olowa 24.02.06, 09:55 co jest przyczyną Waszej (naszej) apatii i spokoju na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: wyciszenie trwa... 24.02.06, 11:24 - poza forum jest też świat realny; - przede wszystkim brak czasu - zachciało mi się podnoszenia kwalifikacji, jeszcze nie rozpoczęłam podyplomowych, przede mną 2 szkolenia a już utonęłam w materiałach, ten cholerny perfekcjonizm koziorożca; - żalić się nie mam zamiaru, bo to nic nie da, najwyższej poskarżę się znajomemu na gg i tyle; a chwalić się nie mam czym Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: wyciszenie trwa... 24.02.06, 11:53 jest przede wszystkim swiat realny:) Czasu brak, znajomych i przyjaciol sporo, spotkan full, a tu ferie misie koncza, i w poniedzialek do pracy wracam:/ a taki mam feryjno-wyjazdowy nastroj jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Monster idzie do tablicy - odpowiadam :)) 24.02.06, 11:57 Przyczyną naszej apatii na forum są stosunki interpersonalne, czyli wewnątrzpersonalne pomiędzy poszczególnymi uczestnikami forum. Stosunki te w ostatnim czasie uległy istotnemu zacieśnieniu i zaciskają się w dalszym ciągu z niezmienną prędkością i siłą. Innymi słowy pozbyliśmy się nieśmiałości, która to cechowała nasze charaktery pod wpływem doznanych krzywd i rozczarowań z przeszłości, że przez jakiś czas czuliśmy się bezpiecznie w grupie. Obecnie doskonale dajemy sobie rade sam na sam, i korzystamy z tego ile wlezie, szczególnie tam, bo tu zbyt często można wdepnąć w misiula. Poza tym przyglądamy się swoim oczom w realu, i to jest w tym wszystkim najfajniejsze. :) A monster indywidualnie ma życzenie usłyszeć czyjś głos...... i usłyszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Monster? Pisz, proszę, więcej takich kawałków 24.02.06, 12:44 co prawda, głupio się wygląda, gdy się leży na klawiaturze i kwiczy, ale... ;) Wy się w realu dusicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Nie dusimy się Ludzika....:) 24.02.06, 13:02 Ludzik też by się nie udusił :) Przyjdź, zobacz, oceń... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Wyciągnąłem przed siebie ręcę, drżą obie.....:)) 24.02.06, 13:20 Monsterku spoko, nie denerwuj... no przecież w ogóle się nie denerwuje, no nie denerwuje się, tak jest nie denerwuje się wcale....... Kiedy to będzie???????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Aż tak bardzo chcesz, 24.02.06, 13:22 czy aż tak bardzo mi nie ufasz? Zaufaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Re: Aż tak bardzo.... 24.02.06, 13:23 się denerwuję..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia wizyta u lekarza 24.02.06, 13:29 się doigrałam,mam nie wyleczone zapalenie gardła:( nawet nie wiedziałam ,że byłam chora, teraz jestem uziemiona w łóżeczku aż do środy:( Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Za długo leżałaś............. 24.02.06, 13:37 w hamaku i Cię przewiało. Monstera Ci się zachciało :) Pod kądrą trzeba było leżeć :)) Teraz monster to Ciebie nie przyjdzie:::) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Za długo leżałaś............. 24.02.06, 13:40 hahaha to miało być smieszne w hamaku mnie nie było:P a już myślałam,że mnie rozgrzejesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
olowa a 24.02.06, 13:38 to forum posłużyło temu? taki był cel? jak tak dalej pójdzie to umrze... na forum "opinie..." wpada się wyhaczyć ludzi i wciąga się ich do reala, a nie wymienia poglądy jak ja głupia myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Może należałoby zacząć temat 24.02.06, 13:39 "do czego nam służy forum"... Jeśli Ciebie to pocieszy - nie wyhaczam, bo nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: jest nadzieja 24.02.06, 13:41 polka zdobyła brązowy medal "justyna kowalczyk" Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta OT 24.02.06, 13:41 no dobra, jednak Stina, znalazłam wczoraj wśród płyt na swoim zamieszanym biurku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster To trochę nie tak...... 24.02.06, 14:12 wymieniasz opinie, ale ile można w kółko wymieniać opinie, pojawia się naturalna ciekawość. to tak jakby przez pół roku fajny koleś rozpinał Ci ciągle ten sam guzik od ....... . w końcu w realu też spotykamy się żeby pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: To trochę nie tak...... 24.02.06, 14:15 opinie wymieniać można chyba długo...(ja jestem tu od niedawna i jeszcze mi się nie przejadło) a z tym guzikiem...czasem nigdy się nie chce odpiąć kolejnych... a forum sądziłam, że nie wypala się...:( Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster No widzisz...... 24.02.06, 14:50 sama piszesz że jesteś od niedawna. jakbyś była od dawna tobyś wiedziała, jakie tu padały, no w zasadzie zarzuty. Typu - Siedzicie przed komputerami i jęczycie że jest wam źle i nikogo nie macie, ciągle użalacie się nad sobą, konkludując to weźcie się umówcie, a może tu są ludzie którzy po poznaniu są fajni i warto się z nimi przyjaźnić. I coś w tym jest, wyhaczanie to bardzo niezręczne słowo Alle, powiem Ciebie tak... Jeśli mam możliwość wyboru rozmowy z malmoni, daisy, sweety, willem, inni nie wymienieni niech się nie czują obrażeni, w internecie lub w realu, wybieram real, kropka w temacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: No widzisz...... 24.02.06, 15:12 jeszcze po kropce wytłumacz mi jedno: "Alle, powiem Ciebie tak..." czyt. wyhaczanie Ciebie czy też powiem Tobie...? nie ma to istotnego znaczenia, ale gdybyś był łaskaw... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Jeśli oto chodzi, to... 24.02.06, 15:24 użyłem zbyt daleko idącego skrótu myślowego. Jest w tym coś, odnosiło się do historycznego opisu zmagań na forum, co zrobić żeby nie być. Część zdania po przecinku dotyczyła niezręczności słowa wyhaczać w naszych poza formowych stosunkach. Absolutnie nie chodziło mi, że jest coś w wyhaczaniu, ani tym bardziej nie miało to znaczyć, żeby wuhaczyć ciebie. ) Skąd taki pomysł, albo cosik źle zrozumiałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: Jeśli oto chodzi, to... 24.02.06, 15:37 generalnie, żeby uniknąć nieporozumień i "złych zrozumień" tutaj trzebaby pisać nadzwyczaj czytelnie i jasno albo liczyć na to, że czytający czytają świetnie między wierszami i znaja pełną formę każdego skrótu...(ale to prawie niemożliwe). swoją drogą...to rewelacyjnie miłe bypośród takich właśnie ludzi... w niepamięć puszczam wyhaczanie kogokolwiek i czegokolwiek, historię forum i wszelakie tym podobne...tak mi się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_duszek12 Re: Jeśli oto chodzi, to... 24.02.06, 16:55 piszcie jasniej normalnie a nie na jednym watku 1000 tematow i nie wiadomo o co w nich chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: wyciszenie trwa... 24.02.06, 20:02 dobrze, jeśli mam chwilę czasu na pobieżne podczytywanie tego, co tu... dlatego z punktu widzenia człowieka zapracowanego cieszę się, że apatia... Gdy czytam Bestię piszącą o stosunkach wewnątrzpersonalnych, to tylko zazdroszczę warszawiakom, że mogą się spotykać w dowolnych konfiguracjach. Pozawarszawiacy są do wymiany poglądów li tylko wirtualnie....no chyba, że Bestia przyśle po nas samolota....:-) Odpowiedz Link Zgłoś