kamilar 22.02.06, 23:14 że to nie istnieje? Bo mam tak już drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:17 no coś ty.... a słowak szczelił z nadgarstka i jest 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:19 A widziałeś jak sedzia amerykanó skrzywdził, kiedy przez przypadek jeden z nich walnął kijem w gembę Fina? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:19 Ja wpisałem moje imię i nazwisko i wyskoczyło 761 wyników. Nie wiedziałem, że jest mnie tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:20 No właśnie, my ledwo jednego mozemy wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21 Wiem, staram się :-). Co ciekawe jestem rozsiany po całej Polsce. Jak to można wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:22 Tato dużo podróżował w młodości?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:26 Tak, wszystko teraz układa się, jak mówią, w jedną całość. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21 A ja nie istnieje. Według google mnie nie ma, nazwisko wystepuje. P.S pisałeś w tak (przykłądowo) "Przemuś Przyślid" czy Przemuś przemyslid bez cudzysłowia? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:27 W cudzysłowie. Bez cudzysłowia są mnie tysiące. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:29 Nie przejmuj sie, dla nas i tak bedziesz jedynym i niepowtarzalnym:) Zresztą ci inni nie widzieli Kazi na zywo a ty tak i w dodatku przeżyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:31 No właśnie. Ale ja jestem najważniejszy ze wszystkich Przemków ....skich na świecie, bo jestem na pierwszym miejscu i nawet ze zdjęciem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21 A mnie nie ma w internecie, mnie czyli z moim imieniem i nazwiskiem:) Zresztą moje nazwisko nie jest zbyt popularne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:26 A moje nazwisko jest nawet w wikipedii:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Trafność 16% 22.02.06, 23:30 A ja jak swoje wpisałem w wikipedii to na drugim miejscu wyskoczyła Jagiellonia Białystok. I to z trafnością aż 4,4%! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Trafność 16% 23.02.06, 10:13 Widocznie któryć z kopaczy lub działaczy ma tak samo na nazwisko. U mnie w wikpedii wyskoczyly swa lososie na tarczy dwudzielnej z pawimi piórami i koroną w klejnocie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 10:57 zewsi napisał: > Ja wpisałem moje imię i nazwisko i wyskoczyło 761 wyników. Nie wiedziałem, że > jest mnie tak dużo. ja mam gorzej, jak wpisuję moje imie i nazwisko to się wyświetla nawet mój nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 17:02 Ja jak wpiszę swoje imię i nazwisko to jestem: tancerzem, członkiem Koła Naukowego Finansów Publicznych SGH, rowerzystą (ha! zająłem 4. miejsce podczas jakiegoś wyścigu w Bydgoszczy), działam w Samorządzie szkoły podstawowej w Płocku, pracuję w Instytucie Barwników i Produktów Organicznych w Zgierzu itd. bez końca. Normalnie człowiek orkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 18:13 Zagraj nam coś Nekro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 19:21 To może lepiej wyprodukuję jakiś barwnik... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 18:44 Ty weż przestaj bo ja w kompleksy popapadam, bo mnie nie ma chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 23:17 nowak ani kowalski to ja nie jestem więc linków tylko 516 oprócz zestawu prawdziwych linków do mego imienia i nazwiska...jestem też: prawie na liscie wildsteina (choc przekręcone lekko naziwsko wyrzuciło;) produkuję kasy pancerne w wielkopolsce omawiam historię motoryzacji samo nazwisko: to jeszcze piszę książki informatyczne mam salon smochodowy:) i mam coś wspólnego z ochroną zwięrząt i radykalną ekologią ale są i "moje zdjęcia" m.in. na stronie komendy wojewódzkiej w południowej polsce jako zaginiony jako miss internetu :))) i sołtys ze śląska Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 23:25 :) ale fotka dalekiego mego kuzyna studenta z florydy jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 24.02.06, 14:32 Śmiesznie;) Pozazdrościłam i wpisałam swoje - wyszło mało, bo tylko 47 wyników. I mimo, że moje nazwisko nie jest zbyt popularne i występuje głównie w Łomży i okolicach, to dowiedziałm się, że są jeszcze dwie dziewczyny, które tak samo się nazywają. Jedna mieszka w Braniewie, ale wynosi się do Ustki i pisze dziwnego bloga;)) Druga jest z Łomży i jest fanką Linking Park - podpisała się pod petycją, by rychło zagrali oni w Polsce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 24.02.06, 15:11 No, a ta fanka Linkin Park, to chodzi do Gimnazjum nr 8 i dostała wyróżnienie w finale jakiejś tam piosenki;) Odpowiedz Link Zgłoś