saj.k 14.07.06, 11:28 pozdrawiam wszystkich z lasu jestem tu sam........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamqm Re: samotność leśniczego 14.07.06, 11:56 moze spotkasz jakiegos jelonka.. albo innego zwierza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: samotność leśniczego 14.07.06, 11:59 CHyba lesniczy wolałby spotkać jakaś łanie kamQm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamqm Re: samotność leśniczego 14.07.06, 12:07 haha ;) nie watpie... ale z drugiej strony dobrze ma taki lesniczy w zelektryfikowanym szalasie z dostepem do internetu :) w samotnosci i spokoju rzeklabym, moze sobie dyskutowac na forach :P no chyba ze ta lania przybedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
martek73 Re: samotność leśniczego 14.07.06, 14:57 zazdraszczam...bo nas tu duzo jakos tak...reszta abys nie był samotny Odpowiedz Link Zgłoś
aanika1 Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:00 Chętnie ci potowarzyszę ;) Chociaż urlop własnie się kończy... Szkoda, ze nie wiedziałam wcześniej... Lubię spacery po lesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:08 Saj.k nie daj się! Oni chcą się dostać do Twojego lasu, a następnie złamać Ci wszystkie krzaki! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aanika1 Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:16 Spokojnie, jedna puszysta kobietka nie zadepcze od razu całego lasu ;) Poza tym preferuję spacery ścieżkami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aanika1 Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:28 MNÓSTWO!! Chyba powinieneś słowniczek ortograficzny kupić i do niego zajrzeć... To źle, że mnóstwo? Przeszkadza ci to???? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:30 Boshe..dziewczyno..troszeczke spokojniej;) przepraszam za tak wielce rażący błąd ortograficzny. Hehe.. pożartować nawet nie można.. Nic mi nie przeszkadza. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aanika1 Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:46 Jestem spokojna tylko nie lubie błędów ortograficznych ;) Jeżeli już się ktoś wypowiada w pewien sposób publicznie to nie powinien brać przykładu z obecnego prezydenta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:51 Każdemu może się pomylić. Prezydent ma niezłą tremę przed każdym występem, więc mu się nie dziwie wpadek. Nie, żebym go bronił, bo go nie lubię..ale kadzy jest tylko człowiekiem;) - Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:19 hej co z tym lesnikiem? przestraszyl sie i uciekl.... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 22:25 Może las się pali? P.S - jak tam ciacho ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:27 elooooooooo lesniku!!!!a moze zabłądził?zgubil sie w lecie biedaczyna i teraz go mrowki wszamiaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:33 Trudno się mówi :P Pewnie leśnik znalazł swoją 'leśniczke' i poszli spać;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:36 tak pewnie tak, a gdzie moj bagienny mezczyzna....?no dobra nie jestem juz taka wymagajaca nie musi byc z bagien aczkolwiek musi je polubic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:46 Napewno się znajdzie. Tylko wtedy, gdy nadejdzie na to czas.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:48 ale ja usycham.....starzeje sie, niech sie znajdzie pokim mloda i ladna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:51 Ależ Kochanie.. Ty zawsze będzie piękna, a młoda zawsze w duchu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:53 mezczyzni tak mowia, ale podobaja im sie i tak mlode kobiety.... chce zeby znalazl sie teraz a nie jak bede cala pomarszczona, na operacje plastyczne nie mam zamiaru tracic kasy pozostaje tylkoi nadzieje ze bagienne srodowiski dobrze zakonserwuje moja urode... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 15.07.06, 23:57 Niestety w ogólnym rozumowaniu tak jest, że mężczyźni patrzą tylko na wygląd zewnętrzny..I zapewniam Cię, że spora część mężczyzn tak nie robi.. P.S - a bagna dobrze robią na cerę;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:04 weim mam bb ladna cere, to dzieki bagnom zapewne:-) moim zdanie patrza...jak nie na wyglad to na co zwracaja uwagę?? ps ja innych nie poznalam... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:06 ps zaraz otworze to wino... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:07 Hm. Są dwa rodzaje mężczyzn: 1) Szukający dziewczyny 2) Szukający miłości Te pierwsze, masz racje, patrzą przede wszystkim na wygląd, a potem w bardzo małym stopniu na charakter(przede wszystkim, aby można było z kobitą gdzieś wyjść itd.itp.) Ten drugi rodzaj ceni to, co kobieta ma w środku;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:11 a Ty do ktorego gatunku nalezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:12 ciasto juz zjadlam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:13 Myślę, że moge zaliczyć się do drugiego. P.S - nie pij dużo;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:19 już Cię lubię:-) nie bedę, bo po wczorajszym niewiele zostalo...a tak codziennie to nie mozna.pozatym dzis mam dobry humor i nie bede pochlipywac przed monitorem, jutro spotykam sie z dawno nie widzianymi przyjaciolmi, jak to dobrze ze ktos jeszcze o mnie pamieta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:21 Wzajemnie;) Niewiele zostało? Mówiłaś że połowa?:P A pamięta napewno bardzo dużo osób;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:27 taka mniejsza połowa....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:15 Oczywiście, nie powiem, że wygląd wcale się dla mnie nie liczy, bo skłamię. Mężczyzna odrazu traci chęć wogle rozmawiać ze szczerbatą kobietą.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:25 nie mam braków w uzebieniu poki co:-) liczy sie liczy, chociaz na pewno jest tez cos jeszcze ze inni szybko trafiaja na swoje polowy a inni nie...moze pech... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:26 To się nazywa..przeznaczenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:28 to przeznaczenie chyba mnie nie lubi...to jest jednak pech.. Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:32 Przeznaczenie Cię lubi ;] Dlatego nie pozwala Ci jak narazie zadawać się z gościami, którym zależy tylko na seksie..a tak ..poczekasz i zobaczysz,że znajdziesz mężczyznę godnego Tobie;] Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:37 F dym lezie duzo strashnikuff ortografji sieu znaiduie tlateko ja nie bendem tó whodzil,zeby nikt na mnije nie kzyczau. Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:38 Tak, tak.. ja też życzę dobrej nocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:38 dziękuję. to bylo miłe:-) czekam na mego meża z mokradeł poki co, tylko czasem mi smutno samej..jak dzis, lub wczoraj.ale to fakt w zyciu nie rozmieniam sie na drobne i nie spotykam sie z kims tylko dlatego ze mi sie nudzi albo dlatego ze moze cos z tego bedzie... samotnosc da sie polubic, to nie trudne jak sie lubi siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:43 Będzie dobrze ;] Jeszcze znajdziesz tego bagniastego;] I to dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona do samej siebie (dużo dziewczyn ma jakieś dziwne kompleksy). Ja już lece do wyra..miłego, jutrzejszego spotkania z przyjaciółmi ;] doo..napisania ;] pzdr. dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:46 Tylko Ty idź też spać, a nie siedzisz przed pudłem i psujesz sobie wzrok ;] Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:46 Byle ten bagnisty nie zamienil zycia w bagno bo i takie rzeczy juz sie zdarzaly... Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:50 Ktoś tu ma chyba zły dzień..Co Ty taki pesymista? Ja tu próbuje kobite pocieszyć, a Ty tu pierdzielisz jakieś bzdury. Idź już lepiej spać.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: samotność leśniczego 16.07.06, 00:56 Sluchaj no koles.Jesli juz,to pisze,a nie pierdziele.Dwa-forum jest dla wszystkich i zaden mydlek twojego pokroju nie bedzie mnie stad wypedzal.Jak bede chcial,zostane tu do konca swiata i tobie guzik do tego.A kobiety maja to do siebie ze umieja sie same pocieszyc,a jesli nie,to pocieszyciel sie znajdzie,nawet po pólnocy.Szkoda ze tego jeszcze sie nie nauczyles. Odpowiedz Link Zgłoś
lazygeek Re: samotność leśniczego 16.07.06, 01:03 Prosze, daj im spokój, pasują do siebie, napij sie piwa, jak ja, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: samotność leśniczego 16.07.06, 01:06 Niech im Bozia da szczescie i mile noce spedzane razem w szale milosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: samotność leśniczego 16.07.06, 01:57 i redbulla coby sił starczyło na te szały:D jeden po drugim;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 16.07.06, 12:50 Zostawie to bez komentarza.. Rozumiem, masz gorszy dzień..ale spoko, przejdzie Ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: samotność leśniczego 19.07.06, 16:16 no tak, ale gdzie ten z lasu :-(, myslalam ze bedzie cos o lesie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: samotność leśniczego 28.07.06, 14:19 Jak to! Przeciez jest zakaz wchodzenia do lasu! Prosze natychmiast opuscic las! Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: samotność leśniczego 28.07.06, 16:13 cheyenne73 napisała: > Jak to! Przeciez jest zakaz wchodzenia do lasu! > Prosze natychmiast opuscic las! ale to jest ludzki las Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: samotność leśniczego 31.07.06, 09:09 saj.k napisał: > cheyenne73 napisała: > > > Jak to! Przeciez jest zakaz wchodzenia do lasu! > > Prosze natychmiast opuscic las! > ale to jest ludzki las Mój las jest wyjątkowy, są tu piękne zwierzęta i straszne stwory..... Kocham je ale i się boje............ Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: samotność leśniczego 03.08.06, 09:13 saj.k napisał: > saj.k napisał: > > > cheyenne73 napisała: > > > > > Jak to! Przeciez jest zakaz wchodzenia do lasu! > > > Prosze natychmiast opuscic las! Leśniczy jak zwykle jest sam.......... > > ale to jest ludzki las > > Mój las jest wyjątkowy, są tu piękne zwierzęta i straszne stwory..... > Kocham je ale i się boje............ Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: samotność leśniczego 03.08.06, 10:03 > Leśniczy jak zwykle jest sam.......... To moze czas zmienic profesje na inna, bardziej towarzyska ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: samotność leśniczego 04.08.06, 10:08 cheyenne73 napisała: > > > Leśniczy jak zwykle jest sam.......... > > To moze czas zmienic profesje na inna, bardziej towarzyska ?:) Co proponujesz? Cheyenne73 > Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Oj, był kiedyś leśnik na tym forum poszukiwany:) 28.07.06, 22:36 bardzo dawno temu, ale był:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=519924&v=2&s=0 z kombatanckim pozdrowieniem, r. Odpowiedz Link Zgłoś
olga136 Re: samotność leśniczego 29.07.06, 00:41 Wydaje mi sie że jesteś jedynie forumowym lesniczym skoro odczuwasz swoją samotność. Prawdziwy leśniczy pozdrowi sarenkę, pobawi się z dzikiem, jeża zabierze na spacer..... Nie myśli o samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: samotność leśniczego 29.07.06, 18:31 a ja tam gdzie mieszkam mam z 3ch stron las i... jest mi dobrze, nei czuję się samotna... pozdrawiam wszystkie dziki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: samotność leśniczego 29.07.06, 18:48 Ja mam troszeczke daleko do pierwszego lepszego lasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: samotność leśniczego 29.07.06, 21:35 To przykre, bo w lesie zawsze duzo się dzieje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: samotność leśniczego 04.08.06, 12:16 no właśnie.. np. jest dużo jeleni dla kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: samotność leśniczego 04.08.06, 12:24 szubrawiec76 napisał: > no właśnie.. np. jest dużo jeleni dla kobiet :)) ........... ...a ilu " rogaczy " hahahaha:-)Ups -przepraszam :-), ale nie mogłam sie powstrzymac;p Pytanie tylko , czy jak taki zrzuci poroże -już rogaczem nie jest ?! Kto wie?!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: samotność leśniczego 04.08.06, 12:50 no przecież musi zrzucać... aby zrobić miejsce dla nowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś