nioma Re: Roman celujący 15.05.06, 21:44 a piąytka romana? dla szkol specjalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Roman celujący 16.05.06, 12:20 Końca nie widac było wczoraj świetne ale największy hardkor to był jak Szymuś zrobił prezydenta z konia :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JANDA!!! 16.05.06, 14:01 ciekawe, co ona na to?.. aż sprawdzę... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JANDA!!! 16.05.06, 18:34 No i co ona na to? BTW, widzieliście może gdzieś w sieci filmik z SMS, gdzie Janda śpiewa "na zakręcie"? Bo albo nima, albo ja nie umim znaleźć - przy czym obstawiałabym to drugie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: JANDA!!! 16.05.06, 19:00 Szymon jest najlepszym facetem na świecie normalnie:) SMS to jest konieczność w życiu:-D Janda boska:) I Pascal wspaniały:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JANDA!!! 17.05.06, 10:19 oto co mi odpisała... "Muszę to ogladać...albo nagrywać ....Nic nie wiem, a dziś gdzie bym nie weszła , wszyscy się śmiali , to podobno po wczorajszym..." nie widziała "siebie" jeszcze ani razu.a wcześniej, raczej jej sie nie podobało. Po ostatnim odcinku chyba sie przekona, bo inni też chwalili i jej "uprzejmie donosili"... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: JANDA!!! 17.05.06, 19:38 Ja się zastanawiam, kiedy zamkną szymona albo zrobia mu proces za znieważenie Rydzyka, czy obrazę uczuć jakiegoś fana radiomaryjowca. Szymon nie ma hamulców :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: JANDA!!! 18.05.06, 10:20 Ktoś Bardzo Wpływowy, żeby nie powiedzieć jakaś Grupa Trzymająca Władzę... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: JANDA!!! 18.05.06, 12:22 nie żadna grupa tylko UKŁAD :) GTW jest już passe Odpowiedz Link Zgłoś