Dodaj do ulubionych

Uwielbiam mojego Żuberka

28.12.05, 17:13
okropnie, strasznie, beznadziejnie, nieprzytomnie za nim dziś tęsknię.
O.
Obserwuj wątek
    • bebe80 Re: Uwielbiam mojego Żuberka 28.12.05, 17:18
      A ja uwielbiam lody ....waniliowe z orzechami w polewie czekoladowej :)
      • nieswietymikolaj Re: Uwielbiam mojego Żuberka 28.12.05, 17:43
        A ja Kacperka
        • wietka Re: Uwielbiam mojego Żuberka 28.12.05, 17:46
          a ja tez tam coś uwielbiam :))
    • sunrise_0 Re: Uwielbiam mojego Żuberka 28.12.05, 17:57
      Droga aurochs ( czyli po polski turze) pomyśl ile przyjemności da Ci spotkanie
      z Twoim Żuberkiem...nie poddawaj się tęsknocie!
      • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 28.12.05, 19:48
        A Zuber tylko trawke oblizal ze smakiem:)
      • eemmy1 Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 10:56
        no przepraszam najmocniej
        ale to takie spaczenie
        AUROCHS w dosłownym znaczeniu biologi i anatomi języka Angielskiego- znaczy
        simply...- Żubr
        • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 10:59
          Moje pudlo zwane popularnie komputerem odzyskalo zycie!
          Jestem znowu w puszczy binarnej:))
          • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:40
            ZUUUUUBEEEERRRRR:)))))))))))
            fitul!!!! prędko
            bo spotkanie zaraz mam !!!!!
            fitulaj i fituuulajjjjj
            • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:42
              Brrrr...
              az dreszcz przeszedl....:)
              Czekaj no! Kilka godzin i bedziesz moja!!!:)
              • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:44
                brrr??? ja dałam brrrr?? do Ciebie???
                Zuber...ja z miłoscią i spuszczoną glową to pisał....

• zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:48
                  Na sama mysl...
                  ciary przechodza po smuklym ciele:)
                  • wadi77 Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:56
                    ja też lubie zuberka szczególnie dobrze schlodzonego
                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 11:59
                    Żuber ......mmmmmmm;))
                    oj Żuber ma drugiego Żubera ochote..;)))
                    • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 12:03
                      Niech slowo cialem sie stanie...:))
                      • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 12:03
                        Żuber .... uwielbiam Cie!!!!
                        • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 12:11
                          Slodycz i przyjemnosc...
                          jak rozplywajaca sie w ustach mleczna czekolada...:)
                          • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 12:15
                            oddech mój...nagle przyspieszył...
                            ciało...cieplejsze sie stało....
                            oo ciiii spotkanie czas zacząć
                            • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:02
                              Zuber poszedł jeść?
                              • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:11
                                żuber nie ma co jesc:((
                                Paśnik pusty!
                                • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:13
                                  PAŚNIK:)))no tak!
                                  Zuber ma jeść! silny ma być! bo Zuber 2 fitulać się chce!
                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:16
                                    PAŚNIK domowy pelen!
                                    Uracze sie dzis miesiwem wszelakim... sil nabiore!:)
                                    • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:17
                                      Żuber oglądać drugiego Żubra chce!
                                      • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:18
                                        Ale czy ja taki niby dorodny??;)
                                        Pewnie na kabanosy lecisz... ot cala tajemnica:)))
                                        • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:23
                                          Żuber lubi kabanosy a i owszem
                                          Z całego stada Cię wybrałam, a Żubery płci przeciwnej najdorodniejsze ....okazy
                                          wybierają:)
                                          • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:27
                                            Ale ja zwykly żubr nizinny (białowieski)
                                            no nic ciekawego... do bizona z kraju Lincolna mi daleko:))
                                            • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:49
                                              Już jestem
                                              Żuber? ale Żuber jest z rodziny "Bizoniowatych":)) a ja- Zuber nasz Polski
                                              ukochany:) Żubra rodaka lubię ...
                                              Lincolna to ja na czterech kolach lubię:) a nie na kopytach
                                              skąd tyle skromności Żuber w Tobie?
                                              Ty doskonale wiesz że okaz z Ciebie wyśmienity
                                              • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:52
                                                Skromnosc wrodzona zabrania przytaknac:)
                                                A czas leci... leci i plynie na moja korzysc, na nasza....
                                                • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:55
                                                  Żuber, ty mi normalnie oficjalnie ...miłość prawisz:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:58
                                                    Oficjalnie to ja Ci do ucha wyszepcze...:)
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 13:59
                                                    Żubeeeer choć już do domuuuuu.....polik fitulić
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:04
                                                    Zamykaj oczeta...
                                                    Wlacz Diane Krall...
                                                    a nim ona skonczy slodycza uszy delektowc... przybede:)
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:05
                                                    ale całą płytę ? czy tylko jeden utworek?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:06
                                                    Cala:)
                                                    Zleci szybko i moja red lady zamelduje sie pod Twoja fabryka:)
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:08
                                                    noooo dooobra
                                                    czyli mam 45 minut:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:08
                                                    Nie badzmy az tak drobiazgowi Zuberku:)
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:13
                                                    hi hi mam all Xmas Song:)) Diany
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:18
                                                    Usta gotowe?
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:19
                                                    ojjjeeeejjku i to jak !!!! już od rana ustawione w pozycji:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:20
                                                    Nawilzaj... co by nie wyschly;)
                                                  • aurochs Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:21
                                                    nie wyschną!
                                                    Żuber swym długim szorstkim językiem --nawilży:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Uwielbiam mojego Żuberka 29.12.05, 14:31
                                                    Ucinam dyspute na temat ust w tym momencie!:)
                                                    Reszta wilgoci i ciepla juz tylko we dwa!!!!!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka