malmoni20 22.02.06, 10:55 jestesmy jeszcze młodzi, tyle mozemy zrobić, azachowujemy sie jak byłmy mieli co najmniej 60 lat, głowa do góry, będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olowa Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:02 to nie tak... to jeszcze ciągle zima, mało słońca... a ja osobiście: moje "smęcenie" nie ma nic wspólnego z wiekiem i nie wydaje mi się, żeby jakaś staruszka tak żywiołowo smęciła jak ja (no chyba, że ja będę taką staruszką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Malmoni ma rację :( 22.02.06, 11:09 smęcimy ostatnio strasznie, i to tak strasznie że chyba pod to konto namłucę się w sobotę podwójnie. malmoni @. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:09 marudzimy ale nic nie robimy z naszymi problemami, zwalamy wine na wszystko dookoła, śnieg, mróz, deszcz, brak słońca i inne rzeczy a winy za nasze niepowodzenia nie chcemy poszukać w sobie, zastanowić sie nad soba, spróbowac coś zmienić, łatwiej jest narzekać, ale to pomaga tylko na chwilę bo problemy zostają :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:13 Malmoni podpisuję się w 100% pod tym co napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:17 Ty nie smęcisz Admas jako jeden z nielicznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:24 Adams psujesz nam statystykę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adams_kip Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 11:24 problemy sa po to zeby je rozwiazywac a nie plakac :))) chyba w filmie 7 lat(dni) w tybecie (nie pamietam dokladnie) ale coz mniej wiecej: jesli problem jest maly to nie martw sie bo sie go rozwiaze ale jesli problem jest duzy i nie da sie go rozwiazac to po co sie martwic? pozdrawiam wszystkich zatroskanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Jest jeszcze jeden, gorszy podział... :( 22.02.06, 13:59 na ludzi/ków normalnych, i na takich którzy rozróżniają tylko dwa rodzaje problemów, te nierozwiązywalne i takie, co rozwiązują się same. I w życiu chodzi tylko o to żeby należeć do tej pierwszej grupy. Aleeeee...... niestety nie wszyscy do niej należą..... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: Jest jeszcze jeden, gorszy podział... :( 22.02.06, 14:01 "normalni" nie mają problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Też mają.... :( 22.02.06, 14:21 nie każdy problem się rozwiązuje w minutę... wiara, konsekwencja, upór, nieustępliwość, zawziętość, determinacja to bardzo ważne może nawet decydujące cechy, ale problemy trzeba umieć rozwiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 12:07 w zasadzie to dzisiaj nikt nie smęci... dochodzimy do siebie w ciszy...:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kurcze, ale smęcimy :( 22.02.06, 14:09 w ciszy spokoju relaksując się przy odpowiedznim towarzystwie i przy dobrej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! ! ! 22.02.06, 14:22 cześć kicia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! ! ! 22.02.06, 14:29 no witam mrmrmrmrmrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuu dzieki za zabranie hamaka łapke potłukłam Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Hamak cały czas jest... ! ! ! 22.02.06, 14:33 tylko kicia zamiast spadać, to chyba zeskakuje z łóżka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Hamak cały czas jest... ! ! ! 22.02.06, 14:40 hahaha musze chyba przemeblowanie zrobić nadal jest?z której strony? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: A z prawej :))) 22.02.06, 15:04 no dobra dzisiaj wpadne Cię odwiedzić przygotuj mleczko:-) ide gotować obiadek Odpowiedz Link Zgłoś