viperrr 15.03.06, 22:24 nie chodzi mi o burdel tylko o jakies miejsce, nie wiem klub , jestem niesmialy i chcialbym aby to kobiety robily ten 1 krok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia381 Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 15.03.06, 23:26 Nie wywołuj wilka z lasu. Jaka kobieta może podrywać faceta albo psychopatka, albo pijaczaka albo dziwka. Ona zrobi pierwszy krok i drugi i trzeci aż nie będziesz w końcu wiedział gdzie sie przed nia schować. Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 07:56 slyszalem ze w Chicago i New Yorku sa takie miejsca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 07:58 Ale on Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 08:16 jak ma facet troszke kaski wiecej to laski go same znajda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 07:57 zosia, nie przesadzasz??? miałem przypadki, kiedy dziewczyny robiły ten pierwszy krok i jakoś żadna z nich nie jest taka jaką Ty wymieniłaś. To normalne dziewczyny są. Dlaczeog facet ma zawsze robić pierwszy krok? podobno równouprawnienie jest..:)Już kobiety niech nie robią z siebie " ojeju co to nie ja".. Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 08:45 a co polak nie moze sie wybrac do new yorku albo chicago ;) ? toz tam jak w domu - zwlaszcze w chicago ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia381 Re: bmwariat 16.03.06, 08:54 Dlczego, bo w taki sposob sprawdza się mężczyznę jako ewentualnego partnera życiowego. Czy Twoja żona lub dłogoletnia partnerka (robiaca pierwszy krok)pozbawione są cech o których pisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: bmwariat 16.03.06, 09:33 zoska przesadzasz - szufladkujesz ludzi, a to troche zbyt proste Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmwariat 16.03.06, 09:38 po prostu jej sie spodobałem:) Nie oznacza to że jest jakaś psychiczna, czy inna z których wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: bmwariat 16.03.06, 09:46 jeżeli facet spodoba się jakiejkolwiek kobiecie , nie istotne kim ona jest to ona zrobi wszystko nie tylko pierwszy krok by go poznać lub zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: bmwariat 16.03.06, 10:14 wszystko? niektóre z lenistwa palcem nie kiwną:P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: sprawdza się mężczyznę jako ewentualnego partn 16.03.06, 09:51 zosia381 napisała: > Dlczego, bo w taki sposob sprawdza się mężczyznę jako ewentualnego partnera > życiowego. ??????????? W ten sposób sprawdza się tylko - czy facet jest śmiały wobec kobiet i czy umie podrywać. Powiedz nam, w czym te cechy mogą podnosić wartość stałego partnera życiowego ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta?? 16.03.06, 09:50 na pewno w przybytku rozpusty (z zasady tam kobiety podrywają mężczyzn, którzy wcześniej je wybrali) a poza tym wszędzie tam gdzie jt przewaga kobiet w populacji, w PL wynosi 100:106,5... zatem możesz czuć się jak zwierzyna łowna:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 10:09 przewaga w populacji nie zawsze swiadczy o tym ze facet jest zwierzyna lowna. a co bedzie jak w Twoim przykladzie z 106 kobietek 50 to beda lesbijki ?? mysliwy wtedy znowu stanie sie zwierzyna lowna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 10:13 ta sama rzecz się ma z geyami, co nie zmienia faktu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jakiś problem z kobietami? 16.03.06, 10:28 link mnie nie interesuje ja nie mam problemów z kobietami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 10:20 viperrr napisała: > nie chodzi mi o burdel tylko o jakies miejsce, nie wiem klub , jestem > niesmialy i chcialbym aby to kobiety robily ten 1 krok > Myślę, że dom pogodnej starości będzie doskonałym miejscem. Biorąc pod uwagę średnią długość życia kobiet i mężczyzn oraz witalność pań - to może być opcja warta uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 10:21 Viperrr,wiesz gdzie masz laskę??????? No! Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 10:36 ale ktora ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: mysz i pułapka na myszy 16.03.06, 11:03 khinga napisała: > Skromna kobieta nigdy nie goni za mężczyznami; tak jak pułapka na myszy nie > ściga myszy.... ?????????????? co za dehumanizacja kobiet, jakby facet porównał kobietę do przedmiotu, to byłby: "męska szowinistyczna świnia" :-))) > Skromna kobieta nigdy nie goni za mężczyznami; tak jak pułapka na myszy nie > ściga myszy.... Ale też pułapka na myszy nigdy nie ucieka przed myszą, ani mysz nigdy nie goni uciekającej pułapki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mysz i pułapka na myszy.. 16.03.06, 11:06 zawsze mówiłam, że ja skromnością nie grzeszę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: mysz i pułapka na myszy 16.03.06, 11:15 krzysiek.wa_wa napisał: > khinga napisała: > > Skromna kobieta nigdy nie goni za mężczyznami; tak jak pułapka na myszy n > ie > > ściga myszy.... > > ?????????????? co za dehumanizacja kobiet, jakby facet porównał kobietę do > przedmiotu, to byłby: "męska szowinistyczna świnia" :-))) > > > > Skromna kobieta nigdy nie goni za mężczyznami; tak jak pułapka na myszy n > ie > > ściga myszy.... > > Ale też pułapka na myszy nigdy nie ucieka przed myszą, ani mysz nigdy nie goni > uciekającej pułapki :-))) TO SYGNATURKA A NIE ODPOWIEDŹ NA POST:)) Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 11:48 Ale Ci się marzy.... Nie ma tak łatwo jeśli chcesz poznać fajną dziewczynę a nie du...dajkę. Idź do sympatycznego lokalu się pobawić i zabierz ze sobą odważnego kolegę, który Ci coś "narai". Umówicie sie na poczatek we czwórkę, będzie Wam wszystkim łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: gdzie pójsc zeby laski same podrywaly faceta? 16.03.06, 11:56 swaty zawsze w modzie;))) dupodajka??? tez ciekawe, wszak radość dzielona daje więcej radości;) Odpowiedz Link Zgłoś