men_ 11.12.02, 17:53 ale aury, a nie ducha pewnych panienek, bo znowu bydzie afera ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niteczka_? Re: No dobra, może pogadamy o pogodzie.., 11.12.02, 18:32 men_ napisał: > ale aury, a nie ducha pewnych panienek, bo znowu bydzie afera ?:) .......afera?:))......eeeeee tam.........wymyślasz:)......ja chciałam powiedzieć tylko,że Cię lubię.......no i mówcie sobie co chcecie Wyyyyy wszyscy inni:)....różne niedowarzone i niedowartościowane pannice..... pa ps......Men skrobnij na priv ......... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ jednak mącisz .., 11.12.02, 18:40 no nie ?:) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > ale aury, a nie ducha pewnych panienek, bo znowu bydzie afera ?:) > > > .......afera?:))......eeeeee tam.........wymyślasz:)......ja chciałam > powiedzieć tylko,że Cię lubię.......no i mówcie sobie co chcecie Wyyyyy wszyscy > > inni:)....różne niedowarzone i niedowartościowane pannice..... > pa > ps......Men skrobnij na priv ......... Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: jednak mącisz .., 12.12.02, 18:30 men_ napisał: > no nie ?:) .......no wiesz przykro mi się zrobiło.......to że napisałam że Cie lubie to znaczy że mące?...........jak chcesz moge sie więcej nie odzywać..........nieufny Człowieku:))........ > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Następna obrażalska, 12.12.02, 18:57 chyba se jakis słownik kupie jutro, O !:) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > no nie ?:) > > .......no wiesz przykro mi się zrobiło.......to że napisałam że Cie lubie to > znaczy że mące?...........jak chcesz moge sie więcej nie > odzywać..........nieufny Człowieku:))........ > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Następna obrażalska, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 18:58 a właśnie,czy mącić to to samo znaczy co rozrabiać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mącenie to jest to, co najbardziej lubią 12.12.02, 18:59 misie i babolinki :) Gość portalu: oona napisał(a): > a właśnie,czy mącić to to samo znaczy > co rozrabiać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Mącenie to jest to, co najbardziej lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 19:01 to już nie pytam kto lubi rozrabiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Mącenie to jest to, co najbardziej lubią IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 12.12.02, 19:04 jest dość chłodno, ale nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .., 12.12.02, 21:56 przyjdziesz do vikinga ? (bez odbioru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 22:20 men_ napisał: > przyjdziesz do vikinga ? > > (bez odbioru) ja?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .. 13.12.02, 16:57 Gość portalu: oona napisał(a): > men_ napisał: > > > przyjdziesz do vikinga ? > > > > (bez odbioru) > > ja?? > :) ......oj kurcze chyba faktycznie trochę namąciłam:))........zazdrosna?...póki co nie ma powodu:))........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 18:04 po pierwsze-pytanie mena nie było do Ciebie:))) i ,tym bardziej, do mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .. 14.12.02, 18:15 Gość portalu: oona napisał(a): > po pierwsze-pytanie mena nie było do Ciebie:))) > i ,tym bardziej, do mnie:) ........no tak jednym słowem moja babska próżność została ukarana:))........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: żeby nie wywoływać kolejnej wojny na forum .. IP: 217.197.160.* 13.12.02, 22:13 Gość portalu: oona napisał(a): > men_ napisał: > > > przyjdziesz do vikinga ? > > > > (bez odbioru) > > ja?? > :) my? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Następna obrażalska, 12.12.02, 19:26 men_ napisał: > chyba se jakis słownik kupie jutro, O !:) .........kup de kup:))............sam jesteś Obrażalski!:))....O! > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Nooooooooo, 12.12.02, 21:44 już wiem :)chiba :) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > chyba se jakis słownik kupie jutro, O !:) > > .........kup de kup:))............sam jesteś Obrażalski!:))....O! > > Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Nooooooooo, 13.12.02, 17:01 men_ napisał: > już wiem :)chiba :) ....oj........... chiba nie wiesz:)).........forum znam od czasów historycznych:))............mam tu wirtualnych znajomych takich jak Ty....mam też realnych przyjaciół,takich jak Woland:)).......nie powiem więcej :)........mądra kobieta nie odkrywa zbyt wielu kart ............... pa ps. a Viking?......miło że pytasz.......ale chyba nic z tego...... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: No dobra, może pogadamy o pogodzie.., 12.12.02, 22:13 jest zajebiscie zimno i pierzchna mi rece w rekawiczkach :(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś