tomaszfeliks 07.05.06, 09:24 Witam, Dziewczyny proszę o pomoc. Jak najlepiej zacząć rozmowę na na mieście, w miejcu publicznym z dziewczyną która sie spodobała i nie wyjśc na durnia rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: pytanie do dziewczyn 07.05.06, 12:33 Hmm, ciekawe,jak wejdziesz NA miasto...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: pytanie do dziewczyn 07.05.06, 15:53 z ksiegi starych przypowiesci ludowych : madra kobieta to ta ,ktora daje rady mezczyznie aby ten przy kolejnej nowo zawartej znajomosci popelnil mniej bledow ;) wstyd!, tak czepiac sie szczegolow ;p Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: pytanie do dziewczyn 07.05.06, 18:59 zapytaj sie jej czy moglaby chwile z Toba porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: pytanie do dziewczyn 07.05.06, 18:58 Badz szczery i zapytaj czy moglbys ja poznac? przedstawiajac sie oczywiscie samemu na poczatek, tak jak to kulturalni ludzie czynia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna007 Re: pytanie do dziewczyn 07.05.06, 23:51 no co ty!! na co go chcesz narażać?? zasada jest jedna.. najpierw sie zdobywa zaufanie a potem dazy do celu czyli trzeba zagadac na jakis temacik bezpieczny, nie zeby myslala ze ja podrywasz, moze jakis dzieciak biega obok i jest zabawny albo cos innego na co ona patrzy.. rzuca sie luzna uwage, najlepiej pytanie ona odpowiada i zaczyna sie robic rozmowa.. jak mamy rozmowe to mozna sie wtedy przedstawic, zeby nikt do niej nie mial pretensji ze z obcym ludziem rozmawia (imie starczy) no a potem mozna z wyczuciem poprosic o jakies namiary bo przeciez milo by bylo kontynuowac tak sympatyczna rozmowe ;-))) tak to w teorii :))) z praktyka roznie bywa :: ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pytanie do dziewczyn 08.05.06, 09:27 i koniecznie powinien pokazać zaświadczenie, ze nie jt zonaty , bo nóż widelec panna będzie miała pretensje;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna007 Re: pytanie do dziewczyn 08.05.06, 21:24 acha.. nalepka na czole "bz" wskazana bz=bez zobowiązań ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio na durnia i tak wyjdziesz 07.05.06, 22:14 gdy jestes zakochany. nie ma na to zadnej sily :) nie przejmuj sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero Re: pytanie do dziewczyn 11.05.06, 23:35 No i jak tam tomaszufeliksie? Udało się porozmawiać z tą dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: pytanie do dziewczyn 12.05.06, 08:10 Witaj Tomasz:) Odpowiedz: To zalezy jak, gdzie, a przede wszastkim, czy Ty jestes wystarczajaco interesujacy dla owej dziewczyny:-)) Powodzenia w podrywach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: pytanie do dziewczyn (wystarczajaco:) 12.05.06, 08:34 Chcialam przez to powiedziec, ze gdy trafisz, ze wszystkie moje pytania, beda pozytywne dla OWEJ, nie bedziesz potrzebowal zaaaadnych slow, tylko mily usmiech i juz ja zdobyles:-))) P.S. (mowie z wlasnego doswiadczenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
desidero Re: pytanie do dziewczyn (wystarczajaco:) 12.05.06, 09:00 Popieram!! Na początek wystarczy uśmiech - on otwiera wszystkie drzwi. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pytanie do dziewczyn (wystarczajaco:) 12.05.06, 09:04 a jak uśmiech nie pomoze, to drzwi mozna wy....yć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackdevil Re: pytanie do dziewczyn (wystarczajaco:) 12.05.06, 15:14 Tekst typu "Widze ze jestes niezla dupa i mnie pragniesz" ;))) zawsze dziala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: pytanie do dziewczyn (wystarczajaco:) 12.05.06, 15:16 menk.a napisała: > a jak uśmiech nie pomoze, to drzwi mozna wy....yć;))) Ale mimo to zalecam umiar, tak aby przynajmniej futryna zostala na swoim miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś