Nie, zaścianek to jest wtedy, gdy nie ma galerii, a jak już zbudują to pojawią się teksty w stylu "za mała", "za drogo", "nieciekawe sklepy", a dlaczego? Bo to zaścianek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:02 O, trafna uwaga:) Jak nie ma to źle, a jak będzie, to będzie jeszcze gorzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:06 Jesteśmy skazani na zaścianek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 21:59 a w bydzi burząstarą drukarnię w samym centrum miasta tuż przy zabytkowym muzeum i jeszcze bardziej zabytkowym kościele...bo sobie prezio bydzi ubzdurał, że chce mieć tam centrum handlowe... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:00 dodam, że funkcjonuje określenie "hiperbydgoszcz" w bydzi market na markecie stoi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:02 mówisz o Focusie? Bo jeśli tak, to projekt jest beznadziejny... juz sie pogubilem, bo jakas Astoria miala być w drukarni, ale z kościołem jest Focus Park :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:03 nekroskop88 napisał: > mówisz o Focusie? Bo jeśli tak, to projekt jest beznadziejny... > juz sie pogubilem, bo jakas Astoria miala być w drukarni, ale z kościołem jest > Focus Park :-) > > astoria focus ma być na terenie XIX wiecznych zakładów miesnych tez w samym centrum na przeciwko dworca PKS:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:06 ale tam jest coś, jakby kościół www.parkridge.com.pl/pl/index.php-menu=projekty&m=2&co=4.htm eta z wieżyczką Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a na olsztyńskim forum... 06.12.05, 22:08 nekroskop88 napisał: > ale tam jest coś, jakby kościół > www.parkridge.com.pl/pl/index.php-menu=projekty&m=2&co=4.htm > eta z wieżyczką > > to są właśnie bydgoskie zakłady mięsne :) Odpowiedz Link Zgłoś