chloe30 27.06.06, 10:23 Maila wysyłaj bo nie dotarł, a ja z ciekawości umieram co w nim przeczytam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chytra_hydra Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 10:54 a Ty, kochana się spodziewasz, że ja Ci drugiego Pana Tadeusza napiszę?;);)))) Już wysłałam drugiego maila, ale biorąc pod uwagę szybkość światła tej poczty, nie mam bladego, kiedy dostaniesz;) a w ogóle dzień dobry!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 11:01 Hihihi doszedł ten dzisiejszy - leć na pocztę uśmiejesz się :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 11:09 tośmy se pogadały, hahahahahahahahaha:) wybacz chloe, już odpisałam odpowiednio "inteligentnie";) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 11:18 No i paczpani jak dzisiaj szybko działa! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 11:48 i ło matko bosko, ja Ciebie błagam, Ty nikomu nie mów, jaka ze mnie kretynka jest, niech ja resztkę godności zachowam!;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 11:59 Nic nie mówię, ciiiiii to będzie nasza tajemnica - jak moje uszy odstające :)) Poza tym zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciw kretynce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Chytra_Hydra 27.06.06, 12:01 o, ja też ogłaszałam wielokrotnie kategoryczny sprzeciw, co nie zmienia faktu, że kretynka ma się świetnie i jest znakomicie hodowana wciąż;) tajemnica jest i pozostanie do krańców wszechświata;) Odpowiedz Link Zgłoś