szkodnik1 03.02.03, 09:49 .......ja jestem facetem...........!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Leziox....... 03.02.03, 09:53 Hahahahahahahahahahaha.......... wiedziałam...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Leziox....... 03.02.03, 09:56 randia_ napisała: > Hahahahahahahahahahaha.......... wiedziałam...:))))))))))) wiedziałem że wiedziałaś............:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Leziox....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 10:23 niewazna plec....wazne uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Leziox....... 03.02.03, 10:36 Matuś, ja też tak zawsze mówię...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziox....... IP: *.arcor-ip.net 03.02.03, 16:53 W dzisiejszych czasach i przy obecnym stanie medycyny każdy może powiedzieć że jest tym czy innym a potem się nagle okazuje podczas nocy z ładną dziewczyną,że nieoczekiwanie ma się chuja w dupie. Ot i przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Masz rację....... 04.02.03, 07:57 Gość portalu: leziox napisał(a): > W dzisiejszych czasach i przy obecnym stanie medycyny każdy może powiedzieć że > jest tym czy innym a potem się nagle okazuje podczas nocy z ładną dziewczyną,że > > nieoczekiwanie ma się chuja w dupie. > Ot i przykrość. .......dobrze że mnie taka przykrość nie spotkała....... :)))))))))))))))) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś