Dodaj do ulubionych

Chwila relaksu

22.03.06, 09:43
chociaż pora tak wczesna......zaledwie dzień się rozpoczął..
a już dał się we znaki.....
ten moment odprężenia był mi potrzebny......bardzo ;))))

Dziękuję :)

Jak Ci się mogę odwdzięczyć?
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 09:46
      Ja tez dziekuje, za te "chwilke relaksu" i juz Ci sie odwdzieczylam...:)))
      • khinga Re: Chwila relaksu 22.03.06, 09:48
        To ja się przyłączam do podziękowań:)))
        • girl32 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 09:49
          Neituś przyznam ,ze grożnie zabrzmiało...Przestraszyłam się.
          • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 09:55
            Nie bój się.............
            Oto spływa po Tobie....fala mojej łagodności...
            • girl32 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 09:59
              Głośno przełykam ślinę ze strachu....i tak się boję...ręce mi się trzęsą...nogi
              tez...ło matko!Trafiłam w gniazdo os?
              Obiecuję uroczyscie :JUŻ NIE BĘDĘ... tylko mi daruj.
              • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 10:45
                Girl , coś Ty neicie zrobiła???Wchodze , a Ona do mnie " kochasz mnie?"

Nic nie zrozumiała;-(...zapomniała wyelminować słowo"JA".Nie wysyłaj jej takich
                tekstów, plisss, bo mnie zadreczy heheheh.

Kocham Was wszystkich , a teraz z ufnoscią mi zaufajcie i sie
                usmiechnijcie:-).........................................................................bo
                to żarcik był;p;p;p;p;p;p;-)
                • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 10:50
                  Co ja najlepszego zrobiłam.
                  Sama,własnoręcznie,obudziłam złe moce.
                  I aby nie było wątpliwości,objawiły
                  się one pod Twoją postacią :PPP ;))
                  • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 10:53
                    no to ładnie tu sie porobiło
                    • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 10:59
                      no to ładnie tu sie porobiło

OOOO-Majki " moj ulubieniec";-D
                      • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 11:01
                        o widzisz, to sem ja
                        • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 11:03
                          o widzisz, to sem ja

No , nie widze;p....uwierze jak fote na poczcie odbiore;p
                          • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 11:05
                            oki , mój adres majki1976@gazeta.pl, wysyłaj -czekam
                            • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 11:10
                              oki , mój adres majki1976@gazeta.pl, wysyłaj -czekam

Powtarzasz sie , co czyni z Ciebie mało atrakcyjnego rozmówce , prosze sie
                              sprężyć i na poczte podążyć , byle szybko.
                              ps: nie bój sie jak sie okazesz nazbyt szkaradny to i tak przytule Ciebie cobyś
                              sie odtrącony nie poczuł he he;p;-)
                  • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 10:58
                    Co ja najlepszego zrobiłam.
                    Sama,własnoręcznie,obudziłam złe moce.
                    I aby nie było wątpliwości,objawiły
                    się one pod Twoją postacią :PPP ;))

Nie wierze .Myślisz , ze one sie teraz objawiły?.Takaś naiwna?

UWIERZ W LUDZI ;P;P;P;-)...moce te we mnie siedzą zanim Ciebie poznałam
                    ;p;p;-)Wiem -jestem zła , BOJ SIE;-)
                    • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:04
                      nezja napisała:

> Nie wierze .Myślisz , ze one sie teraz objawiły?.Takaś naiwna?
                      >
                      > UWIERZ W LUDZI ;P;P;P;-)...moce te we mnie siedzą zanim Ciebie poznałam
                      > ;p;p;-)Wiem -jestem zła , BOJ SIE;-)

Przy mnie staniesz się lepsza ;))
                      • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:08
                        Przy mnie staniesz się lepsza ;))

W koncu Ktoś oszlifuje "ten" diament hahahahahhaha;p;-)
                        • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:11
                          nezja napisała:

> W koncu Ktoś oszlifuje "ten" diament hahahahahhaha;p;-)

Masz na myśli siebie?! <zdumiona> ;PP
                          • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:13
                            <zdumiona> ;PP

Zamknij buze, kochanie...to nie ładnie ...jeszcze nie raz Ciebie zaskocze ;p;-)
                            • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:17
                              no uwazajcie na kobiete Nezje gdyz ona potrafi w swej skrytości zadac bół
                              psychiczny, ;-)
                              • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:19
                                no uwazajcie na kobiete Nezje gdyz ona potrafi w swej skrytości zadac bół
                                psychiczny, ;-)

PSYCHOPATKA , NA DODATEK ...STRZEŻ SIE JEJ-mowie ci bierz nogi za pas poki
                                czas;pppp;-)
                                • blackdevil Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:48
                                  nezja nie strasz ;)) i tak w to nikt nie uwierzy :P
                                  • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:54
                                    nezja nie strasz ;)) i tak w to nikt nie uwierzy :P

Cicho!!! ...ja próbuje ;-);p
                                  • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:55
                                    Stwarzaj pozory,że też się jej boisz
                                    niech się dziecko ucieszy ;))
                                    • blackdevil Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:07
                                      hehe zeby ta nezja chociaz jakies pozory sprawiala to moze bym poudawal -;) a
                                      tak, moze sie trafi jakis mlody plochliwy :P
                                      • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:16
                                        Już jej się trafił taki płochliwy,
                                        tylko niewłaściwie do niego podeszła.
                                        Za nic w niej delikatności ;)
                                        • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:18
                                          Za nic w niej delikatności ;)

No , nic-kompletnie, z tym się jeszcze nie uporałam ;pppp;-)
                                          • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:22
                                            nezja napisała:

> No , nic-kompletnie, z tym się jeszcze nie uporałam ;pppp;-)

A czy ja Cię nie prosiłam już około setki razy,
                                            abyś nie pokazywała mi języka,złośnico?
                                            • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:29
                                              A czy ja Cię nie prosiłam już około setki razy,
                                              abyś nie pokazywała mi języka,złośnico?

Co mowisz?, powtórz;p;-)
                                      • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:17
                                        hehe zeby ta nezja chociaz jakies pozory sprawiala to moze bym poudawal -;) a
                                        tak, moze sie trafi jakis mlody plochliwy :P

Tak samo ja mam ochote na pozory jak i ty prosze pana;p...a młody nie jest
                                        płochliwy jak widac ino nie wyrobił sie jeszcze ...nie bądz nie miły bo nic
                                        tobie nie zrobiłam;p...zaczynam ryczeć normalnie, ale mi dowaliłes...oho;p;-)
                                        • blackdevil Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:20
                                          a w ktorym momencie ja niemily bylem ;) ? ze stwierdzilem ze nie ma sie Ciebie
                                          co bac ? toz to prawie komplement byl :P
                                          • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:25
                                            To , ze nie sprawiam zadnych pozorów to zabrzmiało jakbym jakaś mdła była<
                                            ----to było niemiłe;p...a komplementów nie uznaje , nigdy niewiadomo kiedy fałsz
                                            to, a kiedy prawda jest;p;-)Wiec sie wypchaj trocinami do konca , a i wybierz
                                            te najlepszej jakości;ppp;-) wstreciuchu:-)
                                            • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:30
                                              oto jestem znowu
                                              • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:32
                                                oto jestem znowu

NO, a mowili ześ płochliwy -broniłam Ciebie jak mogłam buhahahha;-)
                                                • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:39
                                                  obiema piersiami mnie broniłas? byłem w terenie, cholera, paskudnie się zrobiło
                                                  • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:40

obiema piersiami mnie broniłas?

Nie , az tak to my sie nie znamy " kochanie";p;-)
                                                  • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:42
                                                    aha, to czyli na mnie "kochanie" poswiecilas tylko jedną pierś , nie ładnie
                                                  • neita33 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:45
                                                    To bezduszne kochanie wydziela Ci siebie,
                                                    po kawałeczku ;)
                                                  • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:48
                                                    no cos ty ,kochania sie nie wydziala, no chyba ze psorka Nezja mysli inaczej ;-P
                                                  • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:51
                                                    poswiecilas tylko jedną pierś ,

Piersi to ja moge za Przyjaciół nadstawiać , czy to jasne?!-Majki;-)
                                                  • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:55
                                                    kurcze, to ja kim jeste dla ciebie? hm,
                                                  • nezja Re: Chwila relaksu 22.03.06, 14:58
                                                    kurcze, to ja kim jeste dla ciebie? hm,

Odpowiedz znajdziesz w swoim imieniu ( NICKU )-MAJKI:-)
                                                  • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 15:04
                                                    oki, myslałem że moze kolegą z forum , ale chyba nie -szkoda
                              • majki1976 Re: Chwila relaksu 22.03.06, 13:20
                                sorki, ból miało byc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka