saqqara 27.11.02, 13:43 chetni sa? a jesli chcecie gdzies indziej to dajcie propozycje, warunek-miejsce do rozruszania nozek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: PROXIMUSA potrzebuje.... 27.11.02, 13:49 no proximus sluzy tez do rozruszania.....tyle ze szczeki..... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: PROXIMUSA potrzebuje.... 27.11.02, 13:51 Szaki nie wiem czy powinnaś......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PROXIMA - sobota IP: *.warszawa.tpnet.pl 27.11.02, 14:20 Usmiechne sie blado :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:23 heh.. mozna by postukac kopytkami ;)))))) buziaczki Paniom :)) Rayoff :)) biedaku, nic nie wychodzi z moich zyczen dobrej zabawy w weekenda? I'm sorry to hear that :(( pozdrooveczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:29 Ray przylaz, zabierz mojego ulubienca, obiecuje nie bede go molestowac szklanka:)) Randia moge sie jeszcze ruszac, wiec ide! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PROXIMA - sobota IP: *.warszawa.tpnet.pl 27.11.02, 14:30 Oj juz go nie bedziesz molestowac, oj nie... I nic nie wiem, zreszta jak zwykle ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:37 nie wyglupiaj sie tylko przylaz!!! no ,pliiiiizzzz, tu robie mordke w ciup:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PROXIMA - sobota IP: *.warszawa.tpnet.pl 27.11.02, 14:40 Wiesz jak jest ;) Ale swoja droga tez sie tam umawiac zaczalem. Tylko nie wiem z jakim efektem oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PROXIMA - sobota IP: *.warszawa.tpnet.pl 27.11.02, 14:29 Wlasnie jeszcze nic nie wiem i zapewne dowiem sie ostatni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:47 saqqara napisała: > chetni sa? > a jesli chcecie gdzies indziej to dajcie propozycje, warunek-miejsce do > rozruszania nozek Ja swoje kolki chetnie rozruszam w lozku - wierzgajac nimi i probujac uwolnic sie od nienasyconej samicy;)). p.s. w Porximie nie ma rury, wiec moge tam pojsc, by ja zastapic - stojac na srodku parkietu bez ruchu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:51 w sensie tor tramwajowy na sluzewc????? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 14:54 w sensie wyścigowy do rozprostowania kopytek;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PROXIMA - sobota 27.11.02, 19:55 Mawyrku :)) sugerujesz, ze moje koptyka to juz tylko na tor??? ;))))) i tak Cie pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: PROXIMA - sobota 28.11.02, 11:15 Na torze to tylko rasowe kopytka więc nie masz co mieć mi za złe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PROXIMA - sobota 28.11.02, 22:01 mawyr napisał: > Na torze to tylko rasowe kopytka więc nie masz co mieć mi za złe:)))))) > mhmmm.. znaczy siem ja rasowa??.. zaraz obejrze swoj profil ;))))) pzdr, Mawyrku, czyli gospodarzu od Pluto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: PROXIMA - sobota 28.11.02, 10:35 Przyjedz do mnie!!! www.klub-epsilon.pl/ PS: ogladnij galerie, tam sa moje fotki:)) saqqara napisała: > chetni sa? > a jesli chcecie gdzies indziej to dajcie propozycje, warunek-miejsce do > rozruszania nozek Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: PROXIMA - sobota 28.11.02, 10:44 niezly klub. moze da sie to polaczyc z tym piciem, ktore jestes mi winien? mam zamiar pojechac nach Krakau, tylko nie wiem jeszcze dokladnie kiedy, we'll see. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: PROXIMA - sobota 28.11.02, 10:50 przyjedz, czekam, klub jest zajebisty, tyle co tam wodki wypilem.... ach te stare dobre czasy:) Odpowiedz Link Zgłoś