Dodaj do ulubionych

Dla naszych kochanych panów

08.03.06, 12:08
www.pawelwojcik.com/grandfathersgirls/
Obserwuj wątek
    • stephen_s Ciekawe :) 08.03.06, 12:19
      Niektóre z tych zdjęć są faktycznie niezłe...
      • a000000 Re: Ciekawe :) 08.03.06, 12:37
        a odkurzacz i maszyna do pisania nie cudne? Że już nie wspomnę o 19-wiecznych
        gaciach z klapą - to dopiero rewelka.
        • gumpel Rewelka 24.03.06, 17:33
          a mnie najbardziej zaintrygował sam album :-)) Czy ktoś wie, czy, a jeśli tak
          to gdzie można takie cudo zamówić, żeby sobie wklejać do niego własne zdjęcia
          np. na stronie domowej ???
          • diabollo Re: Rewelka 24.03.06, 17:54
            gumpel napisał:

> a mnie najbardziej zaintrygował sam album :-)) Czy ktoś wie, czy, a jeśli tak
            > to gdzie można takie cudo zamówić, żeby sobie wklejać do niego własne zdjęcia
            > np. na stronie domowej ???

Rozumiem, że obnażone sutki i uda naszych babek Cię nie wzruszyły...
            Gratuluję zimnej krwi.

Kłaniam się nisko.
            • gumpel Re: Rewelka 24.03.06, 22:20
              diabollo napisał:
              > Rozumiem, że obnażone sutki i uda naszych babek Cię nie wzruszyły...
              > Gratuluję zimnej krwi.

Dziękuję uprzejmie. Wyraźnie za dużo naoglądałem się ich wnuczek :-))

Hmm ... może to jakaś forma perwersji :-)) ale przy wyborze: książka przez
              Internet, czy goła baba przez Internet to jakoś tak bardziej jestem
              zaintrygowany tą pierwszą [jeśli chodzi o formę rzecz jasna. Odwiedzałeś kiedyś
              tę stronę www.pbi.edu.pl/index.html ? Jeśli nie to wejdź i w
              wyszukiwarce wpisz tytuł lub autora jakiejś starej polskiej księgi lub
              książki]. Pocieszam się wszelako, że w realu mój organizm posiada samoczynną
              zdolność wymuszenia na mnie właściwej mojemu stanowi proporcji w tym
              względzie :-))
              G.
    • niceman1986 Re: Dla naszych kochanych panów 26.03.06, 19:34
      bardzo fajne zdjęcia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka