chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 08:49 Gdzieżem była??? A... no nie na urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 10:02 Czyżby areszt domowy ??? Aby nie przeszkadzać w wyborze nowego Pana Premiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 10:06 Hehe, myślisz, że doszły ich wieści o mojej wielkiej chęci na demonstrację?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:14 teraz sie kajaj i przepraszaj ze cie tyle nie było był zlot? udał sie? fajnie było? powiedz, że nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:18 Na temat zlotu powiem - kurwa nie udało się :( Najpierw nam pogoda nie odpowiadała, potem ja nie mogłam. A jakby panny dokładnie czytały hehe, to pisałam, że mnie tydzień nie będzie. Nie był to urlop, ale powody pozwolicie, że zatrzymam dla siebie??? Nie chce mi się rozwlekać prywatnych spraw na otwartym forum. Aha - wzywam Sonrie i mami do ustalania następnej daty zlotu! Kati - jak obcy??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 13:36 no pacz pani to mnie umkło żes sie zapowiadała zlotu nie było? uu jak mi przykro <hiehiehie> nie no, żartuje, porostu zazdroszcze jak obcy? chyba w porządku mam tu teraz zagwózdke co do badan prenatalnych ( nie wiem czy robic?) zapytam lekarza w przyszłym tyg. jak on to widzi boszz wiecie że w londynie nie zagladają ci do krocza przez caluśka ciąże robią 2 razy usg i wsio , a tutaj kurna co miesiąc i grzebią ... a i jeszcze w londku do porodu dają gaz rozweselający - fajnie nie, buu ja chce za granice :( Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:42 Jestem na minutę; się dogadamy na dniach, bo postanowiłam zostać obszarnikiem i zakupić kawałek ziemi w pięknych górach - muszę jechać obejrzeć to cudo, chociaż jestem podjarana tak bardzo, że wcale nie musiałabym oglądać, żeby zapłacić. Czasami miewam genialne pomysły - to jeden z nich; no ale własnego nowego auta mieć kurna nie będę :( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:45 O kwak, ale super :))) Kurka, już widze tego forumowego grilla w pieknych górach :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:49 No, i sklep z piwskiem za rogiem :) Jak nie ta, będzie inna - ta jest znajomych górali, więc mam nadzieję, że ze mnie nie zedrą; inną fajną w Milówce znalazłam. Ale podjarka!!! No ale ja ze wsi jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:51 A ja z prowincji ale bym się na wieś wyniosła chętnie :))) A sklep z piwskiem to po prostu oznacza idealna lokalizacje działki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:54 No właśnie :) I las, i sklep, i las, i góry :) Równie podjarany jest mój tata - już sobie zaplanował, że się z MOJEJ działki nie ruszy przez całe wakacje, a jeszcze jej nie kupiłam, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:55 A chałupinka tam jakas jest, czy tata pod gołym niebem wakacje zaplanował??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 11:58 Jest szopa po nadleśnictwie, cokolwiek to znaczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 12:00 Znaczy się dach na głową jest :)) To ja idę na Allegro po śpiwór :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 12:03 Hehe; niestety, za dużo kasy na to nie mam - stać mnie na 500 m kw. według cen z biur nieruchomości; niemało pod namiot, ale też niezbyt dużo :( Mam nadzieję, że górale nie przegną z ceną... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 18.07.06, 12:07 Jak się zmieści namiot i można siedząc wyciagnąć nogi to jest super :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Uprzejmie informuję 19.07.06, 12:29 I dupa. Górale chcieli mnie raczej orżnąć, a ja ze wsi jestem i się nie dałam. Znalazłam dwa razy taką działkę za te same pieniądze (!!!), i to do negocjacji, z projektem zagospodarowania, przy szlaku na Babią Górę. Szkoda mojego czasu i zawracania mojej dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 19.07.06, 12:52 Ja przy szlaku to może biznes jaki otworzysz??? I mnie zatrudnisz bo mam dośc prosiaka :P Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Uprzejmie informuję 19.07.06, 13:12 > I mnie zatrudnisz bo mam dośc prosiaka :P będzisz łoscypki sprzedawac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Uprzejmie informuję 19.07.06, 13:14 katimai napisała: > > > > > będzisz łoscypki sprzedawac Moge nawet w stroju ludowym topless byle z fajna szefową :PPP > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Uprzejmie informuję 19.07.06, 13:35 a mnie niech ktos zabierze od mojej swiniaczki. normalnie to jest po prostu skandal. przed chwila, kiedy wlasnie skonczyla pierdolic z corka po raz setny dzisiaj ktos zadzwonil i jej powiedzial, ze wyslal faks. ona wstala do faksu, wziela i komentarz 'oj, ile tu faksow, ale....ja jestem bardzo zajeta, nie moge teraz sie tym zajac'!!!:((((((((( normalnie mowie wam, mam ochote wlaczyc chronometr i sprawdzic, ile dziennie wygaduje przez telefon, zre sniadanko, pieprzy sobie ze swoim kolega etc. normalnie jestem tak wsciekla, ze szok!!!: (((((((((((( moze jeszcze mnie zagonia do tego... hehehehehe... w piatek mam rozmowe z szefem. on zaproponowal. ciekawe, co wymysli znowu. jestem taka nabuzowana, ze jak raczy pierdzielnac cos od czapki, to wywleke wszystko i juz. o! a dzisiaj moze sobie kupie ladna torebke. ps. moja kumpela wywiezie stad pol zary i mango;) nie wspomne juz o ilosci butow... ps2. wczoraj tak sie zjarala na plazy, ze dotknac sie do siebie nie mogla:( bidula... tak to jest z turystami...:) Odpowiedz Link Zgłoś