maryjo2 24.11.02, 09:36 Mam dziś juz 2! (słownie:dwa) Po pierwsze i najważniejsze : usłyszałam kitka. A po drugie: noga mi się przykleiła całkiem nieźle, i już stoi prosto i nie kuleje. O??? I słońce wyłazi zza chmur :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Powody do radości 24.11.02, 09:45 kitek dal glos??? no ale tu nie dal jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i widzisz, maryjko jak ta mala weszka............. 24.11.02, 09:58 nas prowokuje, a ty mi dziob zamykasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: i widzisz, maryjko jak ta mala weszka........ 24.11.02, 10:00 i coz znowu sie stalo, kitek.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nic, sie nie stalo................ 24.11.02, 10:02 tylko maryjka robila afere, z naszej delikatnej nawalanki, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nic, sie nie stalo................ 24.11.02, 10:16 aj, aj, aj, ty my musimy sie juz tylko milo do sie zwracac, kitus, bo siedzim na maryjkowym watku...... jak ci sie spalo, kitusiu, i czy zes wyspany, kitusiu, sniadanko juz zjadles, kitusiu, kitka nakarmiles, kitusiu, i jakie masz plany na dzien dzisiejszy, kitusiu????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ble, ble................. 24.11.02, 10:24 kitus kaloryferek olal, i grzeje czarne futerko na parapeciku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:27 Radości!!!:))) Przez ostatni tydzień żyłam w makabrycznym stresie, przygotowywałam się do pewnej sprawy niczym stachanowiec! I co? I Udało sie!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:29 milowaniu sie, pobila:) pompuszko mila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:32 Oj, durnyś Kitulku.:) Za miłowanie tyle nie płacą.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:35 nie mow do mnie durnys, bo cie zaraz maryjka opieprzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:42 no kitus, musimy sie teraz nauczyc stosowania przeciwnikow..... nie durnys, tylko mundrys..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:55 Maryjkę bardzo lubię ale jej się nie boję.:) I ona nie opieprza a jedynie łagodnie strofuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: czyszbys jakis rekord w ..................... 24.11.02, 10:58 no, no, zagrozeniem odejscia z forum lagodnym strofowaniem bym nie nazwala..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: czyszbys jakis rekord w ..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:59 Ojej, mam w takim razie duże zaległości forumowe... Maryjka chce się wypisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 10:33 no pom, ja tam tez sie przygotowywuje..... moze sie dasz zatrudnic....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:34 Ale ja karnymi sprawami się nie zajmuję...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 pompuszka w sadzie duchownym................. 24.11.02, 10:36 uniewaznia malzenstwa, tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 10:37 no to byndzie cywilna.... zapewne jakbys posluchala pana prokuratora od karnych to bys urosla od tych bzdur tak, ze latac bys zaczela...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 10:57 Fruwać można i bez towarzystwa prokuratora... A jak jakiś przystojny i nie pije to nawet można z nim się poturlać w jakiejś ustonnej celi w areszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam powody do.... 24.11.02, 11:00 przystojny byl malo, co wiecej idiota........ oj, gdybym ja cie pom na takie z nim fruwanie umowila, to bym do konca zycia zostala przez cie gnebiona......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Mam powody do.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:04 Byłabyś... prawnik to nieszczęście, ale głupi prawnik to kupa nieszczęść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: a sa madrzy prawnicy ?????????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:14 U dobrych psychiatrów.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przynajmniej, troche krytycyzmu maja....... 24.11.02, 11:20 w odroznieniu, od ich kolegow i kolezanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: przynajmniej, troche krytycyzmu maja....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:24 Paranicy - nadęci bufoni? A myślisz dlaczego wolę na forum posiedzieć niż jakieś drętwe barbekju zaliczać?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 prawnicy, czy paranoicy.................... 24.11.02, 11:28 bo tego pierwszego i tego barbekju, nie pojalem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: prawnicy, czy paranoicy.................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:35 Rozchodziło mnie się o to, że mądrzy prawnicy mają takie dylematy, moralne też, że nic tylko leczyć się o dobrego psychiatry. A z tym barbekju to nic innego jak moja niechęć do przebwania w towarzystwie napuszonych bufonów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Oświadczenie po przeczytaniu co wyżej napisano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 11:59 Nigdzie odchodzić z Forum nie zamierzam. Nawet straszyć w ten sposób ani myślę, bo gdyby przyszło dotrzymać groźby, to honor nakazałby mi nie robić sobie z gęby cholewy i naprawdę odejść na zawsze, a to by mnie unieszczęśliwiło na wieki wieków. Tymczasem dążeniem moim jest być szczęśliwą jak się tylko da, a jednym z ogniwek mojego łańcuszka szczęścia jest pytlowanie na tym Forum, oraz darcie się wniebogłosy w godzinach porannych. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co............. 24.11.02, 13:05 a onlontko, wiedziec nie musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:13 z przyjemnoscia na tak slonecznym watku zalozonym przez mila Osobe :))))) u mnie tez slonko, poza tym wlasnie koncze czytac okropna cegle (pozniej juz beda same interesujace rzeczy do czytania), wybieram sie dzis na spacer i jeszcze mi sie wlosy nie skundlily na glowie, o!.. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:26 A co czytasz? To Ci powspółczuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:38 maryjo2 napisała: > A co czytasz? > To Ci powspółczuję :) czytam Hermana Melville'a i sama sie podziwiam.. taki ponury facet w taki piekny dzionek :)) kiedys przeczytalam jego "Moby Dicka" i to jeszcze bylo ok.. teraz czytam "Benito Cereno" brrrrrrrr..... dzieki za wspolczucie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:41 A ja mam dylemat! Pisałam do kitka o dżentelmenach, i musiałam spolszczyć, bo zapomniałam, jak to się w oryginale pisze. Pomóż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: A ja sie witam :)))))) 24.11.02, 13:54 maryjo2 napisała: > A ja mam dylemat! > Pisałam do kitka o dżentelmenach, > i musiałam spolszczyć, bo zapomniałam, jak to się w oryginale pisze. > Pomóż!!! gentleman :)) nie ma problemu :))) zawsze do uslug :)))) acha..! wlasnie zauwazylam, ze jedna z moich roslin parapetowych bedzie kwitla :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co........ 24.11.02, 13:15 Za co? pssst... Mam nadzieję, że Cię nie zanudziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robilem... 24.11.02, 13:18 z klawiaturki, piszac, ze sie wiecej nie odezwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:21 kitus, twoja cholewe to na mile bylo czuc, nawet tu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobrze, ze nie gebe.................. 24.11.02, 13:23 jak to tu niektorzy, o swojej buzce mowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:23 Hmmm... No, ale... przecież jako dżentelmen nie mogłeś spokojnie patrzeć na łzy kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 niektore babolinki, to bardzo tym manipuluja...... 24.11.02, 13:25 ale ja sie na znam, na prawdziwych lzach rozpaczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: niektore babolinki, to bardzo tym manipuluja. 24.11.02, 13:32 No tak. W zasadzie też kiedyś ćwiczyłam płakanie na zawołanie, a także śmianie się na zawołanie, ale w zupełnie innych celach. Niestety, jak dotąd nie udało mi się wyćwiczyć powstrzymywania łez, kiedy jest mi źle. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: bardzo mile to bylo, a ja i tak cholewe robil 24.11.02, 13:41 kitek1 napisał: > z klawiaturki, > piszac, ze sie wiecej nie odezwe:) a ja sie tez ciesze, choc niby cholewe zrobiles.. co tam.. juz zapomnialam o cholewie .. witaj Kitus :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a ja ci maryjko dziekuje, wiesz za co........ 24.11.02, 13:19 no onlontko nie musi, no ale pewnie by chcialo..... co do oswiadczenia maryjki, to ja tez jakby czuje, ze jakby sie nam tak maryjo zaperlo i wypowiedzialo wystepowanie na forum, to by slowa dotrzymalo....:((( no i ktoz by mnie (i nie tylko) wtedy strofowal, a przede wszystkim wczesnym rankiem do powstania wzywal....:((( ejtam, maryjko, nie unieszczesliwiaj ani nas ani siebie, bo my sie nie damy, a ciebie tym bardziej...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 13:22 w busiku, jak sam na sam bedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 13:37 Sam na sam w busiku?? To byś musiał wszystkich chcących jechać wytruć, poza kierowcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: powiem kiedys onlontku................... 24.11.02, 14:12 kitus pewnie zamierza po zakonczeniu obecnej dzialalnosci linnie 175 wykupic, i samemu pruc w te i nazad....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no i w koncu powiedzialas............. 24.11.02, 18:54 od tygodnia, jak czlowieka sie pytalem, o ten numerek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: gdyby to bylo 508......... 24.11.02, 20:21 to bys mnie Kitus z dworca wozil ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 uwazaj ulaleczko, bo ja wszystkie linie kontroluje 24.11.02, 21:29 serwis.ztm.waw.pl/linie.ztm Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kitus :)) 24.11.02, 21:37 to w ktora strone mam sie usmiechac, jak bede w ten piatek jechac z dworca?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wawiakow sie zapytamy.............. 24.11.02, 21:42 mozesz ze mna 175, ale na pewno i inne tam chodza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wawiakow sie zapytamy.............. 24.11.02, 22:03 no to siem przylacze Kitus :)) nawet wiem gdzie wsiasc :))) Odpowiedz Link Zgłoś