Dodaj do ulubionych

aaaa Mikołaj!!!!!!

06.12.02, 10:40

Słuchajcie! właśnie był u mnie Mikołaj!!! i dostałam czekoladki!!! Kto chce
jednom?
Obserwuj wątek
    • martucha_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:42
      ja chce!!! masz jakies z alkoholem? ;))))))
      • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:44
        coś się znajdzie... poszło!

mmmmm jakie dobre! ;)))
        • martucha_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:48
          mnim mniam, akurat do kawy pasuje :)))))
          • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:49
            hmmm... mniam! z orzechami... niebo w gębie....
            • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:51
              Dasz mi trochę tego nieba????
              • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:54
                jasne! kcesz kwadratowom, prostokątną, owalną czy w kształcie łezki??? ;)
                • martucha_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:55
                  jeszcze jedna chcem moze byc kwadratowa :)))))
                  posylam kawe z mleczkiem :))))
                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:56
                    dzięki właśnie idę po trzecią z mleczkiem bo lepiej te delicje smakują...
                    poszła kwadratowa! smacznego! ;)
                • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:56
                  W kształcie tyłeczka jakiejś pięknej dziewczynki:)))
                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 10:59
                    jest... nawet możaby powiedzieć że się składa z dwóch półdupeczków... hmmm... w
                    srebrnym opakowanku! ;))) poszło! smacznego! ;)
                    • martucha_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:03
                      hehe :))))))))))))))))))
                    • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:08
                      A masz może w kształcie cycuszków albo ... tego..
                      no...:)))
                      • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:09
                        w kształcie cycuszków nie... ale w kształcie ten tego... hmm.. owszem ;))) w
                        złotym papierku... kcesz? ;)))
                        • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:14
                          Dawaj, ino szybko:))) Jakąś dedykacje możesz dołączyć:)))
                          • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:19
                            poczekaj, [poczekaj... NO! dedykacja zrobiona... poszło! smacznego! oj tę
                            czekoladkę długo będziesz wspominał...
                            hi hi hi....

;))))))
                            • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 12:41
                              WOOOOOOOOOOOOW , była pYYYYYYYszna:)))
                              A te wrażenia dodatkowe:))) Cos niesamowitego
                              • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 12:44
                                no baaa!!! wiedziałam, że Ci będzie baaardzo smakowało! ;)))))))
                                • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 12:47
                                  A przepraszam bardzo, jaki to był smak, bo coś
                                  dużo .........lukru było i za bardzo nie mogę skojarzyć:)
                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 12:50
                                    no wiesz? przecież Twój ulubiony! innej bym Ci nie posłała! ;))))
                                    • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:03
                                      Mój ulubiony smak to smak ...tej ...no......no wiesz:)
                                      • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:05
                                        no wiem, wiem... i przecież taką wysłałam.... a lukier hmm... jak coś jest
                                        pyszne! musi mieć lukier... ;))))))))))))
                                        • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:08
                                          Ta czekoladka wprawiła mnie w niesamowity nastrój:) Aż
                                          strach pomyśleć co będzie dalej:))))
                                          • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:11
                                            mam jeszcze tylko jedną... chcesz? ;)))
                                            • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:13
                                              A co do czekoladki???????/
                                              • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:14
                                                hmmm.... a co byś chciał dostać... ;)
                                                • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:16
                                                  Ty wiesz co???? , ale się droczysz:)))
                                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:19
                                                    hmm... gdybyś dostał wszystko odrazu... nie było by TAKIEJ przyjemności... To
                                                    co chcesz... hmmm? ;)
                                                  • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:23
                                                    A rozumiem , potrzeba trochę czasu:))) OK jam cierpliwy
                                                    gościu ale.......w granicach normy. Tak więc póki co to
                                                    chcę.....nie nie powiem, Ty wiesz:))
                                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 13:24
                                                    ok... jak chcesz.... ;) wysyłam...
                                                  • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 15:23
                                                    Czekam, czekam i nic:((((
                                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 15:27
                                                    no jak to nic!!! buuu... będę płakać.... ;(((( ja Ci wysyłam wirtualnie a Ty
                                                    mówisz, że nic nie dostałeś... ;((((((
                                                  • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 15:37
                                                    Widocznie przeleciało koło mnie i trafiło kogo innego:
                                                    ((((
                                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 15:40
                                                    nie... to absolutnie nie jest możliwe!!! nie mogłam nie trafić! na piwo idę
                                                    dopiero po pracy! ;))) proszę.... sprawdź jeszcze raz...
                                                  • polar Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 16:02
                                                    Chyba sam fakt że idziesz na piwo powoduje że masz
                                                    problemy z trafieniem:))) Spróbuj noch einmal
                                                  • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 16:07
                                                    aaa... może nie w tych miejscach sprawdzasz... hmmm... a tu @ sprawdzałeś? ;)
    • _grucha Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:28

Ze tak grzecznie sobie powiem: dawaj mi qrde jedna czekoladke, bo glodny
      jestem:))
      • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:31
        mówi się "proszę" a nie "dawaj" ;)))) poszło! specjalnie dla Ciebie... w
        kształcie walca... hahahaha ;) comk!
    • saqqara u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 11:31
      przyniosl mi salatke z jakims paskudztwem, 3 guma do zucia nie zdolala jeszcze
      zabic tego smaku, IT popsul mi kompa a szef ciagle podrzuca jakies glupie
      rysunki.. co ja, inzynier jestem?!
      beznadzieja.... moge czekoladke?
      • _silver_ Re: u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 11:34
        pewnie! tylko kawke sobie do niej strzel! nerwy ci puszczom i lepiej byndzie
        smakowało o! ;)))
        • saqqara Re: u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 11:42
          oki, druga kawa dzisiaj, bo nadal czuje te salatke.... i czekoladka, hmmmm,
          pychotka:))wielkie dzieki!
          • _silver_ Re: u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 11:51
            no to masz jeszcze jedną, żebyś sobie życie dosłodziła ;))))
            • saqqara Re: u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 12:14
              tylko prosze, wiecej nie, bo mi sie uleje:))
              • _silver_ Re: u mnie kurna tez byl mikolaj 06.12.02, 12:17
                nie ma szprawy! słodki wampir? nie ma takich... ;))))
    • mathildae Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:32
      daj!;)
      • _silver_ Re: aaaa Mikołaj!!!!!! 06.12.02, 11:35
        mathildae napisała:

> daj!;)

a masz!!! ;)))
        • ulalka Re: buuuuuu.... 06.12.02, 12:12
          ze tak pozno zajrzalam.. pewnie juz zjedzone?? ja tyz kcem, Sylviczko!!! :)))))
          • _silver_ Re: buuuuuu.... 06.12.02, 12:18
            jeeszcze się załapałać... Twoja jest kwadratowa! poszło! ;))))
            • ulalka Re: mniaaaaaaaam :))))) 06.12.02, 13:07
              pyszotka :))))))))
              • _silver_ Re: mniaaaaaaaam :))))) 06.12.02, 13:09
                a ja już się zxasłodziłam... bleeee.... mi jest! jeszcze TYLKO! jedna
                została... ;)
                • ulalka Re: mniaaaaaaaam :))))) 06.12.02, 13:15
                  smacznego :)))))
                  powiem CI cosik - dzis nie przyjade... ale moze sie jutro pojawie... wlasnie
                  zaraz bede to zalatwiac :))))
                  cmooooooooooczek i do jutra - mam nadzieje :))))
                  • _silver_ Re: mniaaaaaaaam :))))) 06.12.02, 13:23
                    buziak! ściskam! do zobaczyska! ;)))
                    • martucha_ Re: mniaaaaaaaam :))))) 06.12.02, 13:45
                      Ulka i co dalo sie zalatwic????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka