Dodaj do ulubionych

Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to znacz

22.02.06, 23:14
że to nie istnieje? Bo mam tak już drugi raz
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:17

no coś ty....

a słowak szczelił z nadgarstka i jest 2:1
      • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:19
        A widziałeś jak sedzia amerykanó skrzywdził, kiedy przez przypadek jeden z nich
        walnął kijem w gembę Fina?
    • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:19
      Ja wpisałem moje imię i nazwisko i wyskoczyło 761 wyników. Nie wiedziałem, że
      jest mnie tak dużo.
      • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:20
        No właśnie, my ledwo jednego mozemy wytrzymać.
        • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21
          Wiem, staram się :-).
          Co ciekawe jestem rozsiany po całej Polsce. Jak to można wytłumaczyć?
          • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:22
            Tato dużo podróżował w młodości?:)
            • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:26
              Tak, wszystko teraz układa się, jak mówią, w jedną całość. :-)
      • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21
        A ja nie istnieje. Według google mnie nie ma, nazwisko wystepuje.
        P.S pisałeś w tak (przykłądowo) "Przemuś Przyślid" czy Przemuś przemyslid bez
        cudzysłowia?
        • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:27
          W cudzysłowie. Bez cudzysłowia są mnie tysiące. :-)
          • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:29
            Nie przejmuj sie, dla nas i tak bedziesz jedynym i niepowtarzalnym:)
            Zresztą ci inni nie widzieli Kazi na zywo a ty tak i w dodatku przeżyłeś.
            • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:31
              No właśnie. Ale ja jestem najważniejszy ze wszystkich Przemków ....skich na
              świecie, bo jestem na pierwszym miejscu i nawet ze zdjęciem. :-)
      • koczisss Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:21
        A mnie nie ma w internecie, mnie czyli z moim imieniem i nazwiskiem:)
        Zresztą moje nazwisko nie jest zbyt popularne:)
        • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 22.02.06, 23:26
          A moje nazwisko jest nawet w wikipedii:)
          • kamilar Trafność 16% 22.02.06, 23:27

• zewsi Re: Trafność 16% 22.02.06, 23:30
              A ja jak swoje wpisałem w wikipedii to na drugim miejscu wyskoczyła Jagiellonia
              Białystok. I to z trafnością aż 4,4%!
              • kamilar Re: Trafność 16% 23.02.06, 10:13
                Widocznie któryć z kopaczy lub działaczy ma tak samo na nazwisko. U mnie w
                wikpedii wyskoczyly swa lososie na tarczy dwudzielnej z pawimi piórami i koroną
                w klejnocie
      • nutopia Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 10:57
        zewsi napisał:

> Ja wpisałem moje imię i nazwisko i wyskoczyło 761 wyników. Nie wiedziałem, że
        > jest mnie tak dużo.

ja mam gorzej, jak wpisuję moje imie i nazwisko to się wyświetla nawet mój nr
        telefonu
        • nekroskop88 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 17:02
          Ja jak wpiszę swoje imię i nazwisko to jestem: tancerzem, członkiem Koła
          Naukowego Finansów Publicznych SGH, rowerzystą (ha! zająłem 4. miejsce podczas
          jakiegoś wyścigu w Bydgoszczy), działam w Samorządzie szkoły podstawowej w
          Płocku, pracuję w Instytucie Barwników i Produktów Organicznych w Zgierzu itd.
          bez końca. Normalnie człowiek orkiestra.
          • zewsi Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 18:13
            Zagraj nam coś Nekro :-)
            • nekroskop88 Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 19:21
              To może lepiej wyprodukuję jakiś barwnik...
          • kamilar Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 18:44
            Ty weż przestaj bo ja w kompleksy popapadam, bo mnie nie ma chlip!
        • makbrajd Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 23:17
          nowak ani kowalski to ja nie jestem więc linków tylko 516

oprócz zestawu prawdziwych linków do mego imienia i nazwiska...jestem też:

prawie na liscie wildsteina (choc przekręcone lekko naziwsko wyrzuciło;)
          produkuję kasy pancerne w wielkopolsce
          omawiam historię motoryzacji

samo nazwisko:
          to jeszcze piszę książki informatyczne
          mam salon smochodowy:)
          i mam coś wspólnego z ochroną zwięrząt i radykalną ekologią

ale są i "moje zdjęcia"
          m.in. na stronie komendy wojewódzkiej w południowej polsce jako zaginiony
          jako miss internetu :)))
          i sołtys ze śląska
          • makbrajd Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 23.02.06, 23:25
            :)
            ale fotka dalekiego mego kuzyna studenta z florydy jest:)
          • maggpie Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 24.02.06, 14:32
            Śmiesznie;) Pozazdrościłam i wpisałam swoje - wyszło mało, bo tylko 47 wyników.
            I mimo, że moje nazwisko nie jest zbyt popularne i występuje głównie w Łomży i
            okolicach, to dowiedziałm się, że są jeszcze dwie dziewczyny, które tak samo się
            nazywają. Jedna mieszka w Braniewie, ale wynosi się do Ustki i pisze dziwnego
            bloga;))
            Druga jest z Łomży i jest fanką Linking Park - podpisała się pod petycją, by
            rychło zagrali oni w Polsce;))
            • maggpie Re: Czy jeżeli czegoś nie ma w google, to czy to 24.02.06, 15:11
              No, a ta fanka Linkin Park, to chodzi do Gimnazjum nr 8 i dostała wyróżnienie w
              finale jakiejś tam piosenki;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka