aise_ 22.11.02, 11:38 heloł! jest tu kto? ja wiem, ze piątek i że syndrom wasi kwitnie we wszystkich bujnym kwieciem, ale jednak bez przesady... :-))) a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik ahoj! 22.11.02, 11:46 jestem. pojawiam sie i znikam. a bzik dostal dzis wolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: ahoj! 22.11.02, 12:32 mam nadzieje, że założyłaś bzikowi kaganiec? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Syndrom Wasi 22.11.02, 11:58 Obawiam się, kochana aise, że nie zasługuję już na nazywanie syndromu "nic mi się nie chce" moim nickiem. Otóż w ostatnim tygodniu spędziłam w biurze 56 godzin (dzisiejszy dzień już wliczyłam :), a spałam godzin 6. Współczynnik pracy do opierdzielania się jest więc zbyt wysoki, żeby zasłużyć na ten zaszczyt. Niech osoby opierdzielające się chwilowo przejmą syndrom. pzdr, w. (o co chodzi z tym mózgiem? ma pracować czy nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no dobrze wasiek 22.11.02, 12:31 ale to, że działasz wbrew syndromowi i zdrowemu rozsądkowi nie znaczy, że syndrom nie może nosić Twojego imienia, prawda? jak chcesz możemy go przemianować... nema problema (zaraz pewnie zjawi sie gutek i tez wrzuci jakis serbski tekst...) :-) w kwestii pracy mózgu, to jednak lekarze zalecają, żeby go nie przemęczać... sama rozumiesz... ja tez się do tego stosuję. a. Odpowiedz Link Zgłoś