chloe30 19.05.06, 13:02 Idę na Papę. Myślałam, i myślałam czy chce czy nie, ale właśńie dziewczyna na emamie ma bilety - szybka decyzja - no i mam. Pomodle sie i za was :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:06 Idziesz na B16? :) Tak nazwała dzisiaj Papę Wyborcza w tytule jakiegoś artykułu. Umarłam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:07 No jak widziałam ten tytuł to myślałam, że chodzi o samolot :)) Ide, idę, żeby ciągłość była - na naszego chodziłam to i temu pomacham. PS: dla zachowania równowagi dzień wcześńiej pójdę na Kod :) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:07 No, przeginają z leksza.. To pewnie trendi jest albo dżezi. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:08 no właśnie chciałam Cię zapytać, czy nie kłóci Ci się to z Kodem, co obiecałaś, że pójdziesz, ale jak tak to tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:11 Tylko właśnie nie wiem - przed czy po???? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:17 no przecież w trakcie! w trakcie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:18 na kota po. moze koniec koncow...nie pojdziesz;);) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:19 conejito! nie buntuj! nie podburzaj!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:20 A ja właśńie myślę żeby po.... tak żeby wrócić do równowagi umysłu. A swoja drogą, to dziwnie będzie, że Papięz nie mówi po polsku :)) wiem, że to głupie, ale się przyzyczaiłam. Jak byłam na pogrzebie to jakby nie radio to nic bym nie wiedziała co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:21 eee... wtedy już będzie po... ptakach;) a i szum wygaśnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:24 Ale mi się teraz przypomniałao. Ostatnio na Papieżu w Sosnowcu mohery kartonami rzucały, bo im ktos widok zasłaniał. No kurde, uzbrojona w nowiuśkom cyfrówke idę, porobie im zdjęcia, zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:26 ja nie pojde. za duzy tlum, za goraco. a juz tak w ogole, to nie chce mi sie. jak przyjedzie papa, z pewnoscia sie trzeba bedzie ewakuowac z miasta. nie wiem jak to zrobimy i co, ale juz sie boje... bosz...mowie wam, ciezko jest mieszkac w turystycznym miejscu. zaczynam byc ...homofobem;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:29 mam nadzieję, że w sensie wstrętu do nadmiaru jednostek homo sapiens, prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:58 tak, chytra:) bo wiesz,co innego jak moge w weekend sobie na plazke, to mi nie przeszkadza ani kupa ludzi na miescie, ani tlok w autobusie, ani nawet niemoznosc spozycia spokojnie obiadu w barze (z przeludnienia). ale czasami...jak jade do roboty, kiedy na wakacje podnosza ceny, etc. eh... co tu duzo gadac. ps. moja homofobia jest na razie w stadium poczatkowym. mam nadzieje, ze zdusze w zarodku na wakacjach w odludnym miejscu:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 14:00 och, ten rodzaj homofobii jest absolutnie dopuszczalny i zrozumiały, innego nie śmiałabym w takim miejscu jak to podejrzewać;) sama bym czasem wypier... w kosmos z tego tłumu;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:54 Ja się wybieram w sobotę na spotaknie z młodzieżą :))). Niby nie całkiem młodzież jestem, ale co tam :))). Niezłą wejściówkę załapałaś - u mnie w parafii nie było takich, a na sobotę to już wogóle gdzieś niemal pod Kopcem wejściówki mieli. Ale co tam, staniemy najwyżej na Foscha... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 13:55 Edorka, ' ja próbuje na sobotę wieczór tez wejściowki załatwić - jakby co - spotkamy się??? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 14:02 Nic prostszego w takim tłumie :))) A tak serio, nie damy rady raczej załapać się na żaden sektor, bo te zamykają o 16.30 - 2 godzny przed mszą - a musimy jeszcze młode rozpalcelować po rodzinie...Więc raczej będziemy szukać jakiegoś telebimu na tyłach... A swoja drogą pamiętam, że na tej świetlistej mszy po śmierci Jana Pawła II nie było żadnych wejściówek,a był milion ludzi i zupełny porządek... To było najwieksze zaskoczenie w moim życiu - że milionowy tłum sam od siebie może być dobrze zorganizowany... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 14:03 No można by po :)) A Ty Edorka z Krakowa jesteś??? Czy ja coś mieszam?? I się nie przyznałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Chloe nawrócona 19.05.06, 14:09 Nikt nie pytał...Chloe, ja jestem matka-Polka, po to my musimy na drugi koniec miasta i po młode i staniemy na tyłach też dlatego, żeby wrócić zanim tłum ruszy... Ale może mi się uda na jakis piknik - nie dopisuję sie na Wyrodnych, bo ja nigdy nie wiem co mi wyskoczy. Od wczoraj mam chore dziecko i siedzę w chacie ciurkiem... Jak mi dobrze wyskoczy to zapiknikuję :))). Odpowiedz Link Zgłoś