dzika_zwierzynka 27.01.03, 11:36 dzien dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: be be be... kopytka niosa mnie :) 27.01.03, 11:41 ha!! widze że jakaś zwierzynka na forumie bryka!:) schrupać ją od razu czy siem pobawić troche??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zwierzynka Re: be be be... kopytka niosa mnie :) 27.01.03, 11:59 nie chrup, nie chrup! pobawmy sie, ja sie ladnie bawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: be be be... kopytka niosa mnie :) 27.01.03, 12:13 be be be? masz problemy zołądkowe? na gazy trudna rada hyhyhy w takim razie powinnaś napisać be be be gazy niosa mnie hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zwierzynka Re: ha ha haaa :)) 27.01.03, 12:24 wypraszam sobie!! moje kopytka sa sprytne i wesole! zadne tam gazy!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: ha ha haaa :)) 27.01.03, 12:25 kto muł?!!! ja jestem maczo niech kobity mnie wybaczą! hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ha ha haaa :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 12:54 chciales powiedziec chyba leczo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ha ha haaa :)) 27.01.03, 12:58 Samcia, tym tekstem mnie rozwalilas :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: ha ha haaa :)) 27.01.03, 13:37 maczo leczo, leczo maczo przeze mnie lasencje płaczo hyhyhyhy jestem boski a co!!!!!!! laleczko nie opieraj tylko poddaj urokowi grubego lolka kiedy lolek gazy ma wszystko z siebie tobie da! hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe bolek! 27.01.03, 13:43 czuje ze jestes dla mnie wymarzonym facetem! chodz, zabawimy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: bolek! 27.01.03, 13:44 wredna suczka!!! :) slodka_babe napisała: > czuje ze jestes dla mnie wymarzonym facetem! chodz, zabawimy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: bolek! 27.01.03, 13:47 glupi zlamasik!!!:) barthezz napisał: > wredna suczka!!! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 14:24 hej badzez czy jak ci tam, słodka bejbe jest moja. I uważaj bo ja mam zajebiście mocną psychike, no! gul gul gul yhp! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 14:37 po pierwsze primo czy my sie znamy?! po drugie primo uważaj bo zabawie sie w proktologa;) po trzecie primo ultimo eeeeee pifko? hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: bolek! 27.01.03, 14:39 bzy bzy masz problem ze sie do dochtora wybierasz? wspolczuje;) Lolek przestan zachowywac sie jak dziadmen i sie za mnie bierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 14:47 ooooooooo bejbe, dawaj no te kopytka na moje bary, jak cie widze i slysze to mi wczorajszy obiad zaczyna po żołądzie jeździć, oooooo bejbe czujesz te ruchy pod koszulą?! tak tak tak to on!!!!! hyhyhyhy komon do mnie tu laseczko daj mi swoje puzdereczko jak bzykniemy ze dwa razy może przedją mi te gazy! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: bolek! 27.01.03, 14:55 uuuu, ale nagrzany jestes:))) czuje jak mnie bierze... nogi mi miekna i sie tak milo robi... ach, te rece jak u gornika, z wielkimi paluchami i brudem za panokciami, te zeby zgryzione na suchym chlebie, te 3 wloski w 5 rzedach, alez ty na mnie dzialasz.. bierz mnie teraz bo mi sie slabo robi na sama mysl... Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 15:11 specjalnie dla ciebie zalożyłem tygodniowe skarpety i schodzone rajty. Ja wiem co ty lubisz hehehehe. Nie ma to jak naturalne zapachy...prrrr..o!o!o! tym własnie mówie...prrrrr....to wczorajsza grochóweczka, a dzxisiaj była wątróbeczka hyhyyhy wiesz co to oznacza....puf....ooooooodrazu lżej:)))))) bejbe mam nadzieje ze ty też nie goliłas się i nie myłaś za często, niuch...niuch...taaaaaaaaaaa juz wiem że nie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 15:21 kom tu mi maja dupeczko dzika moja ty laseczko mam ci ja podaruneczek to mój wielki jest kołeczek:))))) kom do mojego rozporka pobawimy się w doktorka hyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: bolek! IP: *.arcor-ip.net 27.01.03, 14:44 Laskę kładę na te kłótnie Rakiet małych mam wyrzutnię Jeszcze biega tu zwierzynka Aż doleci tu,do młynka Wyceluję i dowalę Tego strzału ja nie spalę Wszak zwierzynkę bardzo lubię Kiedy z rożna mięsko skubię Nic nie dadzą ci kopytka Co cię niosą jeszcze szybko A do piwka mi się nadasz Będę cię smakował zaraz... Z leśnym pozdrowieniem: -jebut po sarence Przewodniczący Koalicjantów Ligi Ochrony Przyrody,w skrócie KLOP Magister Leziox Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 14:52 Kolego Przewodniczący ale zwierzynka jest teraz na moim patyczku więc....pifko? hyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: bolek! IP: *.arcor-ip.net 27.01.03, 14:58 Nie wiedziałem Lolek,że masz w zwyczaju grzmocenie sarenek/koziołków/,ale jak ci na tym zależy,to możemy coś tam sobie wypić zaraz po tym jak skończysz robotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: bolek! 27.01.03, 15:04 jeśli chodzi o sarenki i koziołki to całkiem fajnie sie je grzmoci ale kulinarnie popijajac pifkiem oczywizda, ale moja słodka bejbe to nie jest jakiś tam kaziołek czy sarenka to najgorętsze mięsko w lesie, jak rusza kopytami to mnie aż wszystko w porach jeździ. hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zwierzynka Re: panie magistrze Leziox :) 27.01.03, 15:30 Gość portalu: leziox napisał: > Laskę kładę na te kłótnie > Rakiet małych mam wyrzutnię > Jeszcze biega tu zwierzynka > Aż doleci tu,do młynka > > Wyceluję i dowalę > Tego strzału ja nie spalę > Wszak zwierzynkę bardzo lubię > Kiedy z rożna mięsko skubię > > Nic nie dadzą ci kopytka > Co cię niosą jeszcze szybko > A do piwka mi się nadasz > Będę cię smakował zaraz... > > Z leśnym pozdrowieniem: > -jebut po sarence > > Przewodniczący Koalicjantów Ligi Ochrony Przyrody,w skrócie KLOP > Magister Leziox prosze mnie nie zjadac!! ja potrafie gotowac i przyrzadzac najlepsze frykasy!! oh prosze, prosze!! (tu zatupaly kopytka nerwowo) ohh.. zdenerwowana zwierzynka nie smakuje dobrze, no! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: panie magistrze Leziox :) IP: *.arcor-ip.net 27.01.03, 17:24 No to jak zdenerwowana zwierzynka nie smakuje dobrze,to trzeba zwierzynkę najpierw uspokoić-niech się odpręży i uspokoi a potem znianacka-łup ją w czapę. I mamy smaczną,nie zdenerwowaną zwierzynkę na obiadzik. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zwierzynka Re: panie magistrze Leziox :) 27.01.03, 17:29 a-a-a-a-ale jak s-s-s-ie taka z-z-z-z-zwierzynka do-do-do-dowie, ze ma byc uspo- po-pokajana, to sie nie uspokoi!! tylko wrecz prze-prze-przeciwnie!! Odpowiedz Link Zgłoś