Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 21:54 oddam pol krolestwa za informacje o nim! Nawet Bizony tak dlugo nie pracuja ! Postrzelili Cie czy we wnyki zeberkowe wpadles? Chyba zaczne sie martwic o Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: 194.181.38.* 22.10.01, 22:07 Oooooooooo.....seniorita....nie słyszała o wągliku?! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > oddam pol krolestwa za informacje o nim! > Nawet Bizony tak dlugo nie pracuja ! Postrzelili Cie czy we wnyki zeberkowe > wpadles? Chyba zaczne sie martwic o Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 22:13 Tfu!Wypluj to Jasmina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: 194.181.38.* 22.10.01, 22:25 Ale gdzie??? Na klawiaturę?! A kto jedzie wogóle na tego Sylwka w góry?! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Tfu!Wypluj to Jasmina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.stunet.tu-freiberg.de 22.10.01, 22:30 witam wieczorkiem widze, ze Jasmince juz sie zwierzatka domowe znudzily i teraz szuka czegos dzikiego.... ale ten bizon to chyba jest pod ochrona Samanty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: 194.181.38.* 22.10.01, 22:34 Jasminka wpadła tu dla Samanty a nie Bizona :-)))))) Poza tym Jasmince zwierzątko się nie znudziło; wręcz przeciwnie. Okazało się maxymalnie dzikie, więc Jasminka przedłużyła umowę...:-))) Gość portalu: adderek napisał(a): > witam wieczorkiem > widze, ze Jasmince juz sie zwierzatka domowe znudzily i teraz szuka czegos > dzikiego.... > ale ten bizon to chyba jest pod ochrona Samanty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.stunet.tu-freiberg.de 22.10.01, 22:51 > Jasminka wpadła tu dla Samanty a nie Bizona :-)))))) wiec ja nie przeszkadzam, zycze milej rozmowy i dobrej nocy... co do tej umowy to Ty powaznie?, no tak, jeszcze na dobranoc rozdarla mi serce, ach te kobiety....... dzika wietrznica :)) "ktora cie zwabia w te knieje, zawraca glowe, rzuca w tesknicy i moze jeszcze sie smieje?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:07 Wczoraj widziany na forum "Niewygodna jesień", w ramach odpowiedzi na moj wpis. Pozdrawiam, -Mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 00:19 Oooooooooo, jak sie masz, Mila Mala ? Czy nabralas od wczoraj choc ciupinke optymizmu ? Na dobranoc przesylam Ci limeryk jesienno-maly : Martwila sie pewna Mala, bo ja jesien przygnebiala. Gdyz ta dziwna pora roku Smutki rozne prowoku- je, ale Mala im sie nie dala. Tym optymistycznym akcentem zycze Ci dobrej i usmiechnietej nocy. Do zobaczenia, Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 01:30 Dziękuję. Już dawno nic tak miłego mi się nie przydażyło... Coż mi pozostaje, jak równiez życzyć słodkich snów. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mala78 Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... 23.10.01, 01:42 Dziękuję. Już dawno nic tak miłego mi się nie przydażyło... Coż mi pozostaje, jak równiez życzyć słodkich snów. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mala78 Re: ZAGINAL bIZON STEPOWY ..... 23.10.01, 01:44 Przepraszam - wysłało mi sie dwa razy, bo myślałam, ze nie przeszło. Oj musze popracować nad moją tzw. "kultura techniczną".. No to już na pewno dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Do Was IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 08:43 Jasmino , w takim wypadku pluje sie gdzie popadnie.Jesli padnie na klawiature to trudno!;)Na Sylwestra jada ludzie ,z tego co wiem to troche towarzystwa bedzie.Ja juz namawiac nikogo nie bede ,miejsce mam zarezerwowane i moge sobie spokojnie czekac do 31.XII.:))) Adderek ,moj drogi!Bizon jest tak duzym,silnym zwierzeciem ze chronic go nie trzeba.Poza tym przejal niektore zwyczaje Kota Behemota i chadzaja oboje swoimi drozkami.Sa moimi przyjaciolmi wiec chyba nic dziwnego ze martwie sie gdy drogi do domu nie moga znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina samanta IP: 194.181.38.* 23.10.01, 09:46 Widzisz, oplułam wszystko dookoła i od razu się znalazł :-)))) O te góry to tak z ciekawości.... Byłam ciekawa ilu forumowiczów udało Ci się skrzyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek Re: IP: 139.20.28.* 24.10.01, 13:21 Gość portalu: jasmina napisał(a): > O te góry to tak z ciekawości.... a co, Ty sie nie wybierasz? no no no, a myslalem, ze bedziesz jedna z pierwszych chetnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: adderek IP: 194.181.38.* 24.10.01, 13:27 Na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek?? Moje plany sylwestrowe są trochę inne.... J. Gość portalu: adderek napisał(a): > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > O te góry to tak z ciekawości.... > a co, Ty sie nie wybierasz? no no no, a myslalem, ze bedziesz jedna z pierwszyc > h > chetnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek Re: adderek IP: 139.20.28.* 24.10.01, 14:34 > Na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek?? biorac pod uwage zaangazowanie na forum myslalem, ze nie przepuscisz takiej okazji > Moje plany sylwestrowe są trochę inne.... > J. no to pochwal sie, czuje, ze nie mozesz wytrzymac :)) Paryz, Londyn czy Rzym? a moze lokalny patriotyzm zwyciezy i W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: adderek IP: 194.181.38.* 24.10.01, 14:37 Niestety, ja uwielbiam przepuszczać okazje i tym razem też sobie nie daruję:-))) Mogę wytrzymać :-) Gość portalu: adderek napisał(a): > > Na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek?? > biorac pod uwage zaangazowanie na forum > myslalem, ze nie przepuscisz takiej okazji > > Moje plany sylwestrowe są trochę inne.... > > J. > no to pochwal sie, czuje, ze nie mozesz wytrzymac :)) > Paryz, Londyn czy Rzym? a moze lokalny patriotyzm zwyciezy i W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adderek Re: adderek IP: 139.20.28.* 24.10.01, 14:42 hym... no i mnie zazyla... teraz to ja nie moge wytrzymac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś