romy_sznajder 16.04.06, 20:12 zaczne z grubej rury: skrzynecka wyglada slicznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: TANCE 16.04.06, 20:28 może odciął pępo... tfu! łącze! i świętuje gdzieś z dala od końputra?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: TANCE 16.04.06, 20:33 "skrzynecka wyglada slicznie!" z której strony, że tak spytam? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 16.04.06, 20:50 chociazby kolorystycznie. nic nie podarte, zadnej plamy. no nie, kolorystycznie jes bezblednie. co tam robi flinta??? po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 16.04.06, 20:51 no wlasnie. a moze w nastepnej edycji....? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 16.04.06, 20:52 czemu pozwalaja partnerce blizniaka cokolwiek mowic? szkodzi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: TANCE 16.04.06, 20:54 w kwestii Flinty orbitujemy w tym samym kierunku;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 16.04.06, 20:57 a zauwazcie, jak sie urbanskiemu swieci malzowina uszna. nie ta, w ktorej jest mikrofon, druga. zupelnie jak brokatem posypana, albo wazelinka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: TANCE 16.04.06, 20:50 z jakiej okazji Flinta występuje? menadżer chce o niej przypomnieć, a pretekstem jest wykonywanie przez nią po raz enty numeru musicalowego? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 16.04.06, 21:20 chyba tak. ale mnie i tak razi koroniewska. niewydlubane brwi, zakola na glowie, nie pasuje glowa do reszty koroniewskiej. bo cialo zgrabne, umiesnione, dobrze ubrane. ale twarz, no nie moge. i jej partner, fe. oni sa dla mnie nieladni po prostu, a tu sie liczy ladnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: TANCE 16.04.06, 21:22 nie lubię ani jej ani Dancewicz, więc dla mnie wsio ryba;D Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: TANCE 16.04.06, 21:30 nareszcie, potem niech poleci koroniewska, rozmus,jabłczynska, a finał Olka i Chochoł Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: TANCE 16.04.06, 21:36 jak dziś Pavulon tańczył, to mi aż coś się ścisKało w gardle. Jak oni tego walca zatańczyli! Jak oni zatańczyli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: TANCE 16.04.06, 23:19 piekny byl ten walc taki spokojny i dostojny no cudo norrrrmalnie Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: TANCE 16.04.06, 23:29 Chochoł dostał najlepszą tancerke i to widac Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: TANCE 17.04.06, 04:56 po raz pierwszy ogladalam ten program. i powiem szczerze, jak dla laika, to najgorzej zatanczyla ola kwasniewska. sztywne to to bylo, moim skromnym zdaniem. zupelnie nie rozumiem, czemu takie wysokie noty. a co do chochola. on na SERIO bardzo fajnie tanczy. wg mnie najlepiej. over Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: TANCE 17.04.06, 11:00 almahler napisała: > po raz pierwszy ogladalam ten program. i powiem szczerze, jak dla laika, to > najgorzej zatanczyla ola kwasniewska. sztywne to to bylo, moim skromnym > zdaniem. zupelnie nie rozumiem, czemu takie wysokie noty. a co do chochola. on > na SERIO bardzo fajnie tanczy. wg mnie najlepiej. over Ja też oglądam po raz pierwszy ten program,ale od pierwszego odcinka.I też jako kompletny laik widziałam,że katastrofalnie tańczyła Dancewicz,chyba najgorszy jej występ z wszystkich dotychczasowych.Do wczoraj jej kibicowałam,chciałam żeby przeszła dalej,ale wczoraj było tak beznadziejnie,że nie ma zmiłuj musiała odpasc. Tańce oglądam nawet z przyjemnością,ale jury jest dla mnie niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: TANCE 17.04.06, 08:49 Z przykrościom stwierdzam autorytatywnie, że Skrzynka wyglądała śśśśślicznie, mniodzio. W KOŃCU!!! no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ha Re: TANCE 17.04.06, 11:26 oj tak ladnie nawet ladnie ladnie choć taftyyyyy fuj nie znosze :) juz drugi odcienek ladnie !!! się porobilo, Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: TANCE 17.04.06, 15:20 Nie bardzo łapię czemu tak się tom Skrzynkom zachwycacie. Zapomniała tych swoich puszapów założyć i spłaszczona była jak, nie przymierzając, deska. Ślicznie to dla mnie wyglądała tancerka Chochołowa i Japczyńska też niczegowata. A włazidupstwo szanownego jury wkurza mnie totalnie! Za co Kwasówna dostała te dwie 10?! No za co pytam ja się? Jak dla mnie ten jej taniec był rzeczywiście upiorny... a brzydka poza tym con quatro "b"... Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: TANCE 17.04.06, 19:48 Z uporem maniaka powtarzam, że Olę K. zwaną psychologiem fatalnie malują. Robią jej wielką, ciężką twarz typu panna przydrożna. Nie wspomnę o tych białych gaciach tydzień temu. Oglądałam tylko dwa odcinki, ten i poprzedni, nie wiem, czy to reguła, ale rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: TANCE 17.04.06, 21:41 Hilda, z UPIOREM maniaka a nie z uporem, hahahaha! Tak jak wczoraj Urbański coś powtarzał z upiorem, po tym upiornym tańcu pani psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: TANCE 17.04.06, 21:43 alez z Was zlosliwe dziewuszyska;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
badziewka Re: TANCE 23.04.06, 23:06 Jak Skrzynecka była spłaszczona, to ja jestem wklęsła :> Ale włosy miała niecośtam i jakiś taki koń się z niej robi (od szyi w górę). I dziwię się, bo ta cała Ola zatańczyła świetnie. I ładna jest, ino coś ma z oczkiem lewym . Albo prawym. Poza tym źle ją malują, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 20:17 coś ta reacja jej nie służy... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 20:20 oho, watek podbity:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 20:35 no w końcu kolejny odcinek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 20:36 A czy ktoś mógłby uprzejmie donieść, co się dzieje? Bo jestem odłączona od obiornika. Kto prowadzi w ringu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:10 czyżby Chochoł i jego partnerka coś ten teges...? Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:18 Raczej teges... jeśli zdrowi. Poza tym, to się dobrze sprzedało w poprzedniej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:18 no wałśnie o właśnie. Papuguja po Cichopkowej czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:24 No a jak! Pióra, cekiny, parkiet i pot. No i młodość, panie, młodość... Kto odpadł wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:27 wiadomo. Niestety, Ania i Rozmus :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:25 Ee tam Chochoł z Anetką to nic z tych rzeczy, wiem to na bank- to jest takie " puszczanie oczka" do prasy, aby miała się nad czym zastanawiać " Czy Aneta i Rafał są razem ?". Ale akurat tańczą świetnie, Rafał jest boski, zresztą ja w ogóle wielbię Mroczków, niech będą na tym topie jak najdłużej! O! Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:27 Eee tam, na bank to nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:29 No i dobrze, bo to by już przegięcie było. Ciekawe czego ta Koroniewska ryczała - wzruszenie, czy zawód ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:32 Nowy nie ma łatwo tutaj:) Wnioskuję, że Mycha z bukietem wyszła. Good, nie mogłam patrzeć na tego parkietowego Lovera. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:52 kolagena napisała: > Nowy nie ma łatwo tutaj:) Do niedawna nowym sypaliśmy płatki róż pod stopy,ale po tej ostatniej psychozie to se chyba ne vrati ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 21:55 Wiem, czytałam. Pozostaje mi czekac cierpliwie i dac się poznać z dobrej strony. No a z jakiej by innej? Juz pisałam, że ja to nie on. Ale nie ważne. Im dłużej będę zapewniać, tym stanę się bardziej podejrzana. Ale patrząc na poprzednie wpisy kolesia, już by dawno, pąkł i by żłcią zalał wszystko wokół. No chyba, że wziął w końcu leki i stał się spokojną kolageną, co tylko chciała wiedzieć, kto odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 22:00 Kolagena, spoko koleś się przeniósł tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=40245258&v=2&s=0 gdzie dalej wylewa swe żale, a Ty sobie tu pisuj z nami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 22:07 mnie sie dzisiaj wszyscy podobali dzięki podrasowanej muzie z kultowych seriali Urbański też miał dobrą gadkę Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 23.04.06, 22:07 Fajnie, dzięki. Jak się będę chciała kiedyś wytarzać rynsztokowo, to skorzystam z linka. Miałam nieszczęście też kiedyś trafić na podobnego pana. Całe szczęście, że wtedy nie było jeszcze internetu. Pewnie wielu ciekawych rzeczy bym się o sobie dowiedziała. Na dziś nie trzeba mi tyle adrenaliny na szczęście. Wiek już podeszły, serce słabe, mogłoby tego nie przetrzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kolagena 23.04.06, 22:30 Mo wiesz, jak wielce " popularny aktor" nie może się zrealizować w realu, to próbuje w necie:) Mnie te jego teksty bawią:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Kolagena 23.04.06, 22:38 Fajnie, że masz poczucie humoru w tem temacie. Mnie średnio to bawi, aczkolwiek przyznaję, przeczytałam wszystko z chorej ciekawości, jak bardzo można się jeszcze poobrzucać. Współczuwam ataków, bo choć błocko wyschnie, to plama zostanie. Dla mnie to jakiś kompletnie chory film, ale sam wątek wielce ciekawy. Może do literatury trafi? Albo do serialu chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kolagena 23.04.06, 22:48 Zauważ Kolagena ,że błotem to głównie obrzucał ów Pan- ja sobie odpowiadałam na luziku i z humorkiem , fajnie tak sobie poobserwować jak się biedak rzucal niczym " gówno w przeręblu". A już najśmieszniejsze było jego wypominanie moich zarobków czy wysokości pobranych kredytów - jak w ogóle mozna porównywać statusy zawodowe i wysokość zarobków kobiety i mężczyzny ? Samemu nie zarabiając nic ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Kolagena 23.04.06, 22:55 A owszem, ja widzę kto zaczął. Ale dajmy spać frustratowi, bo się zaraz objawi ponownie. Lepiej nie trącać, bo zacznie waniać nieprzyjemnie. Mnie tylko szło o to, żeby na mnie nie patrzeć podejrzliwie, bo jak kto nowy, to od razu ON. W głupim czasie wyszłam z cienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 24.04.06, 07:56 kola ...a czemu niełatwo ??? Mycha nie odpadła właśnie - i chyba dlatego ryczała - z wrażenia ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dziś Skrzynka jakoś niezmiernie tęga 24.04.06, 08:00 Ja chyba zacznę to oglądać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: TANCE 24.04.06, 06:43 wszyscy o Chochole, a akcji wesołej wdówki nikt nie zauwazył Mycha najpierw wiecheć od Dowbora zgarneła, a teraz od Simony, moze nastepny bedzie Sztefen z luckami Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: TANCE 24.04.06, 07:56 Abo od Dziesia - Wybawcy z siostrzanych szpon finansowych :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: TANCE 24.04.06, 08:16 Czy mnie się zdawało, że Simona jakaś wzruszona była?Broda jej się lekko trzęsła.Znaczy się łzy łykała.Też widzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: TANCE 24.04.06, 09:50 A najlepszy był Galiński, który powiedział wiecznie wtrącającej się hrabinie Tyszkiewicz: Przecież ty się na tym nie znasz!:D Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 24.04.06, 09:55 Była wzruszona, była. Zapewne przez melodię z "Janosika", przywołującą wspomnienia o świętej pamięci mężu (nie nabijam się, choć tak to może brzmieć). Przy okazji chciałam się przywitać, bo ja też tu nowa. Podczytuję Was z przyjemnością od pewnego czasu, ale nic nie pisałam do tej pory. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: TANCE 24.04.06, 10:08 Ja też się nie nabijam. Podobało mi się to i kwiaty dla Goszy też.Ze wzruszeniem były zrozumiałe. A Tyszkiewiczowej już ktoś wcześniej powiedział,że się nie zna.Nie pamiętam czy też Galiński, czy Iwonka. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 24.04.06, 10:22 A mnie rozbawił Rozmus mówiący o swojej narzeczonej, której ma zamiar się oświadczyć. To co to za narzeczona, ja przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: TANCE 24.04.06, 10:40 Rozmus, zdaje mi się, romansował swego czasu z Joanną Liszowską, która teraz zaciążoną radiolog w Leśnej Górze odstawia, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 24.04.06, 10:58 No ja nie wiem, nie jestem wtajemniczona w romanse Rozmusa - ale to by pasowało! Bo Liszowskiej ostatnio w reklamie już niosą suknię z welonem, Rozmus w pląsach z gwiazdami też się w ślubny mundurek wcisnął i ćwiczy z Anią, ani chybi zaraz poleci po pierścionek, oświadczy się swojej narzeczonej i będą miały o czym gazetki kolorowe pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: TANCE 24.04.06, 11:15 W "Mieście Kobiet" była kilka dni temu rozmowa z narzeczonym Liszowskiej, przedsiębiorcą budowlanym, taki trochę na Wydrę Szymona zalatujący z wyglądu. Była też mowa o jej byłym narzeczonym Rozmusie. W tym samym programie wystąpił również mąż Skrzyneckiej- policjant oraz mąż Ireny Eris. Chodziło o partnerów sławnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: TANCE 24.04.06, 11:17 Gdzieś widziałam tego narzeczonego Liszowskiej, na zdjęciu, Tadeusz on jest, miły taki z twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 24.04.06, 13:37 No to klops. Rozmus widać musi sie wziąć i oświadczyc komuś innemu. Na szczęście pisemka i tak będą miały o czym pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: TANCE 29.04.06, 08:44 Zacytuję Was dziś w swoim programie, cały weekend gramy TzG:D Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: TANCE 29.04.06, 11:19 ja tam nie mam i chętnie bym posłuchała. Jakie radio? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 29.04.06, 11:37 Oooo, radio w Łodzi? Jak miło, bo ja z Łodzi jestem :) A które i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: TANCE 24.04.06, 10:46 Czarna Mamba jak zwykle włazidupstwo uprawiała A mam wrażenie,że Łysy zaczął sobie chyba olewać to wszystko. Kiedyś był bardziej przejmujący. A teraz wali te dziewiątki albo i dziesiątki bez mrugnięcia okiem. Śmiejcie się, ale przepięknie wyglądała Jabłczyńska. Całkiem serio twierdzę! Lubię takie fryzury. Psycholog nie komentuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: TANCE 24.04.06, 10:49 No to ja skomentuję.Psycholog wg mnie tańczy coraz lepiej.Z początku było widać, że nie nadąża za Maserakiem i jakaś sztywna jest.Teraz wydaje się bardziej wyluzowana. A wyglądu nie będę komentować,bo to nie Ola, tylko czysty Olek. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: TANCE 24.04.06, 10:54 Jeśli chodzi o taniec, mnie się psycholog podobała tym razem bardziej niż Jabłczyńska. Akurat ten sam taniec, podobna konwencja, ale jakoś mi bardziej zagrało. A fryzura Jabłczyńskiej zaiste przyjamna była. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Tyszkiewicz 24.04.06, 11:22 Czy mnię się wydaje czy oni z niej drwią mówiąc o "cotygodniowych felietonach" w TeleTygodniu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: TANCE 24.04.06, 11:52 A ja mam nadzieję, ze Masłorak w końcu wyleci. Fajnie chłopak tańczy ale już mi się znudził. O Oli nie wspomnę bo na nią to nawet się uwagi nie zwraca za bardzo w tem tańcu :) Odpowiedz Link Zgłoś