black_magic_women 28.06.06, 08:18 Jedno jest czarne,wiazane na szyi ozdobione muszelkami,a drugie w moj ulubiony wzor ,czyli dzikiego zwierza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trrruskawa Re: Bikini bikini bikini 28.06.06, 09:04 Ja chyba nigdy nie bede lubiła bikini, bo nigdy nie bede naprawde zadowolona ze swojej figury... Na plazy albo leże,albo szybko czmycham do wody;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Bikini bikini bikini 28.06.06, 10:35 Hmm, mam w panterkę to samo bikini od prawie 4 lat. I nie będę kupować, bo nie potrzebuję. Truskawko miałam ten sam problem, idealnie pozbyłam się kompleksów na plaży N. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Bikini bikini bikini 28.06.06, 12:54 jak ja luuuuubie bikini :) i fakt ze nie mam sie czego wstydzic :D a moje nowiuttkie wyglada tak: img220.imageshack.us/img220/1008/kostium20striped203new15wl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Bikini bikini bikini 28.06.06, 17:01 Ciezko pracowalam zeby moc po raz pierwszy chyba w zyciu paradowac w bikini;)a ze nie jestem i tak z siebie zadowolona to juz inna kwestia...Anulko-moje czarne z muszelkami ma identyczny fason jak Twoj/mysle,ze jest optymalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Bikini bikini bikini 28.06.06, 23:27 a my możemy najwyżej pobawić się frędzlami Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Bikini bikini bikini 29.06.06, 21:26 > a my możemy najwyżej pobawić się frędzlami kutasikami czyli :) ktoś gdzieś tu niedawno przywołał to zapomniane, urocze, staropolskie słowo :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Bikini bikini bikini 12.07.06, 12:01 Hihi to bylam ja!I od razu przypomina mi sie cudownie zberezna piosenka"Kapturek 62" Odpowiedz Link Zgłoś