mokrym_krokiem Re: kto nie koffa madzulijeden? 21.06.06, 15:47 Ja kofffam Dżizasss ale tak jebutnie ,że nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: kto nie koffa madzulijeden? 21.06.06, 15:53 Myślę, że po moich wpisach wszyscy wiedzą, a szczególnie bohaterka tego wątku, zwana madziuląjedyną, że pałam do niej od zawsze sympatią wielką i nieposkromioną. Jest bardzo miłą osobą, ożywia forum swym błyskotliwym dowcipem i wspaniale konweniuje z tym miejscem z racji niebywale przenikliwego umysłu. Madziu pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdazero Re: kto nie koffa madzulijeden? 21.06.06, 16:03 Strzygo, ja również tak postrzegam moją najdroższą siostrzyczę - jedyną. ziuuuuuuuum madziu :) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Zróbcie mi nowy wątek 21.06.06, 22:16 A lub sobie Jaguś dowoli. Tylko nie propaguj tego pod "bezkresnym niebem czata".;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zróbcie mi nowy wątek 21.06.06, 22:58 ty weź się zdecyduj pod jakim loginem piszesz, bo nie wiem, którego mam nie czytać. no i weź sie wreszcie naucz polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Zróbcie mi nowy wątek 21.06.06, 23:02 madziujedyna, nie zapytam czy tracisz zmysły, bo było by to pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zróbcie mi nowy wątek 22.06.06, 00:29 a ty wiesz co znaczy "pytanie retoryczne"? eeee przechwalasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawym_okiem Re: Zróbcie mi nowy wątek 22.06.06, 08:48 yetq nie koffammmmmm :((( bo jesli madzia tffierci ze ktos nie ma wykrztałcenia to jest to znak ze ten ktoś to wyjontkowo gupia istota i powinna siedziedz cicho najlepiej pod miotłom tylko osoby z wykrztałceniem wiedzom co to pytanie retoryczne to przeciesz jasne . Madziu pisz piszzzzz koffam tfffoje mondrości i subtelnosci <cmoki&kissy> Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zróbcie mi nowy wątek 22.06.06, 10:08 jestes obleśnie głupia, wiesz? no nie potrafię wymyślic innego określenia na twój stan. chociaż powinnam ci współczuć. ułomnym sie współczuje. i żebys ty jeszcze była twórcza - ale tylko kopie, tylko odtwarzasz, powielasz, nasladujesz. zrób coś raz w życiu takiego od siebie - nie naśladuj sposobu pisania innych, nie naśladuj sposobu myślenia innych, stwórz siebie jako siebie a nie jako klakier lepszych. może dzieckiem sie zajmij? moze w domu posprzątaj? może coś poczytaj? nawet może trochę mi cię szkoda, taka malutka fala litości mnie ogarnęla. więc nie bede cie już męczyc ty sama wiesz jaki masz problem, u mnie masz ignora, bo mi szkoda czasu na jełopy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprawym_okiem sssudowna 22.06.06, 13:23 jaksze ty ssssudownie jej dałaś popalić <cmok><cmok> gupia gupia yetq!!!!!!!! dopsze mi idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Zróbcie mi nowy wątek 22.06.06, 15:05 madziujedyna, czy Ty piszesz sama do siebie, bo z formy i treści na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Zróbcie mi nowy wątek 22.06.06, 15:08 kaparwe_oko, i vice versa. Jak widać masz nie tylko przymglony wzork.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: kto nie koffa madzulijeden? 05.07.06, 12:26 muszę to przyznać,że po wielu nocach nieprzespanych ,dręczony nocnymi zmazami,z wielką ochotą po wielu rozterkach i męczarniach,rozrywany wielkim uczuciem,a także niezaspokojoną miłością odrzucony i zapomniany w odmętach głębin czata muszę to wreście wyznać:KOCHAM"MADZIĘJEDYNĄ"miłością dziewiczą i nieskalaną buszmen vel u-boot111. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: kto nie koffa madzulijeden? 05.07.06, 12:35 Ja Jej nie kocham z powodów dwóch: 1.Ja się Nią zachwycam (jak proces przykazał;)) 2. Odbiła mi busza (tego się nie wybacza). Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: kto nie koffa madzulijeden? 05.07.06, 13:49 Ja nie kocham Madziuli, ponieważ z miłości do baloników nadymanych do granic wytrzymałości już wyrosłam, a innej jakoś wykrzesać w sobie nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: kto nie koffa madzulijeden? 05.07.06, 21:07 ale uważaj uboot ja mogę być szpiegiem, albo w najlepszym razie kosmitą. Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: kto nie koffa madzulijeden? 01.09.06, 17:23 chciałbym,żebyś okazała sie kosmitką! Odpowiedz Link Zgłoś