sereni 11.04.06, 00:24 Ostatnio wyjątkowo hedonistyczny stosunek do życia.Dobrze mi z tym,a ile radości na codzień i uśmiechu który koi i zaraża :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: A ja mam 11.04.06, 00:30 wesola_kicia napisała: > czym sie to objawia? Nastawieniem na czerpanie z zycia tego co najlepsze, brakiem marudzenia i narzekania, życie chwilą, cieszeniem się z drobiazgów,umiłowaniem tego co luksusowe, wywaleniem z codziennosci namiastek. Czego chcieć więcej ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: A ja mam 11.04.06, 00:39 aha wszystko jasne zmykam spać bo nigdy się nie wylecze pozdrawiam serdecznie i życze miłej nocy <papapa>tki Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 09:33 a ja tego nie mam :( jak to zrobilas Sereni? podaj przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: A ja mam 11.04.06, 09:51 daisy, spytaj się sereni, gdzie była, to odpowiedź sama się nasunie :) poczekamy, co sereni powie po tygodniu wpatrywania się w polską mżawkę ;) [choć absolutnie źle nie życzę - sam lubię mżawkę :)] Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 10:01 wiem wiem cos tam mi sie o oczy obilo ale mysle ze Sereni naladowala akumulatory na dluzej niz tydzien przynajmniej mam taka nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: A ja mam 11.04.06, 10:11 czyż sama nie zamierzasz się ładować już za 18 dni :)? a z uśmiechu sereni zawsze skorzystać warto [choć hedonizm w jego pierwotnym pojęciu to trochę nie moje ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 10:22 niby zamierzam ale chyba nie tak dlugo jak Sereni :( Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: A ja mam 11.04.06, 10:25 jak będziesz robiła ":(" na dzień dobry, to i miesiąc urlopu Ci nie pomoże :))) a ktoś dowodził, że trzy pełne dni to już minimum, by się wyluzować i oderwać.. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 10:27 przeciez nie robie ":(" caly dzien! czasami pojawia sie ":)" po prostu nie jestem dzisiaj taka chojna w te ":)" podchodze ostroznie do zycia w dniu dzisiejszym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: A ja mam 11.04.06, 10:31 Daisy chyba nie masz tak jak ja jajka firmowego? "Lubię" takie pokazówki, jak to jest super wszystko, a później obrobią dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 10:34 na szczescie nie mam i to jest pocieszajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: A ja mam 11.04.06, 10:34 Urwij się, powiedz, że nie lubisz jajek :) [ani łososia, ani białej kiełbaski] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: A ja mam 11.04.06, 11:36 na szczęście szef ustalił jajko na dopiero 14-ą, mam dobrą wymówkę, żeby o 15 urwać się, ha ha, Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: A ja mam 11.04.06, 23:14 daisy7733 napisała: > wiem wiem cos tam mi sie o oczy obilo > ale mysle ze Sereni naladowala akumulatory na dluzej niz tydzien > przynajmniej mam taka nadzieje :) I duzo wczesniej niz przed wyjazdem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 11.04.06, 23:21 tos mnie zaintrygowala nie bede wnikala w szczegoly ;) nie musisz opowiadac, ale mozesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: A ja mam 11.04.06, 23:36 daisy7733 napisała: > tos mnie zaintrygowala > nie bede wnikala w szczegoly ;) > nie musisz opowiadac, ale mozesz ;) Cóż..życie jest jedno, nie warto marnować go na smutki, narzekania i żale. To od nas zalezy jak je przezyjemy, a chiwil, które przezyjemy tak jak chcemy nikt nam nie odbierze.są tylko, tylko nasze . Wiem,że dobrymi radami piekło jest wybrukowane. ALe do diabła ! Szkoda czasu na :( Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: A ja mam 12.04.06, 09:23 co racja to racja czasami tylko w ":)" przeszkadza jakis kamyk w bucie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: A ja mam 12.04.06, 18:32 villamos napisał: > albo źdźbło w oku bliźniego ;) > Neleży wyjąć źdzźbło z oka bliźniego i posmyrać nim np po szyjce lub karku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: A ja mam 11.04.06, 23:14 villamos napisał: > daisy, spytaj się sereni, gdzie była, to odpowiedź sama się nasunie :) > > poczekamy, co sereni powie po tygodniu wpatrywania się w polską mżawkę ;) [choć > > absolutnie źle nie życzę - sam lubię mżawkę :)] > Vill :P Nie ważne gdzie byłam, ważne gdzie jeszcze będę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: A ja mam 11.04.06, 23:11 daisy7733 napisała: > a ja tego nie mam :( jak to zrobilas Sereni? > podaj przepis :) Przepis uzupełniam przez swoje 33 lata doswiadczeń i porażek i to jeszcze nie koniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś