Dodaj do ulubionych

B 16 wyladował

25.05.06, 11:16
Dobrze że mam tv w pokoju w pracy, zdaję relację:Benedykt spięty,
usmiechnięty, Pan Prezydent spięty, zesrany, Firstowa w garnku granatowym na
głowie...zgrozo....
Obserwuj wątek
    • gregorz Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:19
      a juz myslalem ze jakis bombowiec wyladowal, bo b16 tylko z tym mi sie kojarzy.
      • tw_muza Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:27
        bo po tych Niemcach to się nie ma co niczego lepszego spodziewać, wierz mi.
        • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:34
          przykro mi bardzo ale gdyby to ode mnie zalezalo to by nie wyladowal
          za o wylecialoby daleko kilka osob
        • around_the_sun Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:34
          muza, czy ja przez Ciebie to musze zawsze monitor spluty wycierać?
          Rękawów mi braknie :))))
          Komentujta dalej, na razie brzmi ciekawie :)
          a lejdy z lekramówkom czy bez?
          kanapków na powitanie nie przyniesła?
          i jajków na twardo?
          • irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:41
            Lekramówki nie miała, jaja i kanapki schowała może w kieszeniach u Lecha, ale
            kto jest stylistą tej kobity wygląda w tym garnku koszmarnie,,,miał maskować
            chyba zbyt długi kinolek, rezultat jest taki że tylko kichawę widać zza
            ronda... i tak smutno pogrzebowo wyglada jakby na pogrzeb się wybierała.Jar
            ozumiem że obowiązuję stonowane kolory, ale chociaż jakieś jasniejsze akcenty
            mogła zapodać.
            No...zatchnęło mnie teraz Endrju całował B16...boszszsz a w tlę A-dur
            Chopina....

A tak zupełnie na marginesie to ...cholernie mi smutno ze to nie JPII:-((((
            • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:45
              a powiedzże mi, widziałem fragmentum, czemu ten Kaczor tak krzyczał???
              myślał,ze jak mały, to go nikt nie zauważy,czy jak?
              • irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:52
                wpadłam pod biurko....jak Boga kocham...
                też zwróciłam uwagę na to, że się coś tak darł, może myślał, że jak głośno
                będzie mówił.. to B16 zrozumie cóś po polskiemu????
                • around_the_sun Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:05
                  ja nic nie widze, nic nie słysze
                  ślozy ze smiechu wycieram jeno.
                  Piszta dalej, to lepsze niż oglądanie na żywo.
                • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:11
                  a moze samolt chcial przekrzyczec?
                  kto go tam wie, kurdupla jednego.
                  ja nie ogladalam i ogladac nie bede
                  ale jak sobie dzisiaj zwirkami jechalam do roboty na rowerze (zwirkami sie
                  jedzie z lotniska) to co 20m stal policjant, zolnierz albo straz miejska, i
                  powiem wam kobitki, ze niektore te mundurowe to takie cielecinki do schrupania
                  ze hej.
                  niestety, deszcz padal, czas byl na mnie wiec musialam pedzic
                  ale widok sliczny
                  • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:20
                    UKORZ SIE KOBITO!!! papież-nie-polak przyjechał, a tobie jeno DUPY W GŁOWIE!!!
                    • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:22
                      bo mi zwisa kalafiorem czlowiek o pseudonimie B16
                      wole dupy
                      zdecydowanie wole dupy
                      jakbys widzial tez bys wolal mily Dzejmsie, damskie dupyw mundurkach tez byly
                      • mnietka.kokietka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:25
                        no nie mówcie że krzyczał

NADEJJJJJJJJJJJJJSZŁA WIEKOPOMNA CHWILA

:))))
                      • irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:26
                        A te ciasteczka mrugnęły chociaz ślepkiem jak poginałaś na tym bajsyklu??czy
                        kamienne twarze chłopczęta zachowali??
                        • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:29
                          zaraz zaraz..ty jechałaś żwirkami?to w stolycy nie ułożyli asfaltu na
                          okoliczność przyjazdu? trawy nie malowali? aaa i te policjanty żwirka pilnowały
                          co by naród głupi nie rozkradł żwirka, po którym stąpał...wiecie kto...?
                        • mnietka.kokietka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:30
                          im to dajo coś na uspokojenie na bank, bo czasem mają takie spowolnione obroty
                          bjak się do nich mówi
                          a Borowcy to dostajo cos na odwage
                          zeby szybciej reagować.
                          i sie tak wszystko równa i tyle.
                          • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:33
                            ale, to za mundurem PANNY sznurem..czy są na sali jakieś PANNY?
                            • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:37
                              no ja jestem panna z odzysku
                              ciacha usmiechaly sie slicznie, mowily dzien dobry i cos tam jeszcze
                              ale trudno mi bylo notatki robic bo musialam kierownice dzierzyc
                              generalnie fajowe chlopaki - takie mis ie kosmate pomysly od razu pojawily ze
                              hej
                              • mozambique Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:49
                                to moze to minitranci byli ?

przebrani dla niepoznaki

dla mnie B16 to to samo co B52

" ..to ostatnie minuty tego zawodnika między nogami Campbella ..."
                                Szaranowicz , finał ligi mistrzów w TV
                                • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:52
                                  B52 nie dożyjemy...
                                  :-/

trzeba było pana policjanta spytać, starą wypróbowaną śpiewką tirowców bioracych
                                  autostopowiczki, cytuję:- A PANI TAK SAMA?

a pan tak sam??? czeka pan na kogo ,czy jak? albo ze ci powietrze uszło i zeby
                                  ci napompował...leć, kobiet.leć..moze jeszcze stoją?
                                  • szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 25.05.06, 15:33
                                    drzejms-buond napisał:

> B52 nie dożyjemy...
                                    > :-/

Ale za to mamy H5N1.
                              • ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:50
                                No Nioma my to mamy minimum 2 cechy wspolne: ja tez lubie popatrzec na fajne
                                meskie pupcie i tez jetsem panna z odzysku ;)) i zazdroszcze Ci tego lukania
                                mundurowych

a tak a propo w eremefce podawali ze pierwsze slowa B16 to byly "czołem
                                zołnierze" czyz nie GIT
                                • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:53
                                  przybij piateczke siostro :)
                                  stara prawda jest taka: nie ma jak dobry meski tylek
                                  • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:56
                                    nioma napisała:

> przybij piateczke siostro :)
                                    > stara prawda jest taka: nie ma jak dobry meski tylek

to jest obraza policjanta na służbie!szkandal, szkandal!!!
                                    • ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:59
                                      SIOSTRO piątka przybita!!
                                      a Ty Agencie Bondziku przywdziewaj mundur to może tez sie zachwycimy:))
                                      aczkolwiek jak meska dupka jest ok to i mundur niepotrzebny
                                      • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:03
                                        ni3zapominajka napisała:

> SIOSTRO piątka przybita!!
                                        > a Ty Agencie Bondziku przywdziewaj mundur to może tez sie zachwycimy:))
                                        > aczkolwiek jak meska dupka jest ok to i mundur niepotrzebny
                                        >
                                        ech..mnie to juz żaden mundur nie uratuje...
                                        :-/
                                        mnie tyłek sklapciał od jazdy na rowerze...
                                        :-[
                                        • ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:08
                                          haha ja tez smigam rowerem a tyleczek mam calkiem calkiem;))
                                    • aari Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:17
                                      dzejms a jak tam twoj spajowy zadeczek ????
    • mozambique Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:54
      ciekawe czy preziowi znowu ktos przemówienie podmieni?
      • irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:57
        B16 nie powiedział Czołem tylko szołem szonesze..
        • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:59
          szonesze - bardzo ladne slowo
          widzisz Dzejmsie? nie obrazam zpnierzy tylko mowie o szonieszach
          a to zasadnicza roznica
          • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:05
            nioma napisała:

> szonesze - bardzo ladne slowo
            > widzisz Dzejmsie? nie obrazam zpnierzy tylko mowie o szonieszach
            > a to zasadnicza roznica
            >
            szroszumiałem przeczesz...sze odmeldowuje i ide popraszowacz troszeczke..
            I...POSZDRAWIAM WSZYSZKICH BARCZO SZERDECZNIE .jeszszcze tu zajsze dzisz!!
        • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:02
          - Będziemy łączyć naszą modlitwę z modlitwą Ojca Świętego w Auschwitz-Birkenau -
          zapewnił Kaczyński. "Na trasie pielgrzymki Waszej Świątobliwości jest również
          Auschwitz-Birkenau - b. niemiecki obóz koncentracyjny. Miejsce, które jak żadne
          inne symbolizuje zaprzeczenie wiary, zasad miłości i tolerancji. Miejsce, w
          którym powiedziano "nie" człowiekowi, "nie" Bogu. Miejsce kaźni milionów Żydów.
          (...) Miejsce kaźni także bardzo, bardzo wielu Polaków i przedstawicieli innych
          narodowości" - powiedział prezydent.

taaa, czy jak do was przyjeżdżają goście, to też zaczynacie przywitania od
          słów/wypominek..a twoja była żona, ta co się pusciła z moim mężem...
          albo... gdy twoja babcia zabiła mojego dziadka...też tak słonko swieciło..ale
          zapraszam, zapraszam wejdźcie dalej
          • panisiusia Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:07
            Haha - myśłisz, że B16 czuje się odpowiedzialny za Oświęcim?
            A to, co mówił prezydent to po prostu polityka historyczna; trzeba to w kółko
            powtarzać, bo inaczej nasze prawnuki będą myślały, że wojna, to przez ich
            przodków była.
          • nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:10
            normalni ludzie tak nie robia
            kacze kurduple i owszem

ostatnio scenka w sklepie: starsza pani (bardzo starsza pani) o mojego
            mezczyzny ktory jest b. wysoki
            - bo wiem pan, wysocy to sa dobrzy ludzie, a te kurduple to takie zlosliwe ze
            strach
            • szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 25.05.06, 15:35
              nioma napisała:

- bo wiem pan, wysocy to sa dobrzy ludzie

Ja bym nie uogólniał - popacz na Giertycha!
              • romy_sznajder Re: B 16 wyladował 25.05.06, 16:22
                ja mam 164cm. czy to wystarczajaco duzo?
                • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 16:36
                  jak na adminkę..IDEALNIE
                  :-P)))
                  • romy_sznajder Re: B 16 wyladował 25.05.06, 16:39
                    ;-P:)
                • aari Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:21
                  No wąłśńie ja tez mam tyle i co do kurduplów się zaliczam czy już nie ??
                  Cholewcia .. .
                  • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:43
                    "Prezydent Kaczyński: Nasze serca są otwarte"
                    bożżżżżżżżz, ten Religa nie ma sumienia..w tak uroczystym dniu!!!?
                    • mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:04
                      dwie rzeczty mnie wkurzyly :
                      1. w palacu prezęnckim przy powitaniu Papy , prezio stęknął ( a kamery to
                      złapały ) - ze " KAŻDY POLAK JEST KATOLIKIEM " !!!! no żesz cholera ,
                      szcegolnie w świetle spotakania ekumenicznego , które mialo sie odbyc za chwile

2. w darze dał Papie ta włócznie , rózaniec i album z POwstania
                      warszawskiego !!!! jak ten kaczor w ogóel klasy, ani taktu nie ma !!! łaczenie
                      darów religijnych z wojennymi jest nie ten-tego a tak w owgole to lepsza
                      okazja na album moglo byc spotakanie w Auschwitz albo hołd pod pomnikiem ofiar
                      powstania albo cos podobnego.
                      A tu - ryms na kolana i cmok w pierscien i jednoczesnie album o powstaniu .
                      Niesmak !

żeby niebyło - dla mnei dalej B16 jest NImecem , ale po wczorajszym dniu jakis
                      taki sympatyczny sie wydaje , ciepły , uśmeichniety , widac ze ma nawiązuje
                      dobry kontakt z odbiorcą
                      • nioma Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:09
                        ja akurat w ogole nie rozgraniczam ludzi na niemcow, szwedow, ruskich itp
                        albo jest dobry czlowiek albo nie
                        koniec i kropka
                        nie zamierzam wypominac niemcom ze byla II wojna swiatowa bo wiekszosc z nich
                        nie miala zadnego wplywu na wydarzenia
                        sa fajni niemcy i niefajni
                        i tyle
                        tak samo jak sa polacy fajni i nie
                        koniec i kropka

B16 wyglada przede wszystkim na czlowieka obytego, z poczuciem humoru i duza
                        inteligencja
                        Kaczorek wyglada na zahukanego prowincjala co to przez przypadek wpadl z kuchni
                        na salony i nie wie jak sie zachowac
                        struga wiec glupie miny i macha krotkimi raczkami
                        • mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:16
                          i niestety ŻADNYM językiem nie włada !!
                          aż wstyd, to juz mógl sie fontycznei nauczyc po italiańsku Salutiamo
                          Cordialmente ( jak u Barei) albo chociaz Prego , prego , a ten kompletnie nic
                          Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje
                          • szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 26.05.06, 10:52
                            mozambique napisała:

> Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje

Chyba kafelki w łazience.
                          • maro76 Re: B 16 wyladował 26.05.06, 12:20
                            mozambique napisała:

> i niestety ŻADNYM językiem nie włada !!
                            > aż wstyd, to juz mógl sie fontycznei nauczyc po italiańsku Salutiamo
                            > Cordialmente ( jak u Barei) albo chociaz Prego , prego ,

to u Chmielewskiego było w "Nie lubię poniedziałku ":))
                            i jeszcze "Scusi tanto signore por questo ritardo" i "prego signore favorisca
                            con me, prego" i jeszcze coś co nie bardzo pamietam ale film znam na blache;))
                            pasuje do sytuacji, Kaczor mógłby spokojnie użyć i byłoby milej, ale jak sie
                            nie oglada polskiej klasyki filmowej to póżniej jest kiszka :))

a ten kompletnie
                            nic

> Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje
                            • mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 12:47
                              si , certo ,

i jeszcze " la - il ministro , qui- sex !!!!!!"
                      • bagatella Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:20
                        lo matko, to oni w tym powstaniu z wloczniami na czolgi szli? no to sie juz nie
                        dziwie, ze powstanie padlo. czy aby naszemu sloncu epoki sie nie popiorkowaly z
                        tym podarunkiem?
                        • mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:25
                          jak to bylo ?
                          CZYSTE DOBRO KARKONOSZY ?
                          • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 29.05.06, 11:33
                            poleciał?
                            • mozambique Re: B 16 wyladował 29.05.06, 11:39
                              poleciał ,
                              a w godzine potem taki samiuteńki samolot widziałam u siebei za oknem

ani chybi łon !
                              • drzejms-buond Re: B 16 wyladował 29.05.06, 12:01
                                wrócił???????
                                • around_the_sun Re: B 16 wyladował 29.05.06, 12:34
                                  to w końcu poleciał czy wrócił?
                                  Bom juz zgłupła.
                                  • mozambique Re: B 16 wyladował 29.05.06, 15:18
                                    ja leże po drodze z Krakowa do Italii , wiec spoko, spoko, w dobrym kierunku
                                    lecioł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka