a000000 08.03.06, 12:08 www.pawelwojcik.com/grandfathersgirls/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Ciekawe :) 08.03.06, 12:19 Niektóre z tych zdjęć są faktycznie niezłe... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Ciekawe :) 08.03.06, 12:37 a odkurzacz i maszyna do pisania nie cudne? Że już nie wspomnę o 19-wiecznych gaciach z klapą - to dopiero rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Rewelka 24.03.06, 17:33 a mnie najbardziej zaintrygował sam album :-)) Czy ktoś wie, czy, a jeśli tak to gdzie można takie cudo zamówić, żeby sobie wklejać do niego własne zdjęcia np. na stronie domowej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Rewelka 24.03.06, 17:54 gumpel napisał: > a mnie najbardziej zaintrygował sam album :-)) Czy ktoś wie, czy, a jeśli tak > to gdzie można takie cudo zamówić, żeby sobie wklejać do niego własne zdjęcia > np. na stronie domowej ??? Rozumiem, że obnażone sutki i uda naszych babek Cię nie wzruszyły... Gratuluję zimnej krwi. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Rewelka 24.03.06, 22:20 diabollo napisał: > Rozumiem, że obnażone sutki i uda naszych babek Cię nie wzruszyły... > Gratuluję zimnej krwi. Dziękuję uprzejmie. Wyraźnie za dużo naoglądałem się ich wnuczek :-)) Hmm ... może to jakaś forma perwersji :-)) ale przy wyborze: książka przez Internet, czy goła baba przez Internet to jakoś tak bardziej jestem zaintrygowany tą pierwszą [jeśli chodzi o formę rzecz jasna. Odwiedzałeś kiedyś tę stronę www.pbi.edu.pl/index.html ? Jeśli nie to wejdź i w wyszukiwarce wpisz tytuł lub autora jakiejś starej polskiej księgi lub książki]. Pocieszam się wszelako, że w realu mój organizm posiada samoczynną zdolność wymuszenia na mnie właściwej mojemu stanowi proporcji w tym względzie :-)) G. Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: Dla naszych kochanych panów 26.03.06, 19:34 bardzo fajne zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś