Dodaj do ulubionych

Qrwa mć, pośpili się czy co ??????

14.01.03, 18:04
Ktoś tu jest, hę >::)
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Qrwa mć, pośpili się czy co ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 18:13
      ja,a bo co?:)
      • Gość: czort Re: Qrwa mć, pośpili się czy co ?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 18:21
        ja tyz jezdem i co?
    • oszolom_z_radia Re: Qrwa mć, pośpili się czy co ?????? 14.01.03, 18:32
      ja juz spadam

men_ napisał:

> Ktoś tu jest, hę >::)
    • kitek1 namacil, namacil i znowu.............. 14.01.03, 18:38
      gdzies polazl, hę?
      • men_ kiego grzyba wodę 14.01.03, 18:58
        mąci, hę ?:)

kitek1 napisał:

> gdzies polazl, hę?
        • martucha_ Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 20:55
          ja tez juz jestem :)
          • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 20:59
            no to wszyscy juz jesteśmy,
            może teraz dowiemy się po co??:)
            • przedszkolak.lll Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 21:20
              Cześć!!! Ktoś kogoś coś przeszkadza albo się bije? Ja tam was wszystkich
              naskarżę pani Samancie
              • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 21:30
                ktoś pozamykał wszystkie zabawki w szafce
                i schował kluczyk :(
                • przedszkolak.lll Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 21:35
                  Ja wiem że Ci menik lalki pokazywał żebyś w nim w parze chodziła i nawet się
                  chcwalił że Cię obroni bo daje resoraki kolegom z podwórka. A Ty się za
                  iksikiem oglądasz!
                  • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 21:39
                    kabel!
                    :)
                    • przedszkolak.lll Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 21:42
                      Nie kabel tylko skarżypyta! A ikssik tyko stoi w kąciku i z nikim się nie bawi
                      i Ci oczka puszcza!!!
                      • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 21:49
                        może ze mną by się pobawił,
                        ale w co??masz jakis pomysł?:)
                        • Gość: martucha_ Re: kiego grzyba wodę IP: *.chello.pl 14.01.03, 21:53
                          w dom? :)
                          • przedszkolak.lll Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 22:00
                            Iksik to się bawi kostką rubika jedną ręką a drugą to wrajtuzzach trzyma i tak
                            się bawi sam. A jak się do iksika odzywasz to menik udaje zorraa a iksik mu z
                            rurki pluje ryżem. To Ty się z ikskiem baw pod kocykiem jak menik sie do
                            smoczka kaszki grysiku dorwie i nie patrzy, bo się poplują a men biega po
                            całym przedszkolu potem i udaje że jest zorro na koniu bo si w udo klepie i
                            macha szpadą i mówi pod nosem brzydkie słowa.
                            • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 22:02
                              no i wesoło jest w całym przedszkolu:)
                              • Gość: martucha_ Re: kiego grzyba wodę IP: *.chello.pl 14.01.03, 22:03
                                domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce bysmy takze kochali je troche...........
                                • przedszkolak.lll Re: kiego grzyba wodę 14.01.03, 22:06
                                  Wesoło jest wesoło! tylko że ja wszystkie misie musze układać potem. Pani
                                  samanta was ukaże za to!!! Wszystko powiem jej pocekajcie.
                                  • Gość: oona Re: kiego grzyba wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 23:16
                                    phi,pani Samanta nie takie rzeczy w przedszkolu widziała:)
                                  • kitek1 moge ci kabeku maly, powiedziec co twoja pani..... 14.01.03, 23:32
                                    samantka robi,
                                    i gdzie,
                                    ale wybuchnie z tego III wojna forumowa:)))
                                    • Gość: oona Re: moge ci kabeku maly, powiedziec co twoja pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 23:34
                                      make love not war!!
                                      dość wojen forumowych:((
                                      • kitek1 a co same nudne ble, ble romanse wolisz........... 14.01.03, 23:38
                                        a poza tym,
                                        nie ja ta wojne rozpetalem,
                                        bronic swojej czci i skrzyneczki mailowej musze,
                                        • Gość: xp Re: a co same nudne ble, ble romanse wolisz...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 23:44
                                          o? to cześć kitek!
                                          aha i proszę nie
                                          wkładać mi kostek
                                          do rajtuzów, no
                                          ale możliwe że mówię do siebie
                                          o ile dobrze kojarzę kolory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka