Dodaj do ulubionych

Powody do radości

24.11.02, 09:36
Mam dziś juz 2! (słownie:dwa)
Po pierwsze i najważniejsze : usłyszałam kitka.

A po drugie: noga mi się przykleiła całkiem nieźle,
i już stoi prosto i nie kuleje.

O??? I słońce wyłazi zza chmur :))
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: Powody do radości 24.11.02, 09:45
      kitek dal glos???
      no ale tu nie dal jeszcze.....
      • kitek1 i widzisz, maryjko jak ta mala weszka............. 24.11.02, 09:58
        nas prowokuje,
        a ty mi dziob zamykasz:)
        • onlyania Re: i widzisz, maryjko jak ta mala weszka........ 24.11.02, 10:00
          i coz znowu sie stalo, kitek....
          • kitek1 nic, sie nie stalo................ 24.11.02, 10:02
            tylko maryjka robila afere,
            z naszej delikatnej nawalanki,
            • onlyania Re: nic, sie nie stalo................ 24.11.02, 10:16
              aj, aj, aj,
              ty my musimy sie juz tylko milo do sie zwracac, kitus, bo siedzim na maryjkowym
              watku......
              jak ci sie spalo, kitusiu, i czy zes wyspany, kitusiu, sniadanko juz zjadles,
              kitusiu, kitka nakarmiles, kitusiu, i jakie masz plany na dzien dzisiejszy,
              kitusiu?????
              • kitek1 ble, ble................. 24.11.02, 10:24
                kitus kaloryferek olal,
                i grzeje czarne futerko na parapeciku,
                • Gość: pom Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:27
                  Radości!!!:)))
                  Przez ostatni tydzień żyłam w makabrycznym stresie, przygotowywałam się do
                  pewnej sprawy niczym stachanowiec!
                  I co? I Udało sie!!!:)))))))
                  • kitek1 czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:29
                    milowaniu sie,
                    pobila:)
                    pompuszko mila:)))
                    • Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:32
                      Oj, durnyś Kitulku.:)
                      Za miłowanie tyle nie płacą.:)))
                      • kitek1 Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:35
                        nie mow do mnie durnys,
                        bo cie zaraz maryjka opieprzy:)
                        • 0nly Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:42
                          no kitus, musimy sie teraz nauczyc stosowania przeciwnikow.....
                          nie durnys, tylko mundrys.....
                        • Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:55
                          Maryjkę bardzo lubię ale jej się nie boję.:)
                          I ona nie opieprza a jedynie łagodnie strofuje.:)
                          • 0nly Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:58
                            no, no,
                            zagrozeniem odejscia z forum lagodnym strofowaniem bym nie nazwala.....
                            • Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:59
                              Ojej, mam w takim razie duże zaległości forumowe...
                              Maryjka chce się wypisać???
                  • 0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 10:33
                    no pom, ja tam tez sie przygotowywuje.....
                    moze sie dasz zatrudnic....:)
                    • Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:34
                      Ale ja karnymi sprawami się nie zajmuję...:)))
                      • kitek1 pompuszka w sadzie duchownym................. 24.11.02, 10:36
                        uniewaznia malzenstwa,
                        tylko:)
                      • 0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 10:37
                        no to byndzie cywilna....
                        zapewne jakbys posluchala pana prokuratora od karnych to bys urosla od tych
                        bzdur tak, ze latac bys zaczela......
                        :)
                        • Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:57
                          Fruwać można i bez towarzystwa prokuratora...
                          A jak jakiś przystojny i nie pije to nawet można z nim się poturlać w jakiejś
                          ustonnej celi w areszcie...
                          • 0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 11:00
                            przystojny byl malo, co wiecej idiota........
                            oj, gdybym ja cie pom na takie z nim fruwanie umowila, to bym do konca zycia
                            zostala przez cie gnebiona......:(
                            • Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:04
                              Byłabyś... prawnik to nieszczęście, ale głupi prawnik to kupa nieszczęść...
                              • kitek1 a sa madrzy prawnicy ?????????? 24.11.02, 11:05
                                gdzie:)
                                • Gość: pom Re: a sa madrzy prawnicy ?????????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:14
                                  U dobrych psychiatrów.:))
                                  • kitek1 przynajmniej, troche krytycyzmu maja....... 24.11.02, 11:20
                                    w odroznieniu,
                                    od ich kolegow i kolezanek:)
                                    • Gość: pom Re: przynajmniej, troche krytycyzmu maja....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:24
                                      Paranicy - nadęci bufoni? A myślisz dlaczego wolę na forum posiedzieć niż
                                      jakieś drętwe barbekju zaliczać?:))
                                      • kitek1 prawnicy, czy paranoicy.................... 24.11.02, 11:28
                                        bo tego pierwszego i tego barbekju,
                                        nie pojalem:(
                                        • Gość: pom Re: prawnicy, czy paranoicy.................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:35
                                          Rozchodziło mnie się o to, że mądrzy prawnicy mają takie dylematy, moralne też,
                                          że nic tylko leczyć się o dobrego psychiatry.
                                          A z tym barbekju to nic innego jak moja niechęć do przebwania w towarzystwie
                                          napuszonych bufonów!
    • Gość: maryjo2 Oświadczenie po przeczytaniu co wyżej napisano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 11:59
      Nigdzie odchodzić z Forum nie zamierzam.
      Nawet straszyć w ten sposób ani myślę, bo gdyby przyszło dotrzymać groźby,
      to honor nakazałby mi nie robić sobie z gęby cholewy
      i naprawdę odejść na zawsze,
      a to by mnie unieszczęśliwiło na wieki wieków.

Tymczasem dążeniem moim jest być szczęśliwą jak się tylko da,
      a jednym z ogniwek mojego łańcuszka szczęścia jest pytlowanie na tym Forum,
      oraz darcie się wniebogłosy w godzinach porannych.
      :))
      • kitek1 a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co............. 24.11.02, 13:05
        a onlontko,
        wiedziec nie musi:)
        • ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:13
          z przyjemnoscia na tak slonecznym watku zalozonym przez mila Osobe :)))))

u mnie tez slonko, poza tym wlasnie koncze czytac okropna cegle (pozniej juz
          beda same interesujace rzeczy do czytania), wybieram sie dzis na spacer i
          jeszcze mi sie wlosy nie skundlily na glowie, o!.. :))))))
          • maryjo2 Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:26
            A co czytasz?
            To Ci powspółczuję :)
            • ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:38
              maryjo2 napisała:

> A co czytasz?
              > To Ci powspółczuję :)

czytam Hermana Melville'a i sama sie podziwiam.. taki ponury facet w taki
              piekny dzionek :)) kiedys przeczytalam jego "Moby Dicka" i to jeszcze bylo ok..
              teraz czytam "Benito Cereno" brrrrrrrr.....
              dzieki za wspolczucie :)))
              • maryjo2 Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:41
                A ja mam dylemat!
                Pisałam do kitka o dżentelmenach,
                i musiałam spolszczyć, bo zapomniałam, jak to się w oryginale pisze.
                Pomóż!!!
                • ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:54
                  maryjo2 napisała:

> A ja mam dylemat!
                  > Pisałam do kitka o dżentelmenach,
                  > i musiałam spolszczyć, bo zapomniałam, jak to się w oryginale pisze.
                  > Pomóż!!!

gentleman :)) nie ma problemu :))) zawsze do uslug :))))
                  acha..! wlasnie zauwazylam, ze jedna z moich roslin parapetowych bedzie
                  kwitla :)))))
        • maryjo2 Re: a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co........ 24.11.02, 13:15
          Za co?
          pssst...
          Mam nadzieję, że Cię nie zanudziłam :)
          • kitek1 bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robilem... 24.11.02, 13:18
            z klawiaturki,
            piszac, ze sie wiecej nie odezwe:)
            • 0nly Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:21
              kitus, twoja cholewe to na mile bylo czuc, nawet tu...:)
              • kitek1 dobrze, ze nie gebe.................. 24.11.02, 13:23
                jak to tu niektorzy,
                o swojej buzce mowia:)
            • maryjo2 Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:23
              Hmmm...
              No, ale...
              przecież jako dżentelmen nie mogłeś spokojnie patrzeć na łzy kobiety :)
              • kitek1 niektore babolinki, to bardzo tym manipuluja...... 24.11.02, 13:25
                ale ja sie na znam,
                na prawdziwych lzach rozpaczy:)))
                • maryjo2 Re: niektore babolinki, to bardzo tym manipuluja. 24.11.02, 13:32
                  No tak.
                  W zasadzie też kiedyś ćwiczyłam płakanie na zawołanie,
                  a także śmianie się na zawołanie,
                  ale w zupełnie innych celach.

Niestety, jak dotąd nie udało mi się wyćwiczyć powstrzymywania łez,
                  kiedy jest mi źle.
            • ulalka Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:41
              kitek1 napisał:

> z klawiaturki,
              > piszac, ze sie wiecej nie odezwe:)

a ja sie tez ciesze, choc niby cholewe zrobiles.. co tam.. juz zapomnialam o
              cholewie .. witaj Kitus :))))
        • 0nly Re: a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co........ 24.11.02, 13:19
          no onlontko nie musi, no ale pewnie by chcialo.....

co do oswiadczenia maryjki, to ja tez jakby czuje, ze jakby sie nam tak maryjo
          zaperlo i wypowiedzialo wystepowanie na forum, to by slowa dotrzymalo....:(((
          no i ktoz by mnie (i nie tylko) wtedy strofowal, a przede wszystkim wczesnym
          rankiem do powstania wzywal....:(((
          ejtam, maryjko, nie unieszczesliwiaj ani nas ani siebie, bo my sie nie damy, a
          ciebie tym bardziej......
          • kitek1 powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 13:22
            w busiku,
            jak sam na sam bedziemy:)
            • maryjo2 Re: powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 13:37
              Sam na sam w busiku??
              To byś musiał wszystkich chcących jechać wytruć, poza kierowcą :)
              • 0nly Re: powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 14:12
                kitus pewnie zamierza po zakonczeniu obecnej dzialalnosci linnie 175 wykupic, i
                samemu pruc w te i nazad....:)
                • kitek1 no i w koncu powiedzialas............. 24.11.02, 18:54
                  od tygodnia,
                  jak czlowieka sie pytalem,
                  o ten numerek:)
                  • ulalka Re: gdyby to bylo 508......... 24.11.02, 20:21
                    to bys mnie Kitus z dworca wozil ;))))))
                    • kitek1 uwazaj ulaleczko, bo ja wszystkie linie kontroluje 24.11.02, 21:29
                      serwis.ztm.waw.pl/linie.ztm
                      • ulalka Re: Kitus :)) 24.11.02, 21:37
                        to w ktora strone mam sie usmiechac, jak bede w ten piatek jechac z
                        dworca?? :)))
                        • kitek1 wawiakow sie zapytamy.............. 24.11.02, 21:42
                          mozesz ze mna 175,
                          ale na pewno i inne tam chodza:)
                          • ulalka Re: wawiakow sie zapytamy.............. 24.11.02, 22:03
                            no to siem przylacze Kitus :)) nawet wiem gdzie wsiasc :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka