kochany_dzieciak 29.12.05, 12:28 www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_spring Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:36 kochany_dzieciak napisała: > www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg myślisz,że mu się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:57 pisal gdzies, ze ja lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:58 kochany_dzieciak napisała: > pisal gdzies, ze ja lubi:) aaaaaaaa,fajnio! Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:02 ciakawe co na takie dupsko powie sam zainteresowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:03 nie wiem!poszukaj jeszcze Małysza!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:04 a Malysz tez mu sie podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:05 kochany_dzieciak napisała: > a Malysz tez mu sie podoba?? > > tak Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:08 Ale to już chyba za wąsy, a nie za pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 21:30 zewsi napisał: > Ale to już chyba za wąsy, a nie za pupę. Ani za wonsy,ani za pupę ino za kolcyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
off_spring Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 21:32 > Ani za wonsy,ani za pupę ino za kolcyk;) a ja widziałam,Małys ma kolcyk nie tylko w uchu,ooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:09 podejrzewam, ze jego dupsko to ciezko bedzie mi znalesc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:10 kochany_dzieciak napisała: > podejrzewam, ze jego dupsko to ciezko bedzie mi znalesc:)) > to szukaj od przodu a nie od tyłu,może być też z profilu;) > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:11 :DDD to czyli Morfi lubi dupsko Reniferki i Klate Małysza?? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12 kochany_dzieciak napisała: > :DDD > to czyli Morfi lubi dupsko Reniferki i Klate Małysza?? > i włosy Reni B. i opaleniznę Endrju L.;)? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:15 ale chłopak ma wymagania...to ja tylko dupsko mam z jego marzen choc nie do konca bo ciut mniejsza:)) niestety klatke mam bardziej pozkazna niz Adas:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:16 kochany_dzieciak napisała: > ale chłopak ma wymagania...to ja tylko dupsko mam z jego marzen choc nie do > konca bo ciut mniejsza:)) > > niestety klatke mam bardziej pozkazna niz Adas:) > i warkocza niet? > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:17 moge zrobic..ale dlugi nie bedzie bo cholera niedawno wlosy podcialam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:18 kochany_dzieciak napisała: > moge zrobic..ale dlugi nie bedzie bo cholera niedawno wlosy podcialam > > ja teraz to ledwie je związuję...bo wizycie u fryzjera,a gdyby morfi wcześniej powiedział,nie obcinałabym... Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:20 eeee to mam przewage:) tylko ta klatka piersiowa nie pasuje bo mam duzee;( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:21 kochany_dzieciak napisała: > eeee > to mam przewage:) > > > tylko ta klatka piersiowa nie pasuje bo mam duzee;( > ja tyż,no to mamy remis:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:21 poza tym ciężko dziś znależć kobietę z asteniczną,tzn.zapadniętą klatką piersiowa > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23 pewnie temu Morfi rzuca sie na chłopców:)) ale z płci męskiej to tylko Adaś czy jescze ktos mu sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23 a nie wiem,ja myslałam że Martin Schmitt,albo Sven Hannawald-słodziutki jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25 Hannawald ma ładne oczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:26 kochany_dzieciak napisała: > Hannawald ma ładne oczy:)) > on w ogóle jest ładny,ma ładną twarz;)a oczy,hmmmmmmmmmmmmmm > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27 a widzialas Aimara??? jak nie to wejdz w moja wizytowke a potem kliknij na ilnka po prawej o nazwie "Czyz on nie jest słodki" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:28 sorry..to na innym nicku jest Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:29 kochany_dzieciak napisała: > sorry..to na innym nicku jest no właśnie,bo nie mogłam znaleźć a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:36 www.geocities.com/babyblue_pablito/misc.htm tam jest calkiem duzo zdjec..lepszych/gorszych ale sa:)) to jest taki piłkarz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:44 www.geocities.com/babyblue_pablito/bibirpink.jpg > na tym zdjęciu przypomina mi mojego starszego brata;) ale fajniusi jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:47 acmilan.pl/zespol/kadra/gattuso_gennaro.php Aimar jest beznadziejny popatrzcie dziewczyny na zdjęcie prawdziwego piłkarza i maczo ksywa żelazne płuca - Genaro Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:50 łomatko,toż prawie jak OLiver Kahn!:P Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:53 wez...ale teraz obrazilas Gatuso jeju..KaHn jest chyba najbrzydszy...co nie zmienia faktu ze byl dobry:)) ale ja tam wole i tak Schmaihela...jeju..to byl gosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:26 Zboki jezdeście a Hanavald to anorektyk do potęgi 22 i leczy siem już na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:32 CO? a Adas ktory Ci sie tak podoba to niby nie jest?? wez Ty lepiej poszukaj se faceta z niewklesnieta klata Joł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:25 Nie wyjeżdżajta mnie tu ze sztefenami geszefciarzami bo ych akurant niem lubiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Hanni już zdrowy jak byczek Fernando,oooooooooo 29.12.05, 19:28 a przystojny to On jest,ooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:21 Ja dzisiaj byłem u Franca Provosta i mię podciął on był Joł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:22 Nie chwal się Joł Dzieciak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:31 nie chwale sie tylko marketing bezposredni robie Joł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:09 Skoro pani Lopez jest uznawana za jedną z najseksowniejszych osób na świecie, to musicie same wyciągnąć wnioski. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:10 zewsi napisał: > Skoro pani Lopez jest uznawana za jedną z najseksowniejszych osób na świecie, > to musicie same wyciągnąć wnioski. :-) > tzn.? kto był osobą ankietowaną w tych sondażach? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12 Nie mogę podać nazwisk. Obowiązuje mnie ustawa o ochronie danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12 zewsi napisał: > Nie mogę podać nazwisk. Obowiązuje mnie ustawa o ochronie danych osobowych. no powiedz,BTW a co z tym wpadaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:16 zewsi napisał: > A dałaś mi co trzeba? dałam,nekro mi świadkiem,żem dała! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:18 Ja nie dostałem! Może Nekroskop wziął sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:22 zewsi napisał: > Ja nie dostałem! Może Nekroskop wziął sobie? eh,wiesz,on tak pewnie tylko mówił że nie zazdrosny,żeby pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12 ja tam tez jestem dupczasta...i jakos sie nie podobam wiekszosc gowniarzy w moim wieku woli wychudzone modleki Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:14 kochany_dzieciak napisała: > ja tam tez jestem dupczasta...i jakos sie nie podobam > > > wiekszosc gowniarzy w moim wieku woli wychudzone modleki >-taki wiek!może w szafie za mało wieszaków mają?:) > To Twojemu się nie podoba??? > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:15 a ja tam wiem:)) chyba nie:PP Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:17 A dlaczego ze symbol seksu uznawana jest Merlin Monroe? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:19 zewsi napisał: > A dlaczego ze symbol seksu uznawana jest Merlin Monroe? bo miała pieprzyk???czy dlatego,ze jej sukienki podwiewało? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:19 bo wszyscy tak mowia to wszyscy powtarzaja ale prawda taka, ze to byla wtedy inna epoka...no i miala mniejsza dupe:)) no ale trzeba przznac ze zbyt malej tez nie miala..razcej taka byla jak to sie teraz mowia "normalna" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:20 a moze faceci widzieli w niej to coś i nie patzryli tylko na jej dupę..? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:22 toz ponoc wlasnie ksztalty miala super...stosunek talii do bioder czasem zaluje ze teraz nie ma gorsetow itpe...fajnie kobiety wygladaly w tym choc sciaskalo im zebra i mialy potem trwale inwalidztwo i niedoczynnosc narzadow oddechowych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23 tak jak baletnice???one też maja potem problemy z kręgosłupem i stopami > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:24 ale one od czego innego...razcej od osteoporozy ktora dotyka anorektyczki i ciezkich cwiczen bardzo mocno obciazajacych stawy ponoc balet jest dla stawowo najgorszy...taka byla baletnica w wieku 60 lat to ma tak zdezelowane kostki ze juz praktycznie chodzic sie nie da na nich Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25 a gdzies w Azji już małe dziewczynki muszą nosić takie malutkie buciki,które deformują im stopy albo te kobiety żyrafy z wyciągniętymi szyjami-obłęd Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:26 nie ma to jak latynoski z duzymi dupami...no nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27 kochany_dzieciak napisała: > nie ma to jak latynoski z duzymi dupami...no nie:)) > > i opalenizną Leppera:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:30 eeeeeeeeeee Lepper to musi na polu stac dziennie po kilka godzin.. a one maja taka opalenizne same z siebie:] Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:55 ...stosunek...buehahaha / czyli wyraz wyrfany z komtekstu / Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:04 a tak nawiasem...czy wyobrazasz sobie stosunek w gorsecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:09 kochany_dzieciak napisała: > a tak nawiasem...czy wyobrazasz sobie stosunek w gorsecie:)) > > Ja na przykład jestem przystojny i wysportowany na ten przykład jestem też, ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:19 > ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę... a masz bicepsy? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:36 bad_habit napisała: > > > ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę... > a masz bicepsy? > A po co....??? Chcesz mnieć chopa mięśniaka to w ochronie pełno takich, Szukasz reumatyzmu ...hmm zadzwoń 0-700-324-800-221 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:39 nieeeeeeeeeeeeeeeeeee,ja chcem SVENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SVEN,wracaj do bad_habit Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23 A tam. Merlin jest sexi bo jest baardzo kobieca. I spojrzenie oczu i tembr głosu i kształty i jeszcze parę rzeczy składa się na to. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:24 zewsi napisał: > A tam. Merlin jest sexi bo jest baardzo kobieca. I spojrzenie oczu i tembr > głosu i kształty i jeszcze parę rzeczy składa się na to. a nie mówiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25 no ale ksztalty to wszyscy podziwiaja.... no ale Reniferka ma o wiele wiele inne Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27 kochany_dzieciak napisała: > no ale ksztalty to wszyscy podziwiaja.... > > > no ale Reniferka ma o wiele wiele inne > ja myślę że ją za twarz też uwielbiają... > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:29 no moze moze..ale czemu zatem podniecaja sie figura? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:30 kochany_dzieciak napisała: > no moze moze..ale czemu zatem podniecaja sie figura? > bo chodzi im o całokształt?a może o te zainwestowane dolary w jej hektary? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:31 :DDD face3ci sa do niczego ... sami nie wiedza co im sie podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:32 kochany_dzieciak napisała: > :DDD > > face3ci sa do niczego ... sami nie wiedza co im sie podoba:)) > ale jakie kompleksy potrafią mieć na swoim...punkcie???ohoho! > Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:34 no...na punkcie małego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:38 Ja wiem! Lopez mi się podoba i możecie dużo i długo pisać, że mi się nie podoba a ona i tak mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:41 no i widzisz...a zaraz podasz jakis inny przyklad bedacy jej zaprzeczeniam i tez sie bedzie podobac:))) a mowia ze to my jestesmy zmienne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:43 Bo mi się podobają dziewczyny które mi się podobają. Co ja na to poradzę?! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:45 zewsi napisał: > Bo mi się podobają dziewczyny które mi się podobają. Co ja na to poradzę?! :-( to dobrze że jesteś zdecydowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:46 Czy ona może się nie podobać? www.foshizzle.de/Pics/9076.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 18:55 Jernifer Lopez = Renifer Lopez Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:47 być może,ja wolę jednak panów! ale wiadomo,że J.Lo się podoba wielu facetom i z wielu różnych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:17 Jesteś zazdrosna i jakieś tęgie gaździnowskie pupska podsyłasz,nieładnie JOŁ!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 10:37 kochany_dzieciak napisała: > pisal gdzies, ze ja lubi:) Pisał,pisał...chiba palcem po wodzie,nie chce się sięgać do archiwów... Lenistwo w biały dzień; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=33840451 Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 11:03 no dobra..ale nie jest Ci milo, ze jak zobaczylam to zdjecie to od razu o Tobie pomyslalam bo gdzies tam cos pisales:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 13:07 kochany_dzieciak napisała: > no dobra..ale nie jest Ci milo, ze jak zobaczylam to zdjecie to od razu o Tobie > > pomyslalam bo gdzies tam cos pisales:)) > > :)oj jak mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:15 kochany_dzieciak napisała: > www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg To nie jest Łona nie ściemniaj mnie tutej elo Dzieciak joł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:28 jhak nie jak tak kochaniutki:) Odpowiedz Link Zgłoś