irmelin 25.05.06, 11:16 Dobrze że mam tv w pokoju w pracy, zdaję relację:Benedykt spięty, usmiechnięty, Pan Prezydent spięty, zesrany, Firstowa w garnku granatowym na głowie...zgrozo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorz Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:19 a juz myslalem ze jakis bombowiec wyladowal, bo b16 tylko z tym mi sie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:27 bo po tych Niemcach to się nie ma co niczego lepszego spodziewać, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:34 przykro mi bardzo ale gdyby to ode mnie zalezalo to by nie wyladowal za o wylecialoby daleko kilka osob Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:34 muza, czy ja przez Ciebie to musze zawsze monitor spluty wycierać? Rękawów mi braknie :)))) Komentujta dalej, na razie brzmi ciekawie :) a lejdy z lekramówkom czy bez? kanapków na powitanie nie przyniesła? i jajków na twardo? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:41 Lekramówki nie miała, jaja i kanapki schowała może w kieszeniach u Lecha, ale kto jest stylistą tej kobity wygląda w tym garnku koszmarnie,,,miał maskować chyba zbyt długi kinolek, rezultat jest taki że tylko kichawę widać zza ronda... i tak smutno pogrzebowo wyglada jakby na pogrzeb się wybierała.Jar ozumiem że obowiązuję stonowane kolory, ale chociaż jakieś jasniejsze akcenty mogła zapodać. No...zatchnęło mnie teraz Endrju całował B16...boszszsz a w tlę A-dur Chopina.... A tak zupełnie na marginesie to ...cholernie mi smutno ze to nie JPII:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:45 a powiedzże mi, widziałem fragmentum, czemu ten Kaczor tak krzyczał??? myślał,ze jak mały, to go nikt nie zauważy,czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 11:52 wpadłam pod biurko....jak Boga kocham... też zwróciłam uwagę na to, że się coś tak darł, może myślał, że jak głośno będzie mówił.. to B16 zrozumie cóś po polskiemu???? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:05 ja nic nie widze, nic nie słysze ślozy ze smiechu wycieram jeno. Piszta dalej, to lepsze niż oglądanie na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:11 a moze samolt chcial przekrzyczec? kto go tam wie, kurdupla jednego. ja nie ogladalam i ogladac nie bede ale jak sobie dzisiaj zwirkami jechalam do roboty na rowerze (zwirkami sie jedzie z lotniska) to co 20m stal policjant, zolnierz albo straz miejska, i powiem wam kobitki, ze niektore te mundurowe to takie cielecinki do schrupania ze hej. niestety, deszcz padal, czas byl na mnie wiec musialam pedzic ale widok sliczny Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:20 UKORZ SIE KOBITO!!! papież-nie-polak przyjechał, a tobie jeno DUPY W GŁOWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:22 bo mi zwisa kalafiorem czlowiek o pseudonimie B16 wole dupy zdecydowanie wole dupy jakbys widzial tez bys wolal mily Dzejmsie, damskie dupyw mundurkach tez byly Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:25 no nie mówcie że krzyczał NADEJJJJJJJJJJJJJSZŁA WIEKOPOMNA CHWILA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:26 A te ciasteczka mrugnęły chociaz ślepkiem jak poginałaś na tym bajsyklu??czy kamienne twarze chłopczęta zachowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:29 zaraz zaraz..ty jechałaś żwirkami?to w stolycy nie ułożyli asfaltu na okoliczność przyjazdu? trawy nie malowali? aaa i te policjanty żwirka pilnowały co by naród głupi nie rozkradł żwirka, po którym stąpał...wiecie kto...? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:30 im to dajo coś na uspokojenie na bank, bo czasem mają takie spowolnione obroty bjak się do nich mówi a Borowcy to dostajo cos na odwage zeby szybciej reagować. i sie tak wszystko równa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:33 ale, to za mundurem PANNY sznurem..czy są na sali jakieś PANNY? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:37 no ja jestem panna z odzysku ciacha usmiechaly sie slicznie, mowily dzien dobry i cos tam jeszcze ale trudno mi bylo notatki robic bo musialam kierownice dzierzyc generalnie fajowe chlopaki - takie mis ie kosmate pomysly od razu pojawily ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:49 to moze to minitranci byli ? przebrani dla niepoznaki dla mnie B16 to to samo co B52 " ..to ostatnie minuty tego zawodnika między nogami Campbella ..." Szaranowicz , finał ligi mistrzów w TV Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:52 B52 nie dożyjemy... :-/ trzeba było pana policjanta spytać, starą wypróbowaną śpiewką tirowców bioracych autostopowiczki, cytuję:- A PANI TAK SAMA? a pan tak sam??? czeka pan na kogo ,czy jak? albo ze ci powietrze uszło i zeby ci napompował...leć, kobiet.leć..moze jeszcze stoją? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 25.05.06, 15:33 drzejms-buond napisał: > B52 nie dożyjemy... > :-/ Ale za to mamy H5N1. Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:50 No Nioma my to mamy minimum 2 cechy wspolne: ja tez lubie popatrzec na fajne meskie pupcie i tez jetsem panna z odzysku ;)) i zazdroszcze Ci tego lukania mundurowych a tak a propo w eremefce podawali ze pierwsze slowa B16 to byly "czołem zołnierze" czyz nie GIT Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:53 przybij piateczke siostro :) stara prawda jest taka: nie ma jak dobry meski tylek Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:56 nioma napisała: > przybij piateczke siostro :) > stara prawda jest taka: nie ma jak dobry meski tylek to jest obraza policjanta na służbie!szkandal, szkandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:59 SIOSTRO piątka przybita!! a Ty Agencie Bondziku przywdziewaj mundur to może tez sie zachwycimy:)) aczkolwiek jak meska dupka jest ok to i mundur niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:03 ni3zapominajka napisała: > SIOSTRO piątka przybita!! > a Ty Agencie Bondziku przywdziewaj mundur to może tez sie zachwycimy:)) > aczkolwiek jak meska dupka jest ok to i mundur niepotrzebny > ech..mnie to juz żaden mundur nie uratuje... :-/ mnie tyłek sklapciał od jazdy na rowerze... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:08 haha ja tez smigam rowerem a tyleczek mam calkiem calkiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:17 dzejms a jak tam twoj spajowy zadeczek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:54 ciekawe czy preziowi znowu ktos przemówienie podmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:57 B16 nie powiedział Czołem tylko szołem szonesze.. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 12:59 szonesze - bardzo ladne slowo widzisz Dzejmsie? nie obrazam zpnierzy tylko mowie o szonieszach a to zasadnicza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:05 nioma napisała: > szonesze - bardzo ladne slowo > widzisz Dzejmsie? nie obrazam zpnierzy tylko mowie o szonieszach > a to zasadnicza roznica > szroszumiałem przeczesz...sze odmeldowuje i ide popraszowacz troszeczke.. I...POSZDRAWIAM WSZYSZKICH BARCZO SZERDECZNIE .jeszszcze tu zajsze dzisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:02 - Będziemy łączyć naszą modlitwę z modlitwą Ojca Świętego w Auschwitz-Birkenau - zapewnił Kaczyński. "Na trasie pielgrzymki Waszej Świątobliwości jest również Auschwitz-Birkenau - b. niemiecki obóz koncentracyjny. Miejsce, które jak żadne inne symbolizuje zaprzeczenie wiary, zasad miłości i tolerancji. Miejsce, w którym powiedziano "nie" człowiekowi, "nie" Bogu. Miejsce kaźni milionów Żydów. (...) Miejsce kaźni także bardzo, bardzo wielu Polaków i przedstawicieli innych narodowości" - powiedział prezydent. taaa, czy jak do was przyjeżdżają goście, to też zaczynacie przywitania od słów/wypominek..a twoja była żona, ta co się pusciła z moim mężem... albo... gdy twoja babcia zabiła mojego dziadka...też tak słonko swieciło..ale zapraszam, zapraszam wejdźcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:07 Haha - myśłisz, że B16 czuje się odpowiedzialny za Oświęcim? A to, co mówił prezydent to po prostu polityka historyczna; trzeba to w kółko powtarzać, bo inaczej nasze prawnuki będą myślały, że wojna, to przez ich przodków była. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 25.05.06, 13:10 normalni ludzie tak nie robia kacze kurduple i owszem ostatnio scenka w sklepie: starsza pani (bardzo starsza pani) o mojego mezczyzny ktory jest b. wysoki - bo wiem pan, wysocy to sa dobrzy ludzie, a te kurduple to takie zlosliwe ze strach Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 25.05.06, 15:35 nioma napisała: - bo wiem pan, wysocy to sa dobrzy ludzie Ja bym nie uogólniał - popacz na Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: B 16 wyladował 25.05.06, 16:22 ja mam 164cm. czy to wystarczajaco duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 16:36 jak na adminkę..IDEALNIE :-P))) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:21 No wąłśńie ja tez mam tyle i co do kurduplów się zaliczam czy już nie ?? Cholewcia .. . Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: B 16 wyladował 25.05.06, 17:43 "Prezydent Kaczyński: Nasze serca są otwarte" bożżżżżżżżz, ten Religa nie ma sumienia..w tak uroczystym dniu!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:04 dwie rzeczty mnie wkurzyly : 1. w palacu prezęnckim przy powitaniu Papy , prezio stęknął ( a kamery to złapały ) - ze " KAŻDY POLAK JEST KATOLIKIEM " !!!! no żesz cholera , szcegolnie w świetle spotakania ekumenicznego , które mialo sie odbyc za chwile 2. w darze dał Papie ta włócznie , rózaniec i album z POwstania warszawskiego !!!! jak ten kaczor w ogóel klasy, ani taktu nie ma !!! łaczenie darów religijnych z wojennymi jest nie ten-tego a tak w owgole to lepsza okazja na album moglo byc spotakanie w Auschwitz albo hołd pod pomnikiem ofiar powstania albo cos podobnego. A tu - ryms na kolana i cmok w pierscien i jednoczesnie album o powstaniu . Niesmak ! żeby niebyło - dla mnei dalej B16 jest NImecem , ale po wczorajszym dniu jakis taki sympatyczny sie wydaje , ciepły , uśmeichniety , widac ze ma nawiązuje dobry kontakt z odbiorcą Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:09 ja akurat w ogole nie rozgraniczam ludzi na niemcow, szwedow, ruskich itp albo jest dobry czlowiek albo nie koniec i kropka nie zamierzam wypominac niemcom ze byla II wojna swiatowa bo wiekszosc z nich nie miala zadnego wplywu na wydarzenia sa fajni niemcy i niefajni i tyle tak samo jak sa polacy fajni i nie koniec i kropka B16 wyglada przede wszystkim na czlowieka obytego, z poczuciem humoru i duza inteligencja Kaczorek wyglada na zahukanego prowincjala co to przez przypadek wpadl z kuchni na salony i nie wie jak sie zachowac struga wiec glupie miny i macha krotkimi raczkami Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:16 i niestety ŻADNYM językiem nie włada !! aż wstyd, to juz mógl sie fontycznei nauczyc po italiańsku Salutiamo Cordialmente ( jak u Barei) albo chociaz Prego , prego , a ten kompletnie nic Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: B 16 wyladował 26.05.06, 10:52 mozambique napisała: > Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje Chyba kafelki w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: B 16 wyladował 26.05.06, 12:20 mozambique napisała: > i niestety ŻADNYM językiem nie włada !! > aż wstyd, to juz mógl sie fontycznei nauczyc po italiańsku Salutiamo > Cordialmente ( jak u Barei) albo chociaz Prego , prego , to u Chmielewskiego było w "Nie lubię poniedziałku ":)) i jeszcze "Scusi tanto signore por questo ritardo" i "prego signore favorisca con me, prego" i jeszcze coś co nie bardzo pamietam ale film znam na blache;)) pasuje do sytuacji, Kaczor mógłby spokojnie użyć i byłoby milej, ale jak sie nie oglada polskiej klasyki filmowej to póżniej jest kiszka :)) a ten kompletnie nic > Firstowa tez chyba nic , a ponoc na uczelni wykładali oboje Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 12:47 si , certo , i jeszcze " la - il ministro , qui- sex !!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:20 lo matko, to oni w tym powstaniu z wloczniami na czolgi szli? no to sie juz nie dziwie, ze powstanie padlo. czy aby naszemu sloncu epoki sie nie popiorkowaly z tym podarunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 26.05.06, 09:25 jak to bylo ? CZYSTE DOBRO KARKONOSZY ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 29.05.06, 11:39 poleciał , a w godzine potem taki samiuteńki samolot widziałam u siebei za oknem ani chybi łon ! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: B 16 wyladował 29.05.06, 12:34 to w końcu poleciał czy wrócił? Bom juz zgłupła. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: B 16 wyladował 29.05.06, 15:18 ja leże po drodze z Krakowa do Italii , wiec spoko, spoko, w dobrym kierunku lecioł Odpowiedz Link Zgłoś