Dodaj do ulubionych

idę na piwo ktoś idzie ze mną?

23.10.01, 12:08
Dziś jest dobry dzień na piwko.
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 12:15
      a dokąd idziesz?
      • Gość: Bizon Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 12:41
        No jak to "dokad" ? Przeciez powiedzial, ze na piwo. Witaj, Mag_nolio i Ty,
        nieznajomy piwoszu przez co dosc mi bliski. Ide z Wami tylko pospieszmy sie, bo
        za kwadrans wychodze do pracy !
        • Gość: Rayoff Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 23.10.01, 12:45
          Beeson, mozesz nie zdazyc, biedaku. Jakby co obiecuje wypic Twoje zdrowie!!! To
          w którym konkretnie miejscu? Moze jakis park, zeby zlapac jeszcze troszke
          sloneczka?
          • Gość: Bizon Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 12:51
            Zdaze, Ray, nie martw sie.Park ok tylko zeby ladne jakies laseczki przechadzaly
            sie po nim i zamow mi od razu 2 "Zywce" bo suszy mnie okrutnie. B
            • Gość: magnolia Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną?Biziu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 12:53
              Biziu, po piwie ponoć wszystkie laseczki ładnie wyglądają?
              Cóż to taki humorek dzisiaj, dostałeś podwyżkę?
              • Gość: Bizon Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną?Biziu IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.01, 12:59
                Ech, Ty moja Laseczko, podwyzki nie dostalem, ale obiecuje Ci, ze jesli to
                nastapi przepijemy ja we trojke : Ty, Samanta i ja, a potem bedziemy robic
                rozne mile sercu Bizona glupstewka. Teraz juz biegne do pracy ale w pedzie
                skladam jeszcze na Twych pelnych wargach goracego calusa. Pa !
          • Gość: magnolia Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 12:55
            w parku jest za zimno
            • aniela_ Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? 23.10.01, 13:05
              znaczy w gre wchodzi wodka w parku wypita albo zachod slonca.
              • krzysztof.r.m Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? Anielka cos Ty taka pesy 23.10.01, 13:06
                a tak naprawde, nie stanie sie nic, i nie stanie sie nic, az do konca
                • aniela_ Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? Anielka cos Ty taka pesy 23.10.01, 13:39
                  jestem pesy bo musze isc choc słonce tak wysoko a chmury tak nisko :)
                  odchodzę kolysząc biodrami ale wroce. nie dzis to jutro :) takie jak ja zawsze
                  wracaja.
                  • krzysztof.r.m Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? Anielka cos Ty taka pesy 23.10.01, 13:48
                    Mnie to kolysanie dobrze usposabia.
                    Biodrami... juz mi sie chce ziewnac
                    Wiem, ze to nieladnie w towarzystwie
                    - wypadam poziewac i moze wspolziewna
                    jakas sie znajdzie...
                    krm
            • Gość: Rayoff Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 23.10.01, 13:44
              Nic nie jest za zimno. Bizona nie ma, ale ja sie czuje kompetnetny i moge
              troche rozgrzac atmosfere ;)
              Wiec moze jednak ten park? U mnie w parku sloneczko wyszlo...
              • mag_nolia Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? 23.10.01, 13:47
                U mnie świeci od rana, ale chłodem wieje.
                A który jest Twój park Ray?
                • Gość: Rayoff Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 23.10.01, 13:52
                  Kawałek drogi musi być bo świeci i ciepełko w dodatku. Park w sam raz na piwo
                  bo trasa dookoła zajmuje jakieś 15 minut. A pod koniec trasy sklep. I tak w
                  kółko do zatracenia. Dobry mam park, nie? :)
                  Zmykam! Do uslyszenia jutro!
                  • aniela_ Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną?mam Was! 23.10.01, 16:19
                    kto pił z mojej szklanki?
                    • Gość: ARTUR Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną?mam Was! IP: *.skane.se 24.10.01, 06:00
                      Chetnie bym sie do Was przylaczyl.Tylko, ze za duzo filozofujecie,
                      a ja chcialbym troche sobie ponarzekac.
    • Gość: krecha do wszystkich IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.10.01, 07:48
      Codziennie jest dobry dzien na piwo. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
      i stukam sie piwna butelka z Wami.

krecha
      • Gość: magnolia Re: do wszystkich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 07:50
        o 7.00 rano?- stukam się kubiem kawy, tak wcześnie nie piję!
        • Gość: Rayoff Re: do wszystkich IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 09:40
          Magnolia, kogo Ty chcesz oszukać???
          :)
          • mag_nolia Re: do wszystkich Ray 24.10.01, 09:46
            Ray, czyżbyś wiedział więcej, niż ja?
            Miewasz marzenia senne?
            • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Ray IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 10:34
              Ostatnio spie snem kamiennym. Chyba jestem przemeczony, bo marzenia senne
              pojawiaja sie w fazie REM, ktora wsytepuje dopiero po tym jak organizm
              zregeneruje sily. Wiec chwilowo nie miewam, ale dziekuje za zainteresowanie. I
              oczywiscie nie wiem czy wiem wiecej niz Ty. Za malo o Tobie wiem, ale jak
              chcesz mozemy sobie zrobic jakis forum turniej :)
              Buziaki!
              • mag_nolia Re: do wszystkich Ray 24.10.01, 10:36
                a JAKAŚ NAGRODA DLA ZWYCIĘZCY?
                nie będę marnować energii dla samego turnieju
                • Gość: rayoff Re: do wszystkich mag IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 10:45
                  Zwycięzca wybiera nagrodę. Nagroda nie może boleć ani poniżyć przegranego. Inne
                  wytyczne w artykułach odpowiednich ustaw dotyczących konkursów, loterii i
                  turniejów. I jak ;)
                  • mag_nolia Re: do wszystkich mag 24.10.01, 10:55
                    Z jakiej więc puli nagród będę więc wybierać tę nagrodę?
                    Podatku doch. chyba też obecnie od wygranych się nie płaci, pamiętasz może?
                    Aha, oczywiście przegrany finansuje nagrodę, czy też poszukamy sponsora?
                    • Gość: Rayoff Re: do wszystkich mag IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 11:12
                      Z puli szerokiej, podatek w związku z problemami budżetu jednak trzeba będzie
                      zapłacić. Jak się nie da załatwić osobiście to oboje szukamy sponsora :)
                      Jak się układ podoba? :)
                      Rayoff
                      • Gość: magnolia Re: do wszystkich mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 11:54
                        OK
                        za ten rok mogę jeszcze skorzystać z ulgi podatkowej
                        a główną nagrodą niech będzie nowy Citroen C5
                        albo podróż dookoła świata
                        (im lepsza nagroda, tym zaangażowanie uczestników większe!)
                        pozdr...
                        • Gość: Rayoff Re: do wszystkich mag IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 11:57
                          Poziom jakości wykonania rośnie niestety tylko do pewnego momentu. Potem w
                          zwiazku ze stresem spada. Wiec moze tylko wycieczka? We dwoje. Co to by
                          przegranemu nie bylo przykro ;)
                          • Gość: magnolia Re: do wszystkich mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 12:06
                            a na mnie stres działa stymulująco,
                            aha, tegoroczny urlop już wykorzystałam, ale mogę wziąć bezpłatny, jakos to z
                            szefem załatwię
                            tylko, wobec tego po co turniej, jak wygrywa wygrany i przegrany,
                            wystarczy sam sponsor
                            • aniela_ Re: do wszystkich mag 24.10.01, 12:12
                              e, ray, romansujesz na dwa fronty?
                              • mag_nolia Re: do wszystkich aniela 24.10.01, 12:16
                                on romansuje, na co najmniej jakieś 15-frontów,
                                mnie wystarczy wycieczka, pozdr...
                                • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:21
                                  Wcale nie romansuje tylko udziela sie towarzysko. I tyle ;)
                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych 24.10.01, 12:23
                                    Oczywiście, bo ja z Tobą Ray też nie romansuję
                                    i na tej wycieczce - też będziemy tylko towarzysko

• Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:32
                                      alez oczywiscie, jak brat z siostra :)
                                      • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych 24.10.01, 12:37
                                        OK
                                        no to możesz rezerwować bilety
                                        do tego - butelke słodkiego martini
                                        • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:49
                                          Przegrałaś czy znalazłaś sponsora?
                                          • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych 24.10.01, 12:55
                                            MYŚLAŁAM, ŻE tY ZDEKJLAROWAŁEŚ SIĘ BYĆ SPONSOREM, NIE?
                                            a CZY WYGRAM, CZY PRZEGRAM, TO I TAK MUSZĘ JECHAĆ Z TOBĄ?
                                            • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 14:23
                                              Ja sie na nic nie deklarowałem. Nie, nie musisz jechac ze mna, tylko chcesz :)
                                              • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych 24.10.01, 14:29
                                                Kochanie skąd Ci przyszło do głowy , że ja chcę z Tobą jechać na wycieczkę?
                                                Przecież to Ty ciągle agitujesz i nawet postanowiłeś sponsora znaleźć?
                                                • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych 24.10.01, 14:34
                                                  Ale OK, skoro tak bardzo się upierasz, to może pojadę, tylko przedstaw mi jakiś
                                                  porządny plan zwiedzania, obiadania się, poznawania egzotycznych miejsc,
                                                  opijania, etc.
                                                  PS.
                                                  Przeszło mi kichanie, co za ulga
                                                  Uratowałamnie vit.C
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 14:49
                                                    Ja sie nie upieram, ja jestem malo upierdliwy. Na kichanie najlepiej jest
                                                    moczyc nogi w goracej wodzie. A moze na kaszel? Nie pamietam. W kazdym badz
                                                    razie nic nie przedstawiam, bo czuje sie moralnym zwyciezca forumturnieju, wiec
                                                    to Ty powinnas zaproponowac mi jakies rozrywki, o!
                                                    Buzi!
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych Magnolii 24.10.01, 14:57
                                                    Ray!
                                                    Gdybyś obiektywnie podszedł do sprawy, wziął wszystkie za i przeciw i to, że ze
                                                    swojego wątku przygnało Cię tutaj do mnie, chociaż tam cały peleton
                                                    inteligentnych pań się zgłosił, to uczciwie przyznasz, że wygrałam.
                                                    A teraz czekam na wypłatę nagrody!
                                                    Wypiję dziś toast za Twoje zdrowie-(zdrowie sprawcy mojej nagrody)
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 10:53
                                                    Obiektywnie podchodzac do sprawy nadal czuje sie moralnym zwyciezca :)
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych Magnolii 25.10.01, 10:55
                                                    Ray - a kto to jest MORALNY zwyciężca!
                                                    def.???
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych MagnoliiRAY 25.10.01, 11:15
                                                    nie udało Ci ostatnio nikogo oszukać?
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych MagnoliiRAY 25.10.01, 11:36
                                                    Ray - jesteś finansistą?
                                                    Ale Cię rozpieszczam, trzy posty Ci wysłałam, więc koniec na razie
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich zainteresowanych MagnoliiRAY IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 11:52
                                                    Tyle pytań, aż się zgubiłem normalnie nieco. Finansistą nie jestem. Brakuje mi
                                                    zamiłowania do nauk ścisłych, aczkolwiek predyspozycje posiadam. Do wszystiego
                                                    predyspozycje posiadam, obecnie największe do grypy. I ja nie oszukuje, bo ja
                                                    jestem człowiek prawy, mogę się czasem rozminąć z prawdą najwyżej. Tylko
                                                    ciekawe skąd taka koncepcja. I ten - moralny zwycięzca to nie wiem, ale parę
                                                    lat tak mówili po meczach reprezentacji piłkarskich i misie spodobało i
                                                    włączyłem do słownika. A może Ty masz jakąś koncepcję kto to może być ten
                                                    moralny zwycięzca?
                                                    ray
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich zainteresowanych MagnoliiRAY 25.10.01, 12:01
                                                    moralny zwycięzca -to przegrany,
                                                    wobec siebie, wobec darów tego życia,bo
                                                    nie ulega kolorowym pokusom szarego życia - prawda, że możnaby też tak
                                                    powiedzieć?
                                                    tylko najpierw należałoby zdefiniować granice moralności, bo dla każdego
                                                    mogłoby tro ozn. co innego i wówczas cały wątek Enecja o grzechu (ok. 300
                                                    postów) trzeba byłoby ponownie przestudiować, nioe będę więc tematu wyezucać na
                                                    wierzch.
                                                    A ja jestrem zwycięzcą turnieju,iżądam wypłacenia nagrody!
                                                    Jesteś prawnikiem!
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 12:22
                                                    Nie definiowaliśmy w żaden sposób jak będziemy rozstrzygać kto wygrał, nie?
                                                    Więc tytuł zwycięzcy przez zasiedzenie należy się mnie! Pierwszy stwierdziłem,
                                                    że wygrałem, więc żadam wypłacenia nagrody :)
                                                    Nie, prawnikiem też nie jestem, za dużo trzeba pamiętać. Aczkolwiek
                                                    predyspozycje oczywiście mam ;)
                                                    Buzi!
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich Magnolii 25.10.01, 12:27
                                                    Kochanie, ja też mam wiele różnych wspaniałych predyspozycji, a tu i w tej
                                                    chwili najlepsze predyspozycje mam do tego by zostać zwyciężcą i świetne
                                                    predyspozycje mam też do tego by poleniuchować na Ibizie by wykorzystać tę tak
                                                    niespodziewanie wygraną nagrodę.
                                                    Przecież, gdy ustaliliśmy warunki mojego przystąpienie do turnieju, założyliśmy
                                                    już, że to ja wygram!
                                                    A obietnic trzeba dotrzymywać!
                                                    Jesteś - bez wykształcenia formalnego - a wykonywany zawód - to prezes w
                                                    dziedzinie własnej małej przedsiębiorczości!
                                                    pozdr...
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Magnolii 3 IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 12:50
                                                    Ja takich założeń na oczy nie widziałem! :) Założenia były, że wygram i to
                                                    łatwo i w dodatku szybko, a tu taka Magnoliai jeszcze, że niby sama wygrała...
                                                    Na Ibizie i ja chetnie wypoczne, a prezesem jestem faktycznie. Kuli ziemskiej
                                                    jestem prezesem. I nie mam małego interesu, bez jakichś mi tutaj dziwnych
                                                    informacji, kurka :)
                                                    Predyspozycji do małego interesu też nie mam, aczkolwiek oczywiście
                                                    predyspozycje do bycia prezesem są. A moje predyspozycje do leniuchowania
                                                    zdecydowanie przewyzszaja Twoje, wiec jasne, ze zwyceistwo nalezy sie mi!
                                                    O!
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich Magnolii 3 25.10.01, 13:03
                                                    A co ma znaczyc Magnolia 3 , kochany ja jestem nr 1 -pamiętasz ?, spr. post. z
                                                    24.10. o 10.55, tam już założono, że to ja zdobędę nagrodę, a Ty przystałeś na
                                                    układ, więc nie kłóć się tyle, bo Cię na tą Ibizę nie zabiorę!
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Magnolii 1 IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 13:17
                                                    Oczywiscie Kochanie, dla mnie zawsze jestes nr 1! :)
                                                    Wiec widac, ze nie czytalas artykulow i ustaw dotyczacych gier i inszych
                                                    zakladow, przynajmniej nie te, ktore zaproponowalem w poscie z 10-45, bo w tych
                                                    artykulach jasno stoi, ze ja wygrywam bez wzgledu na okolicznosci :)
                                                    A moze nie na Ibize? Bo nie wiem czy na pewno chce. Nic sie nie martw -
                                                    zdecyduje sie zanim bedziesz musiala rezerwowac wycieczke ;)
                                                    A Ty sie na pewno zajmujesz jakimis mediami. Szeroko rozumianymi oczywiscie.
                                                    Rayoff
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich Magnolii 1 25.10.01, 13:26
                                                    pudło!
                                                    mediami się nie zajmuję!
                                                    no chyba , że bardzo szeroko rozumianymi.
                                                    OK, mogę tę wycieczkę zarezerwować, a Ty pokaż mi pełnomocnictwo do zaciągania
                                                    zobowiązań w imieniu swojej firmy, bo w biurze podróży na pewno zażądają, gdy
                                                    powiem, by wystawili fakturę.
                                                    Acha, wygospodaruj jeszcze środki na dobry alkohol, wykwintne kolacje i piękne
                                                    stroje dla magnolii.
                                                    Pozdr...
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Magnolii 1 IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 13:49
                                                    Wystawie Ci pelnomocnictwo zaraz po tym jak dostane potwierdzenie przelewu :)
                                                    Na napoje i kolacje jakies srodki wygospodaruje, ale stroje? Nie przesadzasz?
                                                    Na Ibizie? Ze mna? ;)
                                                    Buzi!
                                                  • mag_nolia Re: do wszystkich Magnolii 1 25.10.01, 15:07
                                                    dlaczego piszesz ,, do wszystkich Magnolii"? ja jestem tylko jedana!
                                                    a nad tymi strojami to się zastanów, bo bez stroju też pięknie wyglądam, ale
                                                    kompozycja szmatek na moim zmysłowym ciele mogłaby się rewelacyjnie prezentować,
                                                    acha co masz na myśli, mówiąc, że jeśli jest się z Tobą, to stroje nie potrzebnE
                                                    Chcesz powiedzieć, że zamkniesz mnie w domu?
                                                    mowy nie ma!
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Magnolii 1 IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 15:22
                                                    Przeciez wyraznie pisze, ze do wszystkich Magnolii 1! Moge Ci pare szmatek z
                                                    domu wziac na te Ibize i sprobujemy je jakos skomponowac. No bo jak mozna z
                                                    domu brac, to po co na miejscu kupowac?
                                                    PS Konserwy oczywiscie tez bierzemy :)
                                                  • Gość: magnolia Re: do wszystkich Magnolii 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.01, 15:30
                                                    nie jadam konserw, lubie słodycze,
                                                    w takim więc razie, nie jadę z Tobą!
                                                    PA!
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 25.10.01, 16:39
                                                    Sam pojade, szmatki zabiore i paprykarz szczecinski, moze jakas inna Magnolia
                                                    bedzie reflektowac ;)
                                                    Buziaki!
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 07:56
                                                    Ale ja nie odstępuję swojego m-ca!
                                                    Pojadę oddzielnie!
                                                    I złapię sobie innego króleewicza, może na tabliczkę milki truskawkowej.
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 09:33
                                                    Moge sie ewentualnie dac zlapac na te tabliczke milki truskawkowej, juz sie nie
                                                    martw :)
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 09:35
                                                    Tylko jeszcze - czy ja za jedna tabliczke milki truskawkowej wytzrymam z Toba
                                                    przez miesiac? Chyba planujesz jeszcze jakies inne atrakcje?
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 09:38
                                                    Ja lubię różnorodne atrakcje, a Ty chcesz mnie w jakieś pola biwakowe
                                                    wyprowadzić i paprykarzem karmić.
                                                    Nię chcę!
                                                    Już to kiedyś przerobiłam, teraz lubię inaczej.
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 09:43
                                                    O rany, jaka nerwuska. Przeciez powiedzialem, ze dam Ci sie na te tabliczke
                                                    milki poderwac, wiec sie nie denerwuj :)
                                                    Poza tym wszystko jest do dogadania. Jak nie lubisz pol biwakowych zawsze
                                                    mozemy spac w samochodzie...
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 09:47
                                                    w samochodach też nie sypiam mój słodki,
                                                    możemy więc z oszczędności wykupić jedno m-ce hotelowe, a Ciebie zostawimy w
                                                    samochodzie, (czasem Cię zaproszę na jakąś herbatkę), tylko, nie wiem, czy
                                                    będzie Ci pasowało bo mój samochód jest mały.
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 09:51
                                                    Są promocje dla młodych małżeństw, zawsze można ściemnić. Ja bym takie
                                                    rozwiązanie preferował :)
                                                    Rany, jaka Ty rozpieszczona...
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 09:54
                                                    a Ty jak w Średniowieczu - nic tylko asceza!
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 09:59
                                                    Tak, w porównaniu z Tobą nawet Larry Flynt to asceta...
                                                    Ale cholera na świętego się raczej nie zakwalifikuję :)
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 10:00
                                                    A co Ty o mnie możesz wiedzieć?!
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 10:06
                                                    Ja wiem o Tobie wszystko! Jestem Twoim dawno zaginionym bratem bliźniakiem,
                                                    który z uwagą przyglądał się Twojemu dotychczasowemu życiu. Albo nie - jestem
                                                    TWoim tajemniczym wielbicielem i siedzę dwa pokoje od Ciebie i codziennie,
                                                    kiedy wchodzisz do pracy stoję oparty o framugę swoich drzwi i uśmiecham się do
                                                    Ciebie, w nadziei, że odwzajemnisz uśmiech...
                                                    Więc sama widzisz :)
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 10:09
                                                    wszystko?-chciałbyś!
                                                    Jeśli jesteś bratem - to zrywam flirt
                                                    Jeśli stoisz za framugą drzwi wejściowych-hm?-jesteś naszym portierem?
                                                    uśmiechnę się dziś do Ciebie, jesteś całkiem sympatyczny
                                                  • Gość: Rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 10:52
                                                    To sie do mnie wreszcie uśmiechnij! Faktycznie jestem całkiem sympatyczny :)
                                                    I dobra, nie jestem Twoim bratem :)
                                                  • mag_nolia Re: Magnolii 26.10.01, 10:55
                                                    OK, uśmiecham się do Ciebie teraz i wcześniej parę razy też już się
                                                    uśmiechałam, a kilka razy byłam nawet nieźle ubawiona.
                                                    A do Ciebie - portiera uśmiechnę się jak będę wychodzić - OK?
                                                  • Gość: rayoff Re: Magnolii IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 26.10.01, 11:52
                                                    Dobra, bede czekal niecierpliwie. O ktorej wychodzisz?
                              • Gość: Rayoff Re: do wszystkich Anieli IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:17
                                zgubilem sie i nie potrafie precyzyjnie odpowiedziec na Twoje pytanie. Moze
                                nawet na trzy albo cztery. Mozesz mi jakos pomoc? :)
                                • aniela_ Re: do wszystkich Anieli 24.10.01, 12:19
                                  znaczy nie powiem nancie. za 5 funciakow zmilknę.
                                  • Gość: rayoff Re: do wszystkich Anieli IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:23
                                    za 5 funtów czego?
                                    • aniela_ Re: do wszystkich Anieli 24.10.01, 12:30
                                      byle nie kłaków. możecie zostawic mi troche piwa pod wiadomą lawka w parku.
                                      znaczy po jednym piwie na nerkę, czyli razem 5.
                            • Gość: Rayoff Re: do wszystkich mag IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 24.10.01, 12:15
                              Ty to jestes. A jak przegrasz? Milo Ci bedzie, ze sam tak wyjechalem? Ha?
                              Sponsora mozemy poszukac swoja droga. Znaczy, ze ekstrawertyczka jestes jak Cie
                              stres pobudza. Mnie pobudza albo hamuje. Zalezy ile akurat wypije ;)
                              Nie, tak naprawde to wcale nie pije. :)
    • 9876aaww Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? 24.10.01, 08:13
      Cenzo chyba się wycofał...ale może dziś będzie miał ochotę na łyczek "złotej
      wody"?
      • Gość: Bizon Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną? IP: *.abo.wanadoo.fr 24.10.01, 23:44
        A ja pozdrawiam po prostu wszystkich forumowiczow-piwoszow i choc nie zgadzam
        sie z Wami, to zgadzam sie z Wami calkowicie. Byl kiedys taki toast :
        Oby nam sie dobrze dzialo, a ze dzialo to armata- oby nam sie armacialo.
        No to Wasze zdrowie, Milency, butelka Pilsner Urquell czyli Prazrdoj i
        dobranoc. B.
        • mag_nolia Re: idę na piwo ktoś idzie ze mną?BIZIU 25.10.01, 10:53
          Biziu - to kiedy dostaniesz tę podwyżkę?, bo muszę tę Twoją imprezę do
          organizera wpisać
          Mam nadzieję, że szybko i dużo, bo lubię wykwintne imprezy i właśnie mamochotę
          gdzieś się wybrać!?
          Jaką suknię mam dla Ciebie włożyć?
          Włożę -długą,w kolorze red?
          pozdr...
          PA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka