anka1 Re: a ide do domu 29.10.01, 19:45 jesc mi sie chce spac mi sie chce a ciagla tu siedze:)) ide do domu! do jutra! hurra mam na 11.00 moze sie wyspie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: a ide do domu IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:51 Baw się dobrze, A jak spotkasz Kitka, do daj mu po d.., a nie po uszach. Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.33.74.* 30.10.01, 11:00 no jaja sobie za przeproszeniem robia na expolorerze mnie wpuszcza na na netscapie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.244.252.* 30.10.01, 11:48 Cześć, Aneczko! Co u ciebie słychać, oprócz wiatru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja witaj! IP: 212.33.74.* 30.10.01, 11:56 diabli mnie biora bo raz internet dziala a zaraz potem nie. wyslalam juz Tygryskowi gniewnego maila w zw. z powyzszym. nie zdziw sie jak znow znikne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja witaj! IP: 212.244.252.* 30.10.01, 12:27 No, cześć, Ania! ja weszłam i na razie jestem, zobaczymy co będzie dalej. jak spedzasz kawałek wolnego czasu, jaki nam się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja witaj! IP: 212.33.74.* 30.10.01, 12:40 bede miala wolne tylko 1 listopada. a ze bede za rodzinnego szofera to i ten dzien trudno nazwac wolnym. w piatek pracuje, w sobote tez. moze uda sie pobyczyc w niedziele. ale nigdy nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja witaj! IP: 212.244.252.* 30.10.01, 12:56 A ja bezczelnie łażenie po cmentarzach odłożę na mniej zatłoczony weekend; teraz jak od lat pospędzam parę nocy i dni z końmi z mojego klubu jeździeckiego, wieczorami z kotem na kolanach, za dnia galopując po polach albo z uwielbieniem patrząc na konie wybiegające na paddock... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja witaj! IP: 212.33.74.* 30.10.01, 13:03 zaraz mnie zazdrosc zezre:))) a ze musze isc na dyzur to znikam! do jutra pozdrow ode mnie Reszte z wrzosowiska. przed dyzurem ide pozerac bulki:))) tak a propos pozerania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja witaj! IP: 212.244.252.* 30.10.01, 13:05 Pociesz się tym , że jestem chora... Przyjemność odbierania przyrody - o połowę mniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja witaj! IP: 212.33.74.* 30.10.01, 13:12 trudno sie pocieszac tym ze ktos jest chory! a juz szczegolnie jesli to jestes Ty. Ronja wylez sie porzadnie zeby chorobsko zwalczyc. nie lekcewaz przeziebien i gryp one sa paskudne w skutkach. zycze zdrowia i znikam! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja witaj! IP: 212.244.252.* 30.10.01, 14:30 Ja wiem, ale jakoś sobie wmówiłam, ze złego diabli nie biorą, zwłaszcza tego złego, który latał w T-shirtach przy 10- i więcej stopniowym mrozie! Po dworze! Chyba się naprawdę uodpowrniłam. Dopóki nie zjechałam do Wwy... Dlatego to przeziębienie jest naturalne, ale ja już zapomniałam jak to jest chorować... Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronji nie ma to do siebie:))) 30.10.01, 18:02 no niezle. na taki rodzaj hartowania sie to bym nie poszla:))) kurcze chyba wlaze na strone pruszynski i cos zamowie. moze wygram gary?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:Do Ani:))) 30.10.01, 18:06 przepraszka, ze sie na Twoj watek pakuje, ale chcialem Ci tylko pomachac powitalnie uszkami Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Do Kitka 30.10.01, 18:19 czesc Kitku ladnie machasz i wcale mi watku nie psujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 18:09 a moze lepiej przez telefon? ale gdzie ja mam ich numer? znow nie wzielam. ta skleroza to juz leczenia wymaga no. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 18:26 no musze dzwonic bo nie ma tej promocji w internecie psia mac. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 18:36 dzwonie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 18:44 yyy chyba juz prace skonczyli. moze jutro sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 18:59 cisza zapada na forum. Kitek zalewa sie zalewajka:))) a ja chyba do domu pojade tylko moze jeszcze wyprobuje ten kod co dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 19:07 no nic dzis nie zalatwie psia dupa albo za pozno albo nie mam tego co trzeba. po grzyba im 2 numery? jeden by wystarczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 19:24 A Ty co tak sama do siebie gadasz. Nie pomyslalas o tym ze Twoj mily glos moze byc przyjemnoscia dla czyichs uszy. Ciagle sama? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 30.10.01, 19:30 gadam tez z Innymi na innych watkach :))) i tez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a jade do domu 30.10.01, 19:39 za chwile burczenie w brzuchu bedzie takie ze nawet silnik kaszlaka zagluszy. do jutra! a jutro na rano. buuu ((( nie wyspie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: a jade do domu IP: *.sympatico.ca 30.10.01, 20:06 No widzisz, Twoj udzial (zgoda) na wspolna kolacje komus by apetyt poprawil jak rowniez przydekorowal pieknosci dla oczu i nie tylko. Noce sa dlugie, a Ty mi mowisz o niewyspaniu sie ( czy zaspaniu). Jak to u Ciebie sie zdarza? Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ide zrobic akcesje 31.10.01, 08:12 no ide, tylko zadzwonie. moze sie uda cos zamowic wreszcie. a Wielokropek jest mily - la. kurcze na tym forum to nie wiadomo kto jest kto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: a ide zrobic akcesje IP: *.sympatico.ca 31.10.01, 16:19 anka1 napisał(a): > no ide, tylko zadzwonie. moze sie uda cos zamowic wreszcie. a Wielok > ropek jest mily - la. > kurcze na tym forum to nie wiadomo kto jest kto:))) *U mnie dopiero dzien sie zaczal i to przyjemnie, milym slowem od Ciebie - dziekuje. Rzeczywiscie na tym forum trudno wiedziec kto jest kto, ale w tym jest troche tez dobrego. Jesli chodzi o mnie, to troche mnie juz znasz, tak tylko troszeczke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 31.10.01, 08:53 no dobra sprawy pozalatwiane moge spadac na dyzur. tylko forum sie akurat rozkreca a ja musze znikac. chyba trzeba od kogos laptop wynedzic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 31.10.01, 14:15 niezle. zaczal sie horror na drogach. karetki jezdza po B. jak szalone. na tej ulicy ktora jechalam do pracy tez byl wypadek. ktoredy jechac i o ktorej zeby dojechac w calosci swojej i kaszlakowej? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 31.10.01, 14:26 a z tym serwerem to ciagle jakies pierepalki. teraz mnie do bg nie wpuszcza. mam wyzej uszu tej zakichanej techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.244.252.* 31.10.01, 14:48 No, bo najlepiej jakbyśmy powchodzili na najwyższe budynki w mieście i machali do siebie szalikami, no nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja 31.10.01, 14:52 albo puszczali obloczki dymu z ognisk jak Indianie:))) Ronja do ktorej dzis jestes? Tygrysek juz pojechal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja IP: 212.244.252.* 31.10.01, 15:34 Do 16, jak zawsze. Tygrysek chyba o 12 się wyniósł! Moglibyśmy tez pisać normalne listy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja 31.10.01, 15:37 moglibysmy pod warunkiem ze poczta bylaby normalna:))) i nie bedzie Go az do poniedzialku! zanudze sie w ten piatek! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja 31.10.01, 15:44 Tygryske napisał, że pracuje w piątek, ale wyjeżdża do Krakowa. Tak to przynajmniej ja zrozumiałam. Chciałam Ci właśnie zaproponować, że jakbyś chciała to napisałabym do Ciebie normalny pocztowy list, ale zanim by doszedł, to pogadamy w poniedziałek na forum...:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja 31.10.01, 15:49 pewnie ze bym chciala. napisz maila na moje gazetowe konto to Ci swoj adres podam. jesli chcesz rzecz jasna. albo moze w poniedzialek bo zaraz prace konczysz. co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja 31.10.01, 15:53 No to w poniedziałek. Tylko nie przerażaj się, ja piszę dlugie listy! W ogóle lubię pisać! Albo, czekaj, włażę na Twoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 31.10.01, 15:21 Aliniasta jak zwykle miala dobry pomysl. pyszne te landrynki. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 31.10.01, 16:18 ciekawe czy juz sa mniejsze korki czy dopiero sie zaczynaja? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dosc zabawy 31.10.01, 16:30 jade do domu. milego odpoczynku Tym co ty zajrza i do piatku mam nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 08:11 chyba ktos dzis jednak nadaje moze niekoniecznie z pracy:))) wczoraj bylo upiornie. pogoda taka ze glowe wiatr urywal i najazd wscibskiej rodzinki. dobrze ze na dzis urlopu nie bralam. w dodatku dzis pogoda ladna, korkow nie ma bo wszyscy siedza w domach albo wyjechali, a A. na urlopie. jak ja lubie takie poswiateczne dni jak musze w nie pracowac:))). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 08:46 no prosze myslalam ze bedzie sennie a tu sie ludziska niezle zarli:)) przez ten czas jak mnie nie bylo:))) i traz tez sie cos zaczyna dziac szkoda ze zaraz ide na dyzurek ciekawie sie zaczyna robic. ale bedzie krotki a poza tym moze bedzie malo czytelnikow to sobie poczytam gazetki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 08:56 jeszcze tyle watkow mi zostalo do przejrzenia chyba jednak nie bede sie dzis nudzic:))) a teraz sobie ide popracowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 11:01 calkiem wartko zycie na forum sie dzis toczy a ja chyba sobie herbatki zrobie i ciasta pojem. jaki fajny dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 11:50 no dobra odrobilam mniej wiecej zaleglosci w czytaniu watkow. teraz zajrze na inne strony jak to obiecalam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 12:24 komputer mi sie zawiesza. portal zaczyna robic dziwne rzeczy. cos mi sie zdaje ze to duch szefowej lazi i sie wkurza ze bimbam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 12:44 udam sie tiepier na male co nieco bo juz mi w brzuchu burczy:))) co ja tam dzis mam? ide sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 13:20 nawet checi do pracy nabralam po kanapeczkach. chyba z jeden volumin opracuje dla czystego sumienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 13:41 no juz widze postep:))) przynioslam ten volumin i okleilam. nawet juz nie jest nudny. stopka redakcyjna im gdzies pojawia sie i znika a ja jej szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 02.11.01, 14:32 hurra ! Gitarą i Piórem jest w Dalmafonie!!! ciekawe czy w merlinie tez. musze porownac preis:))). i chyba zamowie. jahooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 14:34 cos mi sie zdaje ze jak towarzystwo wroci z dlugiego weekendu to znowu bedzie niezla wojna na forum bo znow sie paru Mackich pojawilo:))) chi chi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 14:40 nic z tego nie rozumiem. czy to komputery ostatnio zglupialy czy jakis gremlin miesza. jak wpisuje tytul plyty to pokazuje mi ze jej nie ma. jak wpisalam Wachnowskiego to jest. maile na sluzbowe do mnie nie dochodza chyba trzeba informatykowi nawtykac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 14:45 Witaj Anulko:)Wpadłem tylko przywitać się i już nie przeszkadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 14:47 czesc Crimen nie przeszkadzasz przeciez wiesz. lubie nieupierdliwych gosci na moim watku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 15:09 O.Dziękuję.Starych znajomych coraz mniej.Dobrze że Ty nie uciekasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Crimen 03.11.01, 15:13 tako ne bywalo coby ceski kral z pola utekal:))) ja bylam tu nawet wtedy kiedy Ciebie nie bylo. ale fakt ze sporo ludzi sie wycofalo i to tych najfajniejszych. jest kilka nowych fajnych ale generalnie to nie to co latem jak ja zaczynalam. a popatrz sobie na tych paru nowych mackich. niedlugo posty cenzurowac zaczna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen 03.11.01, 15:26 Fakt że sporo padliny się tu zagniezdziło.Ale ja byłem tu przed Tobą.Pierwsze posty mam chyba z marca.A Twój pierwszy post to chyba pytanie o ludzi z Białegostoku, nieprawdaż:)Znikam.Może wpadnę za dwie godzinki,jeśli jeszcze będziesz.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Crimen 03.11.01, 15:32 nie. ale Ci tego nie zdradze:))) mialam wtedy innego nicka. nie bedzie mnie zatem zycze Ci udanej niedzieli ! i do zobaczenia gdzies na polach forumowych:))) pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 03.11.01, 14:55 Crimena mam nadzieje uspokoilam ze nie przeszkadza. a ja cos mi sie zdaje ze jednak w merlinie bede sie grzebac. ze wzgledu na preis. z dalmafonu tylko to co maja niepowtarzalnego np. Śniegowice. Odpowiedz Link Zgłoś