wesola_kicia 09.02.06, 08:00 już jestem:) cieszysz się?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful.day.monster No nie wiem....:) 09.02.06, 09:46 czy się cieszę, bo nie wiem gdzie byłaś, z kim i po co? A monstery jako gatunek zoologiczny i literacki są zajebiście zazdrosne. szczególnie o i innynych futrzaków. [tzn że o misiula też] :) [nie będzie mnie godziną idę to przemyśleć] Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: No nie wiem....:) 09.02.06, 09:47 nigdzie z nikim miałam awarie neta Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Nie ma mnie tutaj ale ....:) 09.02.06, 10:01 przeczytałem. godzinę mi zajmie, żebym w to uwierzył.. włanczam, nie włączam stoper.... cyk, cyk, cyk, [stoper odlicza sekundy] Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: czemu tak długo?? 09.02.06, 11:00 bo próbuje powstrzymać zazdrosne kobiety,żeby nie zrobiły krzywdy kici (podpalenie ogonka?)...:))) kicia uważaj,jak kiedys monster się zainteresował nijaką winona to były ogólnodostępne plany zamordowania jej.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: czemu tak długo?? 09.02.06, 11:02 jesli chcecie mnie nastraszyć to nic z tego jestem twarda nie zabijecie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Monastyrze, 09.02.06, 11:02 czy to bomba zegarowa? :) Wracaj, chcemy z litanią pohuśtać Cię w hamaku. (jasne, ze na koniec Cię wysypiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Monastyrze, 09.02.06, 11:06 hamak ma podciete sznureczki i sam poleci przy najmniejszym ciężarze.... A że podwieszony jest na znacznej wysokości upadek może być bolesny...:) mam dzisiaj morderczy nastrój.... Zamieniam się w Lukrecję B.? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: :)) 09.02.06, 11:09 Dzis,dziś!!! będziemy oblewać 1. udane morderstwa 2. twoje egzaminy 3. może uda się nam villowi nad uchem trochę pohałasować-co będzie spał:))) może na odczepnego wina nam da:)) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: :)) 09.02.06, 11:11 ludzik- zabieraj talerze i BUM<BUM<BUM....... ja mam bębenek i tamburyn:))) Odpowiedz Link Zgłoś
litania wiedziałam 09.02.06, 11:15 że nam się uda Zwycięstwo!!! Ok już jesteśmy cichutko ludziku-na paluszkach,na paluszkacz( a paluszki w baletkach,podbitych blaszką):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: wiedziałam 09.02.06, 11:16 hihihi mylisz się to nie zwycięstwo tylko ugoda na dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
litania oj 09.02.06, 11:18 bo jutro może być więcej Lukrecji B.!!! ale jak kicia będzie miła to na weekend wypożyczymy monstera:)) ciekawe jak on się czuje tak sobie swobodnie nim dysponujemy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta OPEN 09.02.06, 11:21 "WYPOŻYCZALNIA MONSTERA" godzina - 8 zeta Litanio, zakurzył się trochę, przejedziemy go szczoteczką :) Ryżową? Porapany kosztuje 10 zeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: OPEN 09.02.06, 12:00 jestem za- tylko nie będziemy go kąpać,bo jeszcze ktoś nam zarzuci,że "zepsułyśmy":)))) no,może zostaniemy bogate:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta TAK! 09.02.06, 12:23 Rozetniemy mu łepek? Podstaw coś. Co by mu się te trocinki nie wysypały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster O NIE ! ! ! 09.02.06, 12:42 ludzik_ta napisała: > > Rozetniemy mu łepek? Podstaw coś. Co by mu się te trocinki nie wysypały :)) Tak to się nie bawimy, Ludziku. Monster nie jest misiulem i nie jest zrobiony z trocin, siana ani słomy. Monster ma duszę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: O NIE ! ! ! 09.02.06, 12:44 Sugerujesz, że dusza wypadnie do podstawionego naczynia z głuchym jękiem ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Może tak być....! ! ! 09.02.06, 12:55 jak duszę coś boli to jęczy. to jak wypada z ciała to może nawet krzyknąć. :o Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Nie wygłupiaj się, 09.02.06, 12:46 bezcielesny nie jesteś... dobrze, masz powietrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Mogę mieć... 09.02.06, 12:53 nawet smołę, ale nie siano. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Nie masz siana, 09.02.06, 12:56 nie jesteś koniem (koniki mają w głowie siano...i zakochani ;) * Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Nie masz siana, 09.02.06, 13:02 a może monster zakochany jest?:)) ok ludziku,podstawimy naczynko na krew.... A potem rytualnie wykorzystamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: oj 09.02.06, 11:22 na weekend to ja mam cos innego w planach ale monstera odwiedze Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: :)) 09.02.06, 11:45 Litania, ja na zawołanie mam własne płyty z potępieńczymi rykami, przy których LB to słodka dziewuszka :)), a sen u mnie twardy i zdeterminowany.. Wino na odczepnego, no wiecie... nawet się napić ze mną nie chcecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: :)) 09.02.06, 11:49 Ludzik, prawda? dostałeś kiedyś próbkę potępieńczych ryków i nawet recenzji pożałowałeś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Gdy napisałeś mi, czego słuchasz, 09.02.06, 12:27 zamilkłam na długo :) ale próbkę muzyczną skwitowałam już "można przy niej zasnąć :) ale ja mam słabe głośniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: :)) 09.02.06, 12:01 dobra-najpierw cię pomęczymy,w ramach jękó puścimy ci jazz nowoczesny a potem wszyscy razem napijemy się wina:) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: :)) 09.02.06, 12:03 Jazzgot nowoczesny, ojej, brrr... tu mnie masz ;), już będę potulny jak jaszczur pod lampą grzewczą. A nie możemy tego wina od razu :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: :)) 09.02.06, 12:07 no,no potulny vill..... Brzmi ciekawie:)) no dobrze,przeszły mi juz troszkę zapędy mordercze,więc zgadzam się na wino,bez gry wstępnej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja czy to dziś miała być ta impreza? 10.02.06, 21:04 pyta (nie)przytomnie Mumuja. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Wypędziłyście stąd Kicię :( 09.02.06, 13:04 Ale i tak ją znajdę, zresztą kicia sama wróci. Ale później, bo monster zapracowany dziś jest strasznie... Znikam........ [i znikł] Odpowiedz Link Zgłoś