men_ 07.02.03, 17:25 nie tak bardzo jak Uneczkę, O ! p.s.: i twe moje staromodne, kościółkowe zasady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7x Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale 07.02.03, 17:30 men_ napisał: > nie tak bardzo jak Uneczkę, O ! > > p.s.: i twe moje staromodne, kościółkowe zasady... nawzajem ;) :P p.s. twe czy me bo ja ani be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 17:40 może w kolejności pod wzg.sensacyjności to wszystko poukładać, ja stawiam na ten:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 17:50 ja nie !:) Gość portalu: oona napisał(a): > może w kolejności pod wzg.sensacyjności to wszystko poukładać, > ja stawiam na ten:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 17:52 a który?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 18:07 ten? przecież to naturalne, intuicji nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 20:32 dzielnie znosząc trudy awansu na vicelidera menowych sympatii łączę wątki fajowe podrzucając ten na szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 20:37 no i będzie nadzieja,że się intrygująca sprawa zasad wreszcie wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
cool_eszanka Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale 07.02.03, 21:06 Gość portalu: oona napisał(a): > no i będzie nadzieja,że się intrygująca > sprawa zasad wreszcie wyjaśni to proste - menik powiedzial: "Oj Iksik lubie ciebie, ale nie tak bardzo jak Uneczke.O! i twe moje staromodne, kościółkowe zasady..." chcial powiedziec: "Oj Iksik lubie ciebie troszeczke, bardziej Uneczke "i te moje staromodne, kosciolkowe zasady...(w ktore oczywiscie wszyscy wierza)" myslal: "lubie Uneczke troszeczke, ale bardziej Iksik ciebie "i twe staromodne, kosciolkowe zasady chcialbym troche zmienic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 21:17 oczyma wyobrażni widzę lawinę wątków miłosnych zakładanych przez mena dla iksika, w niedalekiej zapewne przyszłości:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 21:22 I wezwiemy na pomoc chłopca z Muranowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 21:27 o ile pamiętam w pierwszej fazie miłosnych uniesień na forum men jest nie do okiełznania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:37 No to Iks ma przed sobą nowe doznania... emocjonalno-estetyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 21:38 Masz rację:) Zostanie nam tylko Kiler czy też to zbyt radykalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 21:44 i Killerów 2-óch nie pomoze:) swoją drogą ciekawe z jakim zwierzątkiem skojarzy się xp menowi,chyba nie będzie się powtarzał z myszką??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 21:50 Nie będzie też do niego mówił: Kitku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 21:55 ani,tym bardziej,góraleczkooooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 22:11 Niuniek też chyba odpada:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 22:15 czy ja wiem.......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Oj Iksik, lubie ciebie, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 23:05 przejdziemy na forum rowery Odpowiedz Link Zgłoś