Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:43 9876aaww napisał(a): .. odzywam sie i pozdrawiam, Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo 17.10.01, 14:48 Cześć. Dalej samotny w szafie? Gość portalu: enancjo napisał(a): > 9876aaww napisał(a): > .. odzywam sie i pozdrawiam, > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:58 .. zgadza sie nadal sam w szafie .. ale jest gorzej .. chyba zabita gwozdziami .. ale dogadalem sie z jednym browarem i mam takie czarne kolko wiec sie ukratkiem wymykam na cos mocnego .. .. zycie w szafie ma swoje tajemnice ... !!!! pozdrawiam / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo 17.10.01, 15:11 Myślałeś o podkopie? Mógłbyś wymykać się wieczorem i rano po cichutku wracać. To chyba dobry pomysł. Jak chcesz - dostarczę narzędzia! pozdrawiam / Lukrecja > .. zgadza sie nadal sam w szafie .. ale jest > gorzej .. chyba zabita gwozdziami .. ale > dogadalem sie z jednym browarem i mam takie > czarne kolko wiec sie ukratkiem wymykam na cos mocnego .. > .. zycie w szafie ma swoje tajemnice ... !!!! > pozdrawiam / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 15:20 .. dzieki, ale kolko dziala wiec po co sie meczyc z narzedziami, ponadto takimi dziurami wieje, a zima blisko i nie wiadomo czy Wlascicielka bedzie grzala szafe !!!! .. ale fakt nocki sa teraz moje ... Enancjo lukrecja napisał(a): > Myślałeś o podkopie? Mógłbyś wymykać się wieczorem i rano po cichutku wracać. T > o chyba dobry > pomysł. Jak chcesz - dostarczę narzędzia! > pozdrawiam / Lukrecja > > > > .. zgadza sie nadal sam w szafie .. ale jest > > gorzej .. chyba zabita gwozdziami .. ale > > dogadalem sie z jednym browarem i mam takie > > czarne kolko wiec sie ukratkiem wymykam na cos mocnego .. > > .. zycie w szafie ma swoje tajemnice ... !!!! > > pozdrawiam / Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja 17.10.01, 15:23 jeśli nie można zmienić szafy (bo np jest wygodna :-) może da radę zmienić właścicielkę?! Coś czuję, że ona nie taka skora do grzania... A zima dłuuuuuuga i mroźna! Wytrzymasz? Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. dzieki, ale kolko dziala wiec po co sie meczyc > z narzedziami, ponadto takimi dziurami wieje, a > zima blisko i nie wiadomo czy Wlascicielka bedzie > grzala szafe !!!! > .. ale fakt nocki sa teraz moje ... > Enancjo > > > lukrecja napisał(a): > > > Myślałeś o podkopie? Mógłbyś wymykać się wieczorem i rano po cichutku wrac > ać. T > > o chyba dobry > > pomysł. Jak chcesz - dostarczę narzędzia! > > pozdrawiam / Lukrecja > > > > > > > .. zgadza sie nadal sam w szafie .. ale jest > > > gorzej .. chyba zabita gwozdziami .. ale > > > dogadalem sie z jednym browarem i mam takie > > > czarne kolko wiec sie ukratkiem wymykam na cos mocnego .. > > > .. zycie w szafie ma swoje tajemnice ... !!!! > > > pozdrawiam / Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 15:43 .. no zima moze byc dluga ... i brak grzania moze byc tragiczny w skutkach, .. bez ...prawdziwej... Wlascicielki nie wytrzymam ... .. ponadto, takie psy jak ja maja wiernosc zakodowana we krwi, w genach i dlatego cierpia bo Wlasciciele wiedza o tym i czesto to wykorzystuja, .. w dzisiejszych czasach ciezko o od dobra Wlascicielke...., .. moja szafa: posprzatalem i odkad wychodze ukradkiem noca, to zrobilo sie przestronnie a dodatkowo zainstalowalem kominek, TV, dobra kanape, mini kuchnie, oczywiscie komputer, sypialnia na gornej polce jest calkiem calkiem... .. az sie boje co sie stanie gdy drzwi od szafy zostana otworzone, .. w kazdej sytuacji trzeba sie jakos urzadzic by przetrwac.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja 18.10.01, 11:24 Cześć, Może warto zamontować zamek od wewnątrz? Tak świetnie urządzona szafa skłania do odwiedziń. Samotne, zimowe wieczory przy kominku już dawno wyszły z mody. Hej, nie warto tak cierpieć i dawać się wykorzystywać. Może jakiś mały bunt? Właściciełka jakoś to przeżyje! pozdrawiam Lukrecja Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. no zima moze byc dluga ... i brak grzania moze byc > tragiczny w skutkach, > .. bez ...prawdziwej... Wlascicielki nie wytrzymam ... > .. ponadto, takie psy jak ja maja wiernosc zakodowana > we krwi, w genach i dlatego cierpia bo Wlasciciele > wiedza o tym i czesto to wykorzystuja, > .. w dzisiejszych czasach ciezko o od dobra Wlascicielke...., > .. moja szafa: posprzatalem i odkad wychodze ukradkiem > noca, to zrobilo sie przestronnie a dodatkowo zainstalowalem > kominek, TV, dobra kanape, mini kuchnie, oczywiscie > komputer, sypialnia na gornej polce jest calkiem calkiem... > .. az sie boje co sie stanie gdy drzwi od szafy zostana otworzone, > > .. w kazdej sytuacji trzeba sie jakos urzadzic by przetrwac.. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 12:31 .. refleksyjnie .. za drzwiami szafy cisza, kto wie moze to Wlascicielka sie wyprowadzila.. wiec nie ma co buntowac sie ... .. zamek OK .. swietny pomysl .., .. kominek bardzo lubie posiedziec i patrzec jak ogien polyka kolejne kawalki drewna, .. odwiedziny .. mile widziane ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja 18.10.01, 12:50 Hej, Może warto podejrzeć przez dziurkę od klucza i zobaczyć co się dzieje?! Oj, coś ta właścicielka chyba narozrabiała? Naprawdę jest taka zła? Serce nie mięknie jej przy kominku? Ani przy Tobie? A może to Enancjo nie chce wyjść z szafy? Napaliłeś w kominku (o ile go masz) Odwiedziny mile widziane, ale w szafie? pozdrawiam Lukrecja Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. refleksyjnie .. za drzwiami szafy cisza, > kto wie moze to Wlascicielka sie wyprowadzila.. > wiec nie ma co buntowac sie ... > .. zamek OK .. swietny pomysl .., > .. kominek bardzo lubie posiedziec i patrzec > jak ogien polyka kolejne kawalki drewna, > .. odwiedziny .. mile widziane ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek zmiana? :) IP: 139.20.28.* 18.10.01, 13:08 > Oj, coś ta właścicielka chyba narozrabiała? Naprawdę jest taka zła? Serce nie mięknie jej przy kominku? Ani przy Tobie? hihi cos mi sie zdaje, ze Enancjo znalazl wlasnie nowa Wlascicielke... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: zmiana? :) adderek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 13:33 .. a cioooooooo widziales juz watek " PIES Z SZAFA DO PRZYGARNIECIA ", predzej bedzie PIES Z SZAFA PRZYGARNIE WLASCICIELKE .. widzisz jak sie wszyscy szafa przejmuja .... otoz to ... ciasna, ale wlasna ... zaloz / zbuduj sobie swoja ... a mowie Ci, ze dobra, madra Wlascicielka zawsze inspiruje / wskazuje cel, a droge do niego zawsze wywweszymy ( taka nasza natura )... pozdrawiam/ Enancjo > hihi cos mi sie zdaje, ze Enancjo znalazl wlasnie nowa Wlascicielke... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 13:22 .. za drzwiami szafy jest absolutnie cicho, nawet telefony nie dzwonia ... a przez dziurke niewiele widac, .. narozrabiala .. to nie wiem, ale pewnie szuka innego psa i wowczas sprobuje mnie wykopac z tak porzadnie urzadzonej szafy.. zastanawiam sie czy nie przygotowac planu ewakuacyjnego nie mnie ale szafie, .. serce wlasciciela : taki to ma zawsze podejscie wladcze i karcaco edukacyjno rozkazujace .. czy to z serca czy pozy .. raczej bo tak robia inni .. nie mnie to oceniac, .. czy chce wyjsc ... musze chocby za potrzebami wynikajacymi z mojej ... hmmmm .... natury... .. kominek / odwiedziny : Twoje podejrzenia o braku kominka sa bezpodstawne i czy Twoje tzw ludzkie mieszkanie tak naprawde nie jest szafa dla Ciebie, kazdy ma jakas !!! i w niej spotyka rozne inne ubrania ... na dluzej lub krocej ... pozdrawiam / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja 18.10.01, 14:36 Masz rację, każdy z nas ma swoją szafę. Moja jest tochę inna: robię w niej wiosenne porządki i wyrzucam to, co niepotrzebne. Mam jednak kilka takich starych ubranek, z którymi nie mogę się rozstać. Leżą w kącie i pokrywają się patyną czasu... Ale jak je wyrzucić? Skąd wiesz, że Twoja właścicielka szuka innego psa?! Pytałeś? Coś dziwnie smutno to zabrzmiało. Przecież nie bez powodu wybrałeś taką a nie inną.... Enancjo... Ty w szafie, ona obok szafy... Długo tak jeszcze? Trudno marzyć przy płonącym kominku, widząc smutne oczy... pozdrawiam Lukrecja Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. za drzwiami szafy jest absolutnie cicho, nawet > telefony nie dzwonia ... a przez dziurke niewiele > widac, > .. narozrabiala .. to nie wiem, ale pewnie szuka > innego psa i wowczas sprobuje mnie wykopac z tak > porzadnie urzadzonej szafy.. zastanawiam sie czy > nie przygotowac planu ewakuacyjnego nie mnie ale > szafie, > .. serce wlasciciela : taki to ma zawsze podejscie > wladcze i karcaco edukacyjno rozkazujace .. czy to > z serca czy pozy .. raczej bo tak robia inni .. nie > mnie to oceniac, > .. czy chce wyjsc ... musze chocby za potrzebami > wynikajacymi z mojej ... hmmmm .... natury... > .. kominek / odwiedziny : Twoje podejrzenia o braku > kominka sa bezpodstawne i czy Twoje tzw ludzkie > mieszkanie tak naprawde nie jest szafa dla Ciebie, > kazdy ma jakas !!! i w niej spotyka rozne inne > ubrania ... na dluzej lub krocej ... > > pozdrawiam / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 14:44 .. nie pcham sie gdzie pieskow nie lubia ... .. a Wlascicielki sie nie wybiera ... to one nas biora i pozniej jak mezniejemy przy nich .. czesto im nie pasujemy wiec nas porzucaja w lesie, te lepsze do schroniska ... takie psie zycie .... .. ja mam przynajmniej ciepla szafe z kominkiem ... bo nawet nie zauwazyla ze szafa tez znikla ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja 18.10.01, 14:54 Enancjo Psiaku, kobieca intuicja mówi mi, że coś kręcisz! Coś za dużo użalania się nad sobą jak na mężnego psa... Jeśli nie zauważyła zniknięcia szafy.... Wogóle jakoś strasznie już jej nie lubisz! I jak na razie to właścicielka zniknęła, a nie szafa! To co? Gotowy do wirtualnego przygarnięcia? Może być z szafą :o) Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. nie pcham sie gdzie pieskow nie lubia ... > .. a Wlascicielki sie nie wybiera ... to one nas > biora i pozniej jak mezniejemy przy nich .. czesto > im nie pasujemy wiec nas porzucaja w lesie, te lepsze > do schroniska ... takie psie zycie .... > .. ja mam przynajmniej ciepla szafe z kominkiem ... > bo nawet nie zauwazyla ze szafa tez znikla ... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: enancjo ==> lukrecja IP: 62.233.128.* 18.10.01, 14:55 Tak sobie czytam i kombinuję: skoro szafa, to w niej pewnie ciuchy, skoro kominek to w nim ogień... Enancjo! Jak puścisz Właścicielce parę kiecek z dymem, to nie chciałabym być w twojej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: Una IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:11 Zrobiłaby z niego psa zaprzęgowego i musiałby odpracować :-) Gość portalu: Una napisał(a): > Tak sobie czytam i kombinuję: skoro szafa, to w niej pewnie ciuchy, skoro > kominek to w nim ogień... Enancjo! Jak puścisz Właścicielce parę kiecek z > dymem, to nie chciałabym być w twojej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: enancjo ==> lukrecja IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:02 Enancjo Psiaku, kobieca intuicja mówi mi, że coś kręcisz! Coś za dużo użalania się nad sobą jak na mężnego psa... Jeśli nie zauważyła zniknięcia szafy.... Wogóle jakoś strasznie już jej nie lubisz! I jak na razie to właścicielka zniknęła, a nie szafa! To co? Gotowy do wirtualnego przygarnięcia? Może być z szafą :o) Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. nie pcham sie gdzie pieskow nie lubia ... > .. a Wlascicielki sie nie wybiera ... to one nas > biora i pozniej jak mezniejemy przy nich .. czesto > im nie pasujemy wiec nas porzucaja w lesie, te lepsze > do schroniska ... takie psie zycie .... > .. ja mam przynajmniej ciepla szafe z kominkiem ... > bo nawet nie zauwazyla ze szafa tez znikla ... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo ==> lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:16 ... UNA .. sam siebie nie spale .. spokojnie .... poza tym jest instalacja ppoz ... ... Lukrecja ... nic nie krece, ... nie uzalam sie nad soba tylko nad traktowaniem gatunku, ... gotowy ... ale nie do ... wirtualnej czarnej dziury, choc nikt nie wie co z drugiej strony .. moze tam jest lepiej a moze Ty jestes kolejnym wcieleniem zaginionej Wlascicielki, a moze chodzi Ci tylko o szafe ... cioooo ? ... pokaz jaka bedziesz jako Wlascicielka .. a bede na pewno gotowy .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: enancjo == IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:21 Pokaż mi jakim naprawdę jesteś psem, to ja Ci powiem jaką będę właścicielką! :o) pozdrawiam Gość portalu: enancjo napisał(a): > ... UNA .. sam siebie nie spale .. spokojnie .... poza tym jest > instalacja ppoz ... > > ... Lukrecja ... nic nie krece, > ... nie uzalam sie nad soba tylko nad traktowaniem gatunku, > ... gotowy ... ale nie do ... wirtualnej czarnej dziury, choc > nikt nie wie co z drugiej strony .. moze tam jest lepiej > a moze Ty jestes kolejnym wcieleniem zaginionej Wlascicielki, > a moze chodzi Ci tylko o szafe ... cioooo ? > ... pokaz jaka bedziesz jako Wlascicielka .. a bede na pewno > gotowy .... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:25 .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, madrego kochajacego psiaka, .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobrych ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:27 Z tą wiernością to lekko przesadziłeś :o) Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. > Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, > madrego kochajacego psiaka, > .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobrych > ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:32 .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... Enancjo Gość portalu: lukrecja napisał(a): > Z tą wiernością to lekko przesadziłeś :o) > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. > > Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, > > madrego kochajacego psiaka, > > .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobrych > > ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:35 Tak - Ciebie. W końcu zamiast być wiernym i przetrwać burzę (o ile to burza) szukasz innej kiecki.... Gość portalu: enancjo napisał(a): > > .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... > Enancjo > > Gość portalu: lukrecja napisał(a): > > > Z tą wiernością to lekko przesadziłeś :o) > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. > > > Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, > > > madrego kochajacego psiaka, > > > .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobrych > > > ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... > > > > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:49 .. to nie dowod, ale swiadczy o zaangazowani w inny watek ... .. jezeli porzucenie i odtracenie dla Ciebie jest tylko burza... to mam byc wierny czemu .. temu co bylo .. czy starac sie zyc dalej ... .. nawet pies ma charakter ... Enancjo Gość portalu: lukrecja napisał(a): > Tak - Ciebie. W końcu zamiast być wiernym i przetrwać burzę (o ile to burza) sz > ukasz innej kiecki.... > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... > > Enancjo > > > > Gość portalu: lukrecja napisał(a): > > > > > Z tą wiernością to lekko przesadziłeś :o) > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. > > > > Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, > > > > madrego kochajacego psiaka, > > > > .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobrych > > > > ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... > > > > > > > > Enancjo > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:52 Nie wiem o co wam poszło, ale w końcu to Ty od dłuższego czasu szukasz innej pani, a nie ona innego psa! Trochę to dziwne jeśli mówimy o porzucaniu. To co z tym kominkiem? :o)))) Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. to nie dowod, ale swiadczy o zaangazowani w inny watek ... > .. jezeli porzucenie i odtracenie dla Ciebie jest tylko burza... > to mam byc wierny czemu .. temu co bylo .. czy starac sie zyc dalej ... > .. nawet pies ma charakter ... > > Enancjo > > Gość portalu: lukrecja napisał(a): > > > Tak - Ciebie. W końcu zamiast być wiernym i przetrwać burzę (o ile to burz > a) sz > > ukasz innej kiecki.... > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > > .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... > > > Enancjo > > > > > > Gość portalu: lukrecja napisał(a): > > > > > > > Z tą wiernością to lekko przesadziłeś :o) > > > > > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > > > > > .. kiecki, szafy , odpracowac .. oto wasz Swiat wartosci.. > > > > > Wlascicielki, gdzie tu jest miejsce dla dobergo, wiernego, > > > > > madrego kochajacego psiaka, > > > > > .. tak, tak rozumiem jak sie ma dobra szafe i troche dobry > ch > > > > > ciuchow to mozna miec kazdego pieska .... > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: 213.77.81.* 18.10.01, 15:39 Gość portalu: enancjo napisał(a): > > .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... > Enancjo > ...ze sie wtrace: znam jednego niewiernego! piekny ,czarny: krzyzowka sznaucera z wilkiem ... mial wszystko co pies by mogl sobie wymarzyc ,ale znajbardziej lubil wloczyc sie sam po miescie nawet do knajp sam zagladal... a jak go kto odwiozl do azylu to dopiero mial radoche .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:52 .. malo bogata krzyzowka .. ponadto czy deklarowal wiernosc !!!!??? Enancjo Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > > > .. a znasz jekiegos niewiernego psa ... > > Enancjo > > > > ...ze sie wtrace: znam jednego niewiernego! piekny ,czarny: krzyzowka sznaucer > a > z wilkiem ... mial wszystko co pies by mogl sobie wymarzyc ,ale znajbardziej > lubil wloczyc sie sam po miescie nawet do knajp sam zagladal... a jak go kto > odwiozl do azylu to dopiero mial radoche .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: 62.233.128.* 18.10.01, 15:43 Enancjo, jeszcze jedno, wiem że drążę temat krążąc wokół spraw przyziemnych, wobec wiernych psich intencji, ale wszystkim jest wiadomo, że każdy psiak potrzebuje od czasu do czasu wyjść na dwór, co w Twojej sytuacji przy braku Właścicielki może być trudne. To by tłumaczyło Twoją determinację w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Gdzie jesteś jasmina????? IP: 194.181.38.* 18.10.01, 15:46 Una! A może on tą swoją właścicielkę ukatrupił i zwłoki schował w szafie! Stąd ta determinacja... Sumienie go zadręcza! Gość portalu: Una napisał(a): > Enancjo, jeszcze jedno, wiem że drążę temat krążąc wokół spraw przyziemnych, > wobec wiernych psich intencji, ale wszystkim jest wiadomo, że każdy psiak > potrzebuje od czasu do czasu wyjść na dwór, co w Twojej sytuacji przy braku > Właścicielki może być trudne. To by tłumaczyło Twoją determinację w > poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Gdzie jesteś jasmina????? IP: 62.233.128.* 18.10.01, 15:52 Powiało grozą. Trup w szafie zamiast psiaka to zupełnie inna bajka. Idę zapewnić sobie alibi, bay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Gdzie jesteś jasmina????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:58 .. z tego co mi donosza to ma sie dobrze..... .. ponadto pieski zakopuja a nie po szafach .... .. ach ten ciagly brak wiedzy u Wlascicielek Enancjo Gość portalu: Una napisał(a): > Powiało grozą. Trup w szafie zamiast psiaka to zupełnie inna bajka. Idę > zapewnić sobie alibi, bay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Gdzie jesteś jasmina????? Enancjo IP: 194.181.38.* 19.10.01, 09:12 Ciekawe kto donosi......... Aaaaaaaaaa..... wiem! Pewnie tych kilku facetów z wyjątkowymi plecami... zapomniałam! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. z tego co mi donosza to ma sie dobrze..... > .. ponadto pieski zakopuja a nie po szafach .... > .. ach ten ciagly brak wiedzy u Wlascicielek > Enancjo > > > Gość portalu: Una napisał(a): > > > Powiało grozą. Trup w szafie zamiast psiaka to zupełnie inna bajka. Idę > > zapewnić sobie alibi, bay. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Gdzie jesteś jasmina????? Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 09:49 .. no no .. skoro ich jest kilku, ale maja fart !!! Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Ciekawe kto donosi......... > Aaaaaaaaaa..... wiem! Pewnie tych kilku facetów z wyjątkowymi plecami... zapom > niałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Gdzie jesteś jasmina????? Enancjo IP: 194.181.38.* 19.10.01, 10:23 Taaaaak... a najciekawsze jest to, że spadli mi z nieba! Ja to dopiero ma farta! Chcesz, powiem Ci jak się takich znajduje - może mają koleżanki; napewno Ci się spodoba :-) Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. no no .. skoro ich jest kilku, ale maja fart !!! > Enancjo > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > Ciekawe kto donosi......... > > Aaaaaaaaaa..... wiem! Pewnie tych kilku facetów z wyjątkowymi plecami... > zapom > > niałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Gdzie jesteś jasmina????? jasmine IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 10:53 .. dzieki za "atrakcyjna" oferte facetow ... a kolezanki facetow z plecami co spadli z nieba ... ciekawe jak takie cos wyglada i tyle ??? .. a Ty kim dla nich jestes .. tez kolezanka ?? Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Taaaaak... a najciekawsze jest to, że spadli mi z nieba! Ja to dopiero ma farta > ! Chcesz, powiem Ci jak > się takich znajduje - może mają koleżanki; napewno Ci się spodoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmine Re: Gdzie jesteś jasmina?????enancjo IP: 194.181.38.* 19.10.01, 11:08 Ty mi to powiedz. Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. dzieki za "atrakcyjna" oferte facetow ... a kolezanki facetow z plecami co > spadli z nieba ... ciekawe jak takie cos wyglada i tyle ??? .. a Ty kim dla nic > h > jestes .. tez kolezanka ?? > Enancjo > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > Taaaaak... a najciekawsze jest to, że spadli mi z nieba! Ja to dopiero ma > farta > > ! Chcesz, powiem Ci jak > > się takich znajduje - może mają koleżanki; napewno Ci się spodoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Gdzie jesteś jasmina?????jasmine IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 11:23 .. i tu petla sie zamyka ... nie znam .. tych .. facetow z plecami, wiec zapewne po prostu nie chcesz powiedziec i tyle ... moze to i nawet lepiej .. Enancjo Gość portalu: jasmine napisał(a): > Ty mi to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmine Re: Gdzie jesteś jasmina?????enancjo IP: 194.181.38.* 19.10.01, 12:01 Tych facetów po prostu nie ma. Cudza wyobraźnia ich stworzyła. Miło mieć bogatą wyobraźnię, ale chyba nie zawsze. J. Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. i tu petla sie zamyka ... nie znam .. tych .. facetow z > plecami, wiec zapewne po prostu nie chcesz powiedziec i > tyle ... moze to i nawet lepiej .. > Enancjo > > Gość portalu: jasmine napisał(a): > > > Ty mi to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Gdzie jesteś jasmina?????jasmine IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 13:42 .. wygodnie powiedziane, ale mysle ze przestan odwracac psa ogonem ... .. nic nie stworzyla .. tylko powiedziala ze cos takiego przeczytala tu (raz) na forum .. a reakacja byla ze lepiej nie mowic .. ale bardzo prawdziwa, ot tyle ... "O" wnioskow, "0" wyobrazen ... a nawet jezeli by to mialo miec znamiona prawdy to bylo to wysoce niestosowne ze strony tego kogos .. i nie mnie ale tego kogos nalezy utemperowac ... .. koncze z tym tematem .. bo psy sa zawsze winne .. w koncu chcac cos bronic ugryzly kogos .. wpedzajac bronionego w klopoty .. stara bajka .. czyz nie .... milego weekendu / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: enancjo!!! odezwij się==> Lukrecja + Una IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:54 Gość portalu: Una napisał(a): > Enancjo, jeszcze jedno, wiem że drążę temat krążąc wokół spraw przyziemnych, > wobec wiernych psich intencji, ale wszystkim jest wiadomo, że każdy psiak > potrzebuje od czasu do czasu wyjść na dwór, co w Twojej sytuacji przy braku > Właścicielki może być trudne. To by tłumaczyło Twoją determinację w > poszukiwaniach. .. no wiesz daje sobie rade .. ale swiezego powietrza i powiewu .. tego mi trzeba to napewno... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś