maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 09:20 marcin_25 napisał: > panno m????? panna marcinka albo marcelinka? Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 09:50 hehehe... Sylwia az sie doczekalas osobnego watku z tymi Twoimi "zlosliwosciami"... gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 11:52 zapalniczka napisała: > hehehe... Sylwia az sie doczekalas osobnego watku z tymi Twoimi "zlosliwosciami > "... gratulacje :) dzisiaj w nocy z wrażenia nie będę mogła zasnąć:DDDDDDDDD jak spotkamy się to z tej okazji napijemy sie szampana hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:12 trzeba oblac ten zaszczyt ktory Cie spotkal... az Ci zazdroszcze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 10:14 maraiss napisała: > marcin_25 napisał: > > > panno m????? > panna marcinka albo marcelinka? > panna sylwia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 11:49 marcin_25 napisał: > > > panna sylwia!!!!!!!!!! dopiero teraz dowiedziałes sie jak mam na imie? hahahahaha wystarczylo kliknąć w moją wizytówke, a juz dawno dowiedziałbyś o wiele wiecej na mój temat:P skoro założyłes specjalnie dla mnie wątek, to postanowiłam jednak wypowiedzieć sie szerzej.... widzę ,ze chyba w czuły punkt uderzyłam tym złośliwym pytaniem??? a ty zamiast mi odpowiedziec zlośliwie albo dowcipnie, żeby mi np. w pięty poszło to zaczynasz jeczęć i żalić sie jaka ja jestem okropna i niedobra, zakładając nawet personalny wątek... tak zachowuje sie prawdziwy facet? w realu jak ktoś nie przyklaszcze tobie to tez zaczynasz płakac i tupać nożkami???? skoro masz takie słabe nerwy to może daruj sobie pisanie i czytanie na forum? bo jak tak dalej pojdzie to możesz dostać zawału....a nie chciałabym tego:( poza tym wolę być złośliwa niz miec takie poczucie humoru jak ty:P Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 15:02 Moim zdaniem panna M jest miła i ma fajne poczucie humoru-))) (ale cukier) ahahahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 20:02 i jak zwykle udajesz wielka specjalistke od meskiej psychiki, potrafisz poznac faceta po wypowiedziach na forum. moze dlatego wciaz szukasz tego niebieskookiego blondyna!!! oceniasz ludzi z gory!!!! a to ze jestes zlosliwa to wcale mi nie przeszkadza, niejedno przeszedlem z chorobliwie zazdrosna dziewczyna. nie mam zamiaru odpowiadac jak prostak, moze lubisz jak facet traktuje cie jak zolze, ale ode mnie tego nie doswiadczysz. poprostu bede komentowal Twoje wypowiedzi tak jak zawsze, czyli jak to nazwalas bede jeczec i uzalac sie nad soba!!!! a personalny watek to nie jest zadna zlosliwosc, tylko reakcja na Twoje zachowanie!!! i nie martw sie tak o moje serce;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 20:04 basenowa dama;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:12 w tle basen, ale dwa kroki dalej morze:P zdjęcie wykonane podczas tegorocznych moich wakacji w Afryce, słonko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 11:46 > w tle basen, ale dwa kroki dalej morze:P > zdjęcie wykonane podczas tegorocznych moich wakacji w Afryce, słonko:)))) ale to zabrzmiało basenowa damo!!! czuję się teraz taki malutki przy Tobie-nie byłem w Afryce;-(((((( tak to wyraziście zaakcentowałaś, że to właśnie Afryka, gdzie mogłaś beztrosko wystawiać swój zadziorny tyłeczek do pięknego słoneczka;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 12:52 droczenie się z tobą staję sie powoli moim zboczeniem:))))) marcin_25 napisał: > czuję się teraz taki malutki przy Tobie-nie byłem w Afryce;-(((((( to twoj problem nie mój ,że czujesz sie malutki przy mnie:)))) znam osoby, ktore nigdy nie były za granicą a nie czują sie przy mnie malutkie:PPP tak samo jak ja nie czuję sie malutka przy osobach, ktore o wiele wiecej ode mnie zwiedziły świata...:))) > tak to wyraziście zaakcentowałaś, że to właśnie Afryka, gdzie mogłaś beztrosko > wystawiać swój zadziorny tyłeczek do pięknego słoneczka;-)))))) nie zaakcentowałam tego.... w dzisiajszych czasach bardzo dużo ludzi podróżuje, nie jest to nic nadzwyczajnego...dlatego nie uważam ,ze dokonałam czegos co powinni mi inni zazdrościć... zadziorny tyłeczek hahaha podoba mi sie to określenie:)))) chociaż zawsze myslałam,ze tym przymiotnikiem okresla sie nosek.... ale nie bede sie ciebie czepiać;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 14:45 prawie mi się udało;-))))) a i tak mnie poprawiłaś;-)))) wiem, że zadziorny odnosi się do noska, ale czego się nie robi dla damy basenowej;-))))) pewnie, że duzo ludzi podrózuje, ale chyba przyznasz mi rację że Afryka to nie jest jakis zbyt często odwiedzany kontynent???? przynajmniej dla mnie tak zabrzmiało, zaakcentowałaś, cóż przyznaj że chciałaś się trochę pochwalić. a jeżeli chodzi o zboczenie??? hmmm zobaczymy kto pierwszy spasuje-ja nie ustąpię-uwielbiam to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 18:20 coraz nudniejsze są twoje posty:(((( nie chce mi się całego twojego postu komentować... odniosę sie tylko do ostatniego akapitu... mam dla ciebie króciutki wierszyk mojego ulubionego poety... przerobiłam ten wierszyk... wydrukuj go sobie potem, daj do ramki i postaw na biurko... opisuje twoj stan ducha :))))))))))))))) "jest ktoś, kogo nie znam ale kto zawładnął mną; moim życiem, moimi myślami, moim komputerem..." :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 19:48 oj chyba cos nie poszlo;-))))) panna basenowa;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 21:16 ty naprawdę jesteś taki tępy jak to wynika z twoich postów czy tylko tak świetnie udajesz?:))))))))) i te twoje na poziomie przedszkola odzywki...ehhh to mój ostatni post... quia- corrumpunt mores bonos colloquia mala dawno już powinnam była dac sobie spokój z odpisywaniem na twoje posty, ale nie mogłam powstrzymać sie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 15.12.05, 07:07 w koncu.........................;-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:09 nie wiem czy śmiać się czy płakac po przeczytaniu twojego bezsensownego postu.... pokaz mi w którym miejscu twierdzę, że jestem specjalistką od męskiej psychiki? co do szukania nieskookich blondynów...(widzę ,ze wszystkie moje posty bierzesz na serio) cały wątek założony przez Ewke był pastiche na wszystkie wątki o szukaniu , które pojawiają sie na tym forum... równiez moje posty w tym wątku... jest różnica miedzy byciem złośliwym a prostakiem... ponieważ złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych, a chamstwo, rynsztokowe poczucie humoru cechą prostaków... ja nigdzie nie twierdziłam , że twój wątek jest złośliwy....hehehe ani mnie on grzeje, ani ziębi ten wątek.... w innym wątku wypowiedziałes mi wojenke (sic!) :)))))) szkoda tylko, że z tobą to taka krótka piłka:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:20 zgadzam sie i popieram... to forum nalezy traktowac z przymruzeniem oka, nie czepiajmy sie szczegolow, "nie ruszajmy kupy bo zacznie jeszcze bardziej smierdziec" - jak to mawial pewien madry czlowiek... troche luzu tu trzeba bo zaczna sie pyskowki a tego chyba nikt nie chce bo po pierwsze kazdy uwaza sie tu za dojrzala i inteligentna persone (oczywiscie w jego osobistym mniemaniu, heheehhe ;P) a po drugie nic to nie wnosi... cieszmy sie zyciem i dajmy sobie pyska :* Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:31 Ewcia ode mnie masz juz teraz wielkiego buziaka @ Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:38 jak napisze ze odwzajemniam nie bedzie to podchodzic pod hmmmm... ;P im joking... no co ja mam dzis z tym angielskim... Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 13.12.05, 21:32 maraiss napisała: > nie wiem czy śmiać się czy płakac po przeczytaniu twojego bezsensownego > postu.... W gruncie rzeczy to wątek jak każdy inny i choć coś interesujacego sie dzieje:P I uważam że tu nalezy tylko i wyłącznie śmiać sie-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 13:52 Monty Python to rynsztok użyty w inteligentny sposób. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 14.12.05, 18:26 vatazhka napisał: > Monty Python to rynsztok użyty w inteligentny sposób. :) szkoda tylko, że innym nie udaje sie rynsztoku w tak inteligentny sposób użyć:P 2 miesiące temu był ciekawy artykuł na temat poczucia humory Monty Python'a www.wprost.pl/ar/?O=81509&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: dlaczego jesteś taka niemiła???????? 17.12.05, 14:49 Dzięki za link. Artykuł niestety bardzo krótki. :( Odpowiedz Link Zgłoś
voker no faktycznie 15.12.05, 08:47 M: Hmm, faktycznie jest cos w tym, co napisalas w mailu o sobie, ale ze mna nie dalabys sobie rady. Otworz fanklub. :-)P Bond, James Bond ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 15.12.05, 09:50 V: za mało piszesz, żebym mogła choć w częsci zweryfikowac to co napisałeś o sobie w mailu:-) nie pisz hop póki nie przeskoczysz... to odnośnie urywku..." ze mną nie dałabys rady..." :-)P ja nie jestem żądna sławy....:P co ja moge począć na to, że zawładnełam życiem, myślami i komputerem Marcina 25?:))))))) hahahahaha Craft, Lara Croft:-) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 16.12.05, 00:32 Moim tez, bo zastanawiam sie nad... no wiesz... :-) Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas, Mala. Teraz zajmij sie czyms tam i czekaj na moj znac. Podpisano: Meski Macho... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 16.12.05, 08:53 nie pomyliłes przypadkiem wątków misiu?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 16.12.05, 09:13 męski macho? hahahahahahaha nie ma to jak czasem pofantazjować na jawie na swój temat :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: no faktycznie 16.12.05, 14:20 nowy wielbiciel;-))))) dziewczyno jestes naprawde wyjątkowa;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 16.12.05, 15:14 każdy człowiek jest na swój sposób wyjątkowy i niepowtarzalny... przypominasz mi pewna bajkową postać - Kubusia Puchatka... poniewaz macie jedną wspólną ceche....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 16.12.05, 22:53 maraiss napisała: > poniewaz macie jedną wspólną ceche....:)))))) jaka? :-)P Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 17.12.05, 09:22 voker napisał: > maraiss napisała: > > poniewaz macie jedną wspólną ceche....:)))))) > jaka? :-)P nie wiesz, że ciekawość to pierwszy stopeń do piekła?:P) no, no, no moje gratulcje zdobyłes tytuł przodownika pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 17.12.05, 22:07 maraiss napisała: > no, no, no moje gratulcje zdobyłes tytuł przodownika pracy :))) co sugerujesz? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 18.12.05, 18:45 od 2 dni piszesz na forum post za postem:P chyba nikt na tym forum tyle postów w jeden dzień nie spłodził co ty wczoraj albo przedwczoraj:))) tyle napracowałes sie ,ze trzeba było ciebie w jakiś sposób wyróżnić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 19.12.05, 00:25 Masz jakas obsesje na moim punkcie. Ja rozumiem, ze PAryz tak podziala, ale to bylo jakis czas temu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 19.12.05, 09:51 voker napisał: > Masz jakas obsesje na moim punkcie rozczarowałes mnie:(((( co jak co , ale myślałam, że ciebie stać na wiecej niz plagiat..... postaraj sie następnym razem i spróbuj napisać cos od siebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 16.12.05, 14:37 marcin_25 napisał: > zawładnąć to sobie możesz...... loooo, maraiss ale goracy marcin: chcesz sie bic? ja poczekam i popatrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: no faktycznie 18.12.05, 18:48 voker napisał: > marcin: chcesz sie bic? ja poczekam i popatrze :-) on?bić się ze swoimi myślami? tylko trzeba je mieć:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: no faktycznie 19.12.05, 20:08 psia krew Marcin uważaj chłopie :)))) przypomniałem sobie co Kubuś Puchatek miał malutkie :)))) maraiss zadrzeć z Tobą to pewna śmierć i to bardzo powolna i z torturami, ale wkraść się w łaski tak inteligentnej kobiety to musi być czysta rozkoszszszsz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no faktycznie 21.12.05, 11:48 spey napisał: "maraiss zadrzeć z Tobą to pewna śmierć i to bardzo powolna i z torturami, ale wkraść się w łaski tak inteligentnej kobiety to musi być czysta rozkoszszszsz :)))))" Nie sadze. Mysle, ze za ta gburowatoscia kryje sie niesmiala i samotna kobieta szukajaca w necie swojej polowki (stad takie zdjecie w profilu). Jednak jest takze powierzchowna. W poniedzialek poprosila mnie o moje zdjecie. Wyslalem jej to: tiny.pl/xlb8 Nie dostalem odpowiedzi i zrobila sie nagle chlodna: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11899&w=33747070 :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: przestań kłamac 21.12.05, 12:22 wiesz nie bede w dawac sie w rozmowe z toba na necie, bo jak ktos juz tu napisał i miał racje.... lepiej nie ruszać gówna, bo bedzie jeszcze bardziej śmierdziało...to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
koh_in_or o rany... 21.12.05, 11:15 mariass ale popisówka...te docinki, tysiac razy kończone tematy...żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
koh_in_or Re: o rany... 21.12.05, 11:16 koh_in_or napisała: > mariass ale popisówka...te docinki, tysiac razy kończone tematy...żałosne... miało być marais - sory :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: o rany... 21.12.05, 12:03 koh_in_or napisała: > koh_in_or napisała: > > > mariass ale popisówka...te docinki, tysiac razy kończone tematy...żałosne > ... > miało być marais - sory :) wow bystrzaku wyczaiłes co te słowo znaczy po francusku???:DDDDDDDDDDDD jestem pod wrażeniem buhahahahahaha teraz jestem w 100% pewna,ze pod tym żałosnym nickiem chowa sie voker hahaha dodam jeszcze ,że marais to równiez najdroższa i najpiękniejsza dzielnica Paryża:))))))) to tyle na dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: o rany... 21.12.05, 15:00 maraiss napisała: > teraz jestem w 100% pewna,ze pod tym żałosnym nickiem chowa sie voker Zawsze jestem pod tym nikiem i nie mam innych. :-) Ciekawe dlaczego tak sie wnerwilas? Trafilem z "niesmiala i samotna kobieta"? Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss voker czy marcinek? hahaha 21.12.05, 12:00 żałosny to jest twój nick puchatku... powinno byc koh-i-nor hahahahahha i pamietaj, ze nigdy nie jesteśmy tym za kogo chcemy byc uważani... wiec nigdy nie bedziesz najlepszy w swoim rodzaju hahahhaha nudni jestescie i nie chce mi sie już zniżać do waszego poziomu, wiec dyskusja z wami jest dla mnie zamknieta ....adieu! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: o wypraszam sobie 23.12.05, 15:28 ja sie nie podszywam, a to ze ktos znowu Cię wkurza to juz nie moja sprawa;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś