Dodaj do ulubionych

Ktos Dla Morfiego :)))) :P

29.12.05, 12:28
www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg
Obserwuj wątek
    • off_spring Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:36
      kochany_dzieciak napisała:

> www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg
      myślisz,że mu się spodoba?
      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:57
        pisal gdzies, ze ja lubi:)
        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 12:58

> pisal gdzies, ze ja lubi:)
          aaaaaaaa,fajnio!
          • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:02
            ciakawe co na takie dupsko powie sam zainteresowany:)
            • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:03

nie wiem!poszukaj jeszcze Małysza!:D
              • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:04
                a Malysz tez mu sie podoba??
                • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:05

> a Malysz tez mu sie podoba??
                  >
                  > tak
                  • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:08
                    Ale to już chyba za wąsy, a nie za pupę.
                    • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 21:30
                      zewsi napisał:

> Ale to już chyba za wąsy, a nie za pupę.

Ani za wonsy,ani za pupę ino za kolcyk;)
                      • off_spring Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 21:32

> Ani za wonsy,ani za pupę ino za kolcyk;)
                        a ja widziałam,Małys ma kolcyk nie tylko w uchu,ooooooo!
                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:09
                    podejrzewam, ze jego dupsko to ciezko bedzie mi znalesc:))
                    • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:10

> podejrzewam, ze jego dupsko to ciezko bedzie mi znalesc:))
                      > to szukaj od przodu a nie od tyłu,może być też z profilu;)
                      >
                      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:11
                        :DDD
                        to czyli Morfi lubi dupsko Reniferki i Klate Małysza??
                        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12

> :DDD
                          > to czyli Morfi lubi dupsko Reniferki i Klate Małysza??
                          > i włosy Reni B. i opaleniznę Endrju L.;)?
                          >
                          >
                          • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:15
                            ale chłopak ma wymagania...to ja tylko dupsko mam z jego marzen choc nie do
                            konca bo ciut mniejsza:))

niestety klatke mam bardziej pozkazna niz Adas:)
                            • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:16

> ale chłopak ma wymagania...to ja tylko dupsko mam z jego marzen choc nie do
                              > konca bo ciut mniejsza:))
                              >
                              > niestety klatke mam bardziej pozkazna niz Adas:)
                              > i warkocza niet?
                              >
                              • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:17
                                moge zrobic..ale dlugi nie bedzie bo cholera niedawno wlosy podcialam
                                • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:18

> moge zrobic..ale dlugi nie bedzie bo cholera niedawno wlosy podcialam
                                  >
                                  > ja teraz to ledwie je związuję...bo wizycie u fryzjera,a gdyby morfi wcześniej powiedział,nie obcinałabym...
                                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:20
                                    eeee
                                    to mam przewage:)

tylko ta klatka piersiowa nie pasuje bo mam duzee;(
                                    • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:21

> eeee
                                      > to mam przewage:)
                                      >
                                      >
                                      > tylko ta klatka piersiowa nie pasuje bo mam duzee;(
                                      > ja tyż,no to mamy remis:)
                                      >
                                      >
                                      • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:21
                                        poza tym ciężko dziś znależć kobietę z asteniczną,tzn.zapadniętą klatką piersiowa
                                        >
                                        • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23
                                          pewnie temu Morfi rzuca sie na chłopców:))

ale z płci męskiej to tylko Adaś czy jescze ktos mu sie podoba?
                                          • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23
                                            a nie wiem,ja myslałam że Martin Schmitt,albo Sven Hannawald-słodziutki jest...
                                            • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25
                                              Hannawald ma ładne oczy:))
                                              • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:26

> Hannawald ma ładne oczy:))
                                                > on w ogóle jest ładny,ma ładną twarz;)a oczy,hmmmmmmmmmmmmmm
                                                >
                                                >
                                                • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27
                                                  a widzialas Aimara???

jak nie to wejdz w moja wizytowke a potem kliknij na ilnka po prawej o
                                                  nazwie "Czyz on nie jest słodki" :))
                                                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:28
                                                    sorry..to na innym nicku jest
                                                  • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:29

> sorry..to na innym nicku jest

no właśnie,bo nie mogłam znaleźć
                                                    a kto to jest?
                                                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:36
                                                    www.geocities.com/babyblue_pablito/misc.htm

tam jest calkiem duzo zdjec..lepszych/gorszych ale sa:))

to jest taki piłkarz:))
                                                  • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:44
                                                    www.geocities.com/babyblue_pablito/bibirpink.jpg
                                                    >
                                                    na tym zdjęciu przypomina mi mojego starszego brata;)
                                                    ale fajniusi jest:)
                                                  • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:47
                                                    acmilan.pl/zespol/kadra/gattuso_gennaro.php
                                                    Aimar jest beznadziejny popatrzcie dziewczyny na zdjęcie prawdziwego piłkarza i
                                                    maczo ksywa żelazne płuca - Genaro
                                                  • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:50
                                                    łomatko,toż prawie jak OLiver Kahn!:P
                                                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:53
                                                    wez...ale teraz obrazilas Gatuso

jeju..KaHn jest chyba najbrzydszy...co nie zmienia faktu ze byl dobry:))

ale ja tam wole i tak Schmaihela...jeju..to byl gosc:)
                                              • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:26

Zboki jezdeście a Hanavald to anorektyk do potęgi 22 i leczy siem już na głowę
                                                • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:32
                                                  CO?
                                                  a Adas ktory Ci sie tak podoba to niby nie jest??
                                                  wez Ty lepiej poszukaj se faceta z niewklesnieta klata Joł:))
                                            • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:25

Nie wyjeżdżajta mnie tu ze sztefenami geszefciarzami bo ych akurant niem
                                              lubiem...
                                              • bad_habit Hanni już zdrowy jak byczek Fernando,oooooooooo 29.12.05, 19:28
                                                a przystojny to On jest,ooooooooooooooooo
                                • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:21

Ja dzisiaj byłem u Franca Provosta i mię podciął on był Joł!!!
                            • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:22

Nie chwal się Joł Dzieciak!!!
                              • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:31
                                nie chwale sie tylko marketing bezposredni robie Joł :))
              • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:09
                Skoro pani Lopez jest uznawana za jedną z najseksowniejszych osób na świecie,
                to musicie same wyciągnąć wnioski. :-)
                • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:10
                  zewsi napisał:

> Skoro pani Lopez jest uznawana za jedną z najseksowniejszych osób na świecie,
                  > to musicie same wyciągnąć wnioski. :-)
                  >
                  tzn.?
                  kto był osobą ankietowaną w tych sondażach?
                  • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12
                    Nie mogę podać nazwisk. Obowiązuje mnie ustawa o ochronie danych osobowych.
                    • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12
                      zewsi napisał:

> Nie mogę podać nazwisk. Obowiązuje mnie ustawa o ochronie danych osobowych.

no powiedz,BTW a co z tym wpadaniem???
                      • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:16
                        A dałaś mi co trzeba?
                        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:16
                          zewsi napisał:

> A dałaś mi co trzeba?

dałam,nekro mi świadkiem,żem dała!
                          • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:18
                            Ja nie dostałem! Może Nekroskop wziął sobie?
                            • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:22
                              zewsi napisał:

> Ja nie dostałem! Może Nekroskop wziął sobie?
                              eh,wiesz,on tak pewnie tylko mówił że nie zazdrosny,żeby pokazać...
                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:12
                    ja tam tez jestem dupczasta...i jakos sie nie podobam

wiekszosc gowniarzy w moim wieku woli wychudzone modleki
                    • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:14

> ja tam tez jestem dupczasta...i jakos sie nie podobam
                      >
                      >
                      > wiekszosc gowniarzy w moim wieku woli wychudzone modleki
                      >-taki wiek!może w szafie za mało wieszaków mają?:)
                      > To Twojemu się nie podoba???
                      >
                      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:15
                        a ja tam wiem:))

chyba nie:PP
                    • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:17
                      A dlaczego ze symbol seksu uznawana jest Merlin Monroe?
                      • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:19
                        zewsi napisał:

> A dlaczego ze symbol seksu uznawana jest Merlin Monroe?
                        bo miała pieprzyk???czy dlatego,ze jej sukienki podwiewało?
                      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:19
                        bo wszyscy tak mowia to wszyscy powtarzaja

ale prawda taka, ze to byla wtedy inna epoka...no i miala mniejsza dupe:))

no ale trzeba przznac ze zbyt malej tez nie miala..razcej taka byla jak to sie
                        teraz mowia "normalna"
                        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:20
                          a moze faceci widzieli w niej to coś i nie patzryli tylko na jej dupę..?
                          • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:22
                            toz ponoc wlasnie ksztalty miala super...stosunek talii do bioder

czasem zaluje ze teraz nie ma gorsetow itpe...fajnie kobiety wygladaly w tym
                            choc sciaskalo im zebra i mialy potem trwale inwalidztwo i niedoczynnosc
                            narzadow oddechowych:))
                            • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23
                              tak jak baletnice???one też maja potem problemy z kręgosłupem i stopami
                              >
                              • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:24
                                ale one od czego innego...razcej od osteoporozy ktora dotyka anorektyczki i
                                ciezkich cwiczen bardzo mocno obciazajacych stawy

ponoc balet jest dla stawowo najgorszy...taka byla baletnica w wieku 60 lat to
                                ma tak zdezelowane kostki ze juz praktycznie chodzic sie nie da na nich
                                • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25
                                  a gdzies w Azji już małe dziewczynki muszą nosić takie malutkie buciki,które deformują im stopy
                                  albo te kobiety żyrafy z wyciągniętymi szyjami-obłęd
                                  • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:26
                                    nie ma to jak latynoski z duzymi dupami...no nie:))
                                    • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27

> nie ma to jak latynoski z duzymi dupami...no nie:))
                                      >
                                      > i opalenizną Leppera:)
                                      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:30
                                        eeeeeeeeeee
                                        Lepper to musi na polu stac dziennie po kilka godzin..

a one maja taka opalenizne same z siebie:]
                                        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:30
                                          klimat inny;)
                                          >
                                          >
                            • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:55

...stosunek...buehahaha / czyli wyraz wyrfany z komtekstu /
                              • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:04
                                a tak nawiasem...czy wyobrazasz sobie stosunek w gorsecie:))
                                • nick_nolte Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:09

> a tak nawiasem...czy wyobrazasz sobie stosunek w gorsecie:))
                                  >
                                  >
                                  Ja na przykład jestem przystojny i wysportowany na ten przykład jestem też,
                                  ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę...
                                  • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:19

> ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę...
                                    a masz bicepsy?
                                    • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:36
                                      bad_habit napisała:

>
                                      > > ale o tym szaaaaaaaaaaa już się nie odezwę...
                                      > a masz bicepsy?
                                      >
                                      A po co....???
                                      Chcesz mnieć chopa mięśniaka to w ochronie pełno takich,
                                      Szukasz reumatyzmu ...hmm zadzwoń 0-700-324-800-221
                                      • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 20:39
                                        nieeeeeeeeeeeeeeeeeee,ja chcem SVENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SVEN,wracaj do bad_habit
                        • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:23
                          A tam. Merlin jest sexi bo jest baardzo kobieca. I spojrzenie oczu i tembr
                          głosu i kształty i jeszcze parę rzeczy składa się na to.
                          • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:24
                            zewsi napisał:

> A tam. Merlin jest sexi bo jest baardzo kobieca. I spojrzenie oczu i tembr
                            > głosu i kształty i jeszcze parę rzeczy składa się na to.
                            a nie mówiłam?
                            • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:25
                              no ale ksztalty to wszyscy podziwiaja....

no ale Reniferka ma o wiele wiele inne
                              • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:27

> no ale ksztalty to wszyscy podziwiaja....
                                >
                                >
                                > no ale Reniferka ma o wiele wiele inne
                                > ja myślę że ją za twarz też uwielbiają...
                                >
                                >
                                • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:29
                                  no moze moze..ale czemu zatem podniecaja sie figura?
                                  • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:30

> no moze moze..ale czemu zatem podniecaja sie figura?
                                    > bo chodzi im o całokształt?a może o te zainwestowane dolary w jej hektary?
                                    >
                                    >
                                    • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:31
                                      :DDD

face3ci sa do niczego ... sami nie wiedza co im sie podoba:))
                                      • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:32

> :DDD
                                        >
                                        > face3ci sa do niczego ... sami nie wiedza co im sie podoba:))
                                        > ale jakie kompleksy potrafią mieć na swoim...punkcie???ohoho!
                                        >
                                        • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:34
                                          no...na punkcie małego:))
                                      • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:38
                                        Ja wiem!
                                        Lopez mi się podoba i możecie dużo i długo pisać, że mi się nie podoba a ona i
                                        tak mi się podoba!
                                        • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:41
                                          no i widzisz...a zaraz podasz jakis inny przyklad bedacy jej zaprzeczeniam i
                                          tez sie bedzie podobac:)))

a mowia ze to my jestesmy zmienne:))
                                          • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:43
                                            Bo mi się podobają dziewczyny które mi się podobają. Co ja na to poradzę?! :-(
                                            • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:45
                                              zewsi napisał:

> Bo mi się podobają dziewczyny które mi się podobają. Co ja na to poradzę?! :-(

to dobrze że jesteś zdecydowany:)
                                      • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:46
                                        Czy ona może się nie podobać?
                                        www.foshizzle.de/Pics/9076.jpg
                                        • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:47
                                          toz to Reniferka:)
                                          • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:48
                                            A kto to jest "Reniferka"?
                                            • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:52
                                              domysl sie:)))
                                              • zewsi Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:54
                                                Reni Jusis?
                                                • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 18:55
                                                  Jernifer Lopez = Renifer Lopez
                                        • bad_habit Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 13:47
                                          być może,ja wolę jednak panów!
                                          ale wiadomo,że J.Lo się podoba wielu facetom i z wielu różnych względów.
            • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:17

Jesteś zazdrosna i jakieś tęgie gaździnowskie pupska podsyłasz,nieładnie JOŁ!!
        • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 10:37

> pisal gdzies, ze ja lubi:)

Pisał,pisał...chiba palcem po wodzie,nie chce się sięgać do archiwów...
          Lenistwo w biały dzień;

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=33840451
          • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 11:03
            no dobra..ale nie jest Ci milo, ze jak zobaczylam to zdjecie to od razu o Tobie
            pomyslalam bo gdzies tam cos pisales:))
            • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 30.12.05, 13:07

> no dobra..ale nie jest Ci milo, ze jak zobaczylam to zdjecie to od razu o
              Tobie
              >
              > pomyslalam bo gdzies tam cos pisales:))
              >
              >

:)oj jak mi :)
    • morfeusz_1 Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:15

> www.jenniferlopez.friko.pl/galerie/galeria2/18.jpg

To nie jest Łona nie ściemniaj mnie tutej elo Dzieciak joł!!!
      • kochany_dzieciak Re: Ktos Dla Morfiego :)))) 29.12.05, 19:28
        jhak nie jak tak kochaniutki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka