chloe30 13.06.06, 08:25 Bierzcie i pijcie, a ja sie jeszcze drzemnę chwilunie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Kawę roznoszę, kaaaaawęęęęę!! 13.06.06, 08:51 thx:) mialam pierwsza od 3 lat klotnie z mynszem, wczesniejsza mialam o krewetke na talerzu weselnym:):):) fajnie bylo! usmialam sie z niego, jak sie zdenerwowal i wiatrakowal:) mowie wam... nie moglam sie powstrzymac a ten sie wkurzal jeszcze bardziej:) hehehehe... ja chyba sie nie potrafie klocic. normalnie no nie potrafie. mam taka tutaj jedna, co sie do swojego potrafi tydzien nie odzywac (mieszkaja razem), a ja nawet sie poklocic porzadnie nie umiem. moze jakies kursy ktos zorganizuje...?? ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Kawę roznoszę, kaaaaawęęęęę!! 13.06.06, 08:55 Ja na kursy kłótniowe się nie polecam, bo jestem cholerykiem; ale kawy się napiję :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kawę roznoszę, kaaaaawęęęęę!! 13.06.06, 09:14 no ja niby tez sie zawsze uwazalam za choleryka, ale wyszlo, ze...nie:) nie wiem, albo jakos tak wyszlo. moze jeszcze ze mnie wyjdzie wiedzma kiedys, nie wiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Conejito 13.06.06, 08:57 prosba straszna , mam wysłac zapytanie do pewnej firmy w hiszpani a te cholery :))mają tylko hiszpaniski przetłumaczysz mi ?? pliss najpierw musze uzupełnic dane a pozniej im wystotsuje zapyanie ale po angielsku :) ale co to znaczy to sie moge tylko domyslac :D empresa contacto cargo direcction poblacion cp pais plissplisspliss Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Conejito 13.06.06, 09:10 > empresa - firma > contacto - telefon, fax, email (co chcesz wpisac, zeby mogli sie skontaktowac w razie co) > cargo - zamawiany towar (tak sie domyslam, ze chcesz cos zamowic, tak?) > direccion - adres > poblacion - miasto > cp - kod miasta > pais - kraj w razie co, sonrie mnie poprawi:) czasami mam zacmy roznego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Conejito 13.06.06, 09:23 de nada:) jesli chcesz, moge tam zadzwonic albo co jak bedziesz potrzebowala albo miala watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Conejito 13.06.06, 09:17 Mmmm, jak ja lubić hiszpańska mowa, szkoda że nie znac:/ Conejito, zazdroszcze, ja jak się wkurwie to lepiej mi z drogi schodzić! Naprawde podziwiam ludzi za stoicki spokój. Aha, sory ze w tym wątku ale ze Słowenii nici:( Mami rozsądna wzięła wczoraj z wieczora góre nad mami romantyczną... nic to, mam nadzieje ze dzieciakom nawet wietrzna pogoda znad Bałtyku będzie pomocna- wiecie jod i te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 mami 13.06.06, 09:22 eh...mami, szkoda:( no, mam nadzieje, ze pogoda wam dopisze choc troche:) w koncu sa tacy, ktorzy mowia, ze sie opalili nad baltykiem i to nie w solarium:):) oczywiscie, lepsze wakacje nad baltykiem niz zadne, to jasne. my w tym roku tez jedziemy tylko tutaj, ze wzgledu na oszczednosci. ale w przyszlym sobie odbije, chocby nie wiem co! a jodu i nad baltykiem nie zabraknie. to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: mami 13.06.06, 09:25 Powiem wam szczerze, że Bałtyk jest totalnie najpiękniejszy; żadne Portugalie, Grecje etc. I tego się będę trzymać. Uwielbiam to morze, choć dawno nie byłam. Ale pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Conejito 13.06.06, 09:44 pół życia mieszkałam nad samiusckim morzem, teraz mieszkaja tam tylko rodzice , ale na pogode nie narzekają - a ww tym roku wyjątkowo jest tam (narazie) o wiele ładniej niz na południu czyli u mnie wiec a nóż Mami wam sie uda - chociaz z urlopami to jest tak , że zaplanujesz a pogoada zawsze do d.... ale trza byc dobrej mysli a jodu tam od groma, dzieciakom sie przyda, dorosłym zreszta tez, ja sobie postanowiłam ( jako ze mi sie tu wszystko psuje) ze na tydzien do rodzciow odpocząc wyskocze - i niech sie dzieje co chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 kati 13.06.06, 09:47 dobrze pomyslane:) jedz do rodzicow i wydobrzej:) we wszystkich aspektach tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kati 13.06.06, 09:57 A ja kurde chcę nad jakiekolwiek morze, ale nie dam rady w tym roku i wam zazdroszczę na maksa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kati 13.06.06, 10:37 eee. tam. kup sobie bilet do walencji i juz masz morze:) mozesz nawet mnie objesc:) Odpowiedz Link Zgłoś