Dodaj do ulubionych

obiecany i o niczym;)

14.06.06, 14:50
chloe kazała się rehabilitować, więc się rehabilituję (przydałby się jaki
przyzwoity masażysta;)) nic tu nie ma w treści, bo się odmóżdżyłam dziś
straszliwie... ;);)
Obserwuj wątek
    • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:53
      ale za to statystykę poprawiam...;)
      i poprawiam...;)
      iii poprawiam...;)
    • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:54
      mogę tak nastukać jeszcze kilkadziesiąt, słowo honoru;)
    • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:55
      przynajmniej mam poczucie, że koresponduję z kimś, kto na pewno mnie
      rozumie...;)
      • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:56
        Poprawiaj poprawiaj :)
        Pomoge ci za 10 minut jak zajebię prosiaka!
    • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:56
      ciekawe, kiedy chloe, Pastereczka Nasza Kochana, Wódz nasz, da mi w łeb w
      końcu...;)
      • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:57
        aaa... to jednak nie mnie najpierw?...;) ależ poczekam, poczekam;)
        • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:58
          poczekam, poprawiając wciąż, historia sama się tworzy, za chwilę napiszę tu
          książkę;)
        • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:58
          a w książce wszystkie marzenia... a co by mogło być w idealnej książce?...
          hmm...
          • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 14:59
            taaa... nie, już nie jest ze mną dobrze;)
            • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:02
              Pisz kochana ja czuwam :PPPP
              • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:03
                piszę...;) czuwanie jest wskazane;) należy nade mną czuwać, cobym nie zgłupiała
                do cna samego;)
                • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:05
                  dawno dawno temu... w bardzo niepodobnym kraju... żyła sobie mała dziewczynka,
                  która bardzo bała się smoków;)
                  • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:06
                    zupełnie bezpodstawnie;)
                    • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:07
                      smoki bowiem były niezwykle przyjaznym stworzeniami;) pozwalały nawet głaskać
                      swoje skrzydła w przerwach między rejsami;)
                      • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:11
                        nie wiadomo skąd wzięły się plotki o tym, że skrzydła smoków to błoniaste
                        obrzydlistwa;)
                        • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:12
                          były przejrzyste, to prawda, lecz prócz tego były ciepłe, suche i aksamitne jak
                          pluszowy miś;)
                        • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:12
                          Plotki jak zwykle rozgłaszał układ :PPP
                          • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:12
                            o rany, wiedziałam, że to chodzi o coś takiego;)
                            • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:16
                              Nawet biedne smoki nie ukryły się przed kaczorami i ich terierkiem debilkiem.
                              • conejito13 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:17
                                i co??? swiniak zajebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
                                • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:21
                                  conejito13 napisała:

> i co??? swiniak zajebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Żyje kurwiarz jebany. Przeciez nie pójde siedzieć za człowieka. To gówno jest!!!
                                  • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:22
                                    JAK za człowieka, chloe... JAK za człowieka;)
                                    • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:23
                                      chytra_hydra napisała:

> JAK za człowieka, chloe... JAK za człowieka;)

No, właśńie to miałam na myśłi, tylko wkurw mi normalnie w oczach mąci.....
                                      PIWA!!!!!!!!!
                                      • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:24
                                        piwo dla chloe rrrrraaazzz!;)
                              • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:17
                                chloe, kochana, na samym początku tej historii powiedziałam, że wszystko dzieje
                                się w niepodobnym kraju;) sądzisz, że wroga dywersja zagraniczna z IV RP?;)
                                • chloe30 Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:19
                                  chytra_hydra napisała:

> sądzisz, że wroga dywersja zagraniczna z IV RP?;)

Kochana, Ty żyjesz w świecie iluzji.
                                  ONI sa wszędzie...
                                  • chytra_hydra Re: obiecany i o niczym;) 14.06.06, 15:20
                                    ja chcę do Iluzji... ja chcę do Iluzji...;)
                                  • conejito13 zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:22
                                    ja wlasnie pije ziolka uspokajajace bo jak nie, to jak wroce do roboty, to
                                    zajebie wlasna piescia mojego szefa:( normalnie tak mnie wqrwil dzisiaj, ze juz
                                    dawno nie. normalnie dwa cv.ki wyslalam przez neta na te okolicznosc. normalnie
                                    rzygac mi sie na niego chce. i na wszystkich ogolnie.....:(
                                    ps. hiszpania 2: ukraina: 0:=)
                                    • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:23
                                      no ładnie, ja tu, kurwa, bajkę piękną piszę, a ta "zapierdoliłaś"... co za
                                      kobiety;)
                                      • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:29
                                        i proszę mi nie psuć statystyki! dziś tu ma być najwięcej wpisów;)
                                        • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:30
                                          i będzie, choćby mnie chleo wyklęła;)
                                          • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:31
                                            chloe, przepraszam!!!!!;) ale i tak ładnie się rymuje;)
                                        • conejito13 chytra 14.06.06, 16:15
                                          bo ja nie czytalam wszystkich wpisow,wiesz. w domu sie spieszylam, tylko
                                          przeczytalam pierwszy i kilka potem, ale nie wiedzialam ze bajke piszesz.
                                          a w bajce musi byc troche musztardy. wiesz.... samym miodem ksiezniczki nie
                                          zyja przecie:)
                                          • chytra_hydra Re: chytra 14.06.06, 16:18
                                            conejito, wszystko rozwinęło się prześlicznie, nic nie bój, Twoja musztarda
                                            najpiękniej zasmakowała przeca!;)
                                      • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:34
                                        chytra_hydra napisała:

co za
                                        > kobiety;)

No... siakieś takies ni chuja subtelne nie jesteśmy :PPPPP
                                        • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:34
                                          i niech będą dzięki!!!;););) tylko mi się ,kurwa, nie zmieniać, bo jak
                                          pierdolnę...;)
                                          • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:41
                                            Ach jak dobrze że jest takie forum gdzie kurwować i chujowac do woli można :))
                                            • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:45
                                              bo Ty jesteś najfajniejsza chloe świata, kurwa, nie?;) (matko, lae włazidupiec
                                              ze mnie;)
                                              • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:48
                                                Ale że ja kurwa?????????? O kurwa........... :PPPP
                                                • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:49
                                                  aaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhaha... zabiłaś mnie:):):):):)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:52
                                                    chytra_hydra napisała:

> aaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhaha... zabiłaś mnie:):):):):)

Oddychaj, Hydra, oddychaj, nie idź w strone światła!!!!!
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:53
                                                    to mam iść w stronę ciemności?... oszalałaś?...;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:55
                                                    chytra_hydra napisała:

> to mam iść w stronę ciemności?... oszalałaś?...;)

Przechodzimy na ciemna strone mocy, kochana. Nie ma innej rady w naszym
                                                    kraju :PP
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:57
                                                    a nie możemy im zanieść chociaż kaganka oświaty jakiej?...;) tak z litości?...;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:58
                                                    chytra_hydra napisała:

> a nie możemy im zanieść chociaż kaganka oświaty jakiej?...;) tak z
                                                    litości?...;
                                                    > )

A zdało by się, szczególnie pod te samoobronowe strzechy. Ale ciemny lud nie
                                                    zakupa i jeszcze nas ukamieniuje razem z naszym kagankiem!!!
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 15:59
                                                    a może uda się niechcący za pomocą tego kaganka podłożyć ogień pod te strzechy
                                                    i Europa to zobaczy?;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:03
                                                    Europa ma nas w dupie bym rzekła.
                                                    Ale zawsze to parę oszołomów mniej, bo rozumiem że palimy chałuy z
                                                    zawartością???
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:04
                                                    no masz...;)
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:10
                                                    i sama sobie jeszcze odpowiem, żeby do 50 dociągnąć;) czy statystyka, wg chloe
                                                    została poprawiona?;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:13
                                                    Jest zajebiście!!!!!!!!!!
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:14
                                                    czuję się pochwalona!;) niech będę pochwalona!;)
                                                  • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:17
                                                    chloe30 napisała:

> chytra_hydra napisała:
                                                    >
                                                    > > to mam iść w stronę ciemności?... oszalałaś?...;)
                                                    >
                                                    > Przechodzimy na ciemna strone mocy, kochana. Nie ma innej rady w naszym
                                                    > kraju :PP

tiaaa... tylko kto sie okaze potem naszym ojcem?;)
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:19
                                                    ojciec dyrektor?.....
                                                  • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:24
                                                    chytra_hydra napisała:

> ojciec dyrektor?.....

strzez nas boze!
                                                    ale wlasnie o to chodzi... tak mial luck:)
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:26
                                                    ale on był Skywalker, a u nas jest Skajworek;)
                                                  • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:34
                                                    no. ale sie dowiedzial, jak przeszedl na ciemna strone:) my tez sie dowiemy.
                                                    zreszta, my juz jestesmy po ciemnej stronie, bo ciemniaki sa po jasnej.
                                            • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:17
                                              chloe30 napisała:

> Ach jak dobrze że jest takie forum gdzie kurwować i chujowac do woli można :))

no! dzisiaj sie przydaje jak cholera.
                                              i chociaz hiszpanskie 3:0 troche mi poprawia humor, to i tak szefa z checia bym
                                              otrula, gdyby nie kary dozywocia. ale moze, moze udam nienormalna (wcale nie
                                              bede musiala tak udawac duzo;)
                                              • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:29
                                                no i proszszsz... jak ładnie 60 stuknłęło;)
                                                • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:31
                                                  Kurka, jutro macie sprawdzić na którym jeteśmy miejscu pod względem
                                                  aktywności!!!
                                                  I nie opuszczać misie!!!
                                                  :DD
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:32
                                                    ale ja wypełniłam normę za kilka następnych dni, bo wyjeżdżam i choćby nie wiem
                                                    co, nie będzie mnie aż do poniedziałku!:)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:34
                                                    Zebym ja tu w piatek sama nie siedziała, akurat jak mam się zamiar w pracy
                                                    opierdalac!!
                                                    Gdzie wybywasz??
                                                    Conejito - zadanie bojowe - sprawdzić rankingi aktywności!!
                                                  • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:36
                                                    a skad ja mam umiec??? za kogo ty mnie masz? za asa netowego czy jak...
                                                    ciesz sie, ze w ogole sie wejsc na forum nauczylam.
                                                    ide szukac... <spuszczony leb>.
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:37
                                                    conejito, nie udawaj, Ty wszystko umiesz...;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:42
                                                    CVonejito kochanie,
                                                    widzisz na pasku nad nami napisane jest Gazeta.pl>forum>Prywatne>Kobieta
                                                    no to klikasz na Kobieta i liczysz na któyrm miejscu jesteśmy :)))
                                                  • conejito13 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:54
                                                    11. miejsce 11.
                                                    nie wiecie, ze mecz sledze...sledzilam znaczy:)
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:36
                                                    będziesz siedzieć z pewnością w towarzystwie, acz nie moim tą razą;) wybywam w
                                                    góry, będę przemierzać;) rany, jak ja nie lubię wysiłku fizycznbego...;););)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:43
                                                    chytra_hydra napisała:

> rany, jak ja nie lubię wysiłku fizycznbego...;););)
                                                    No. Nie cierpie. Mój największy wysiłek to podnoszenie piwa do ust :PPPPPPP
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:44
                                                    mogę też?;) razem podniesiemy tyle ile damy radę;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:45
                                                    chytra_hydra napisała:

> mogę też?;) razem podniesiemy tyle ile damy radę;)
                                                    Ja musze popracowac nad kondycją, ostatnio wymiękam przy czwartym.
                                                    W ten weekend popracuję, dołączysz się nie???
                                                    :P
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:46
                                                    oszyyśsie...;) będę mentalnie chlać Twoje zdrowie normalnie;) potrenujemy i
                                                    będziemy mocaaaarne;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:50
                                                    To chlup kochana, za 10 minut fajrant i czuję już smak zupki chmielowej :)))
                                                  • chytra_hydra Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:52
                                                    no ja, kurde myślę....;) pijemy, młoda, pijemy;)
                                                  • chloe30 Re: zapierdolilas swiniakowi? 14.06.06, 16:53
                                                    I jeeeeeeeeszzeeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeeen i
                                                    jeeeeeeeeeeeeeeeeszszeeeeeeeeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaassss....
                                                  • chytra_hydra o niczym;) 14.06.06, 16:43
                                                    o niczym, o niczym, a tu zaraz 70 jak nic, ech jestem z siebie naprawdę dumna;)
                                                  • chloe30 Re: o niczym;) 14.06.06, 16:44
                                                    chytra_hydra napisała:

> o niczym, o niczym, a tu zaraz 70 jak nic, ech jestem z siebie naprawdę
                                                    dumna;)

No dumna możesz chodzić kochana, ale tylko do poniedziałku!!
                                                    Potem ustanawiasz nowy rekord :PPP
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 16:45
                                                    heh;) może być;) a swoją drogą, póki co, jesteś Kochana na 11 miejscu:)
                                                  • chloe30 Re: o niczym;) 14.06.06, 16:50
                                                    No nie jest dobrze, raz to nawet na 5 byłyśmy.
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 16:51
                                                    wszystko przed nami, ja w nas wierzę... ;)
                                                  • chloe30 Re: o niczym;) 14.06.06, 16:54
                                                    chytra_hydra napisała:

> wszystko przed nami, ja w nas wierzę... ;)

Ja w CIEBIE wierzę!!! Bo zawsze jak jest Hydra to forum hula :))))))))
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 16:54
                                                    uch... się zaczerwieniłam...;)
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 16:56
                                                    będziesz mnie musiała kiedy przy okazji jakiejś zdrowo opierdolić, żeby mi się
                                                    w tym pustym łbie do końca nie poprzewracało;)
                                                  • chloe30 Re: o niczym;) 14.06.06, 16:57
                                                    No jak cię znowu nie będzie dłużej niż jeden dzień to opierdole z góry na
                                                    dół :PPP
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 16:59
                                                    a jak przyniosę zwolnienie albo usprawiedliwienie od mamy?;)
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 17:00
                                                    swoją drogą, popatrz, chloe... jak się obiecuje, że o niczym, to się gada do
                                                    uboju;)
                                                  • chytra_hydra Re: o niczym;) 14.06.06, 17:04
                                                    idę w ... właśnie tam;) miłego weekendu wszystkim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka