saj.k 25.07.06, 13:24 Miałem słabość w miłości.... Czy zawiodłem...? Siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 17:40 Saj.k co to znaczy to co napisałeś? My kobiety z trudem rozumiemy mężczyzn, a tu jeszcze taki upał... Lepiej sam powiedz o co chodzi, bo to co ja się domyślam, to ;-) nie jestem pewna czy dobrze się domyślam ;-) szczególnie że zapomniałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 18:02 Robi! może Ty mi coś przetłumaczysz? bo Saj.k napisał i zniknął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 18:24 wydaje mi się, że dobrze myslisz, ale pewności i ja nie mam :( Jeżeli tak to zawód na całej linii :( ale da się przeżyć, nie on ostatni, ani pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 18:25 tylko w tym aspekcie tego "zapomniałem się" nie rozumiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 18:36 Ale mnie mordujesz :) może chodzi o ciąże a może o inną Kobietę a może lepiej niech sam powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 25.07.06, 18:39 musi sam powiedzieć ... nie ma rady, bo domysły mogą w złym kierunku pójść;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 26.07.06, 13:43 To może ukierunkujesz rozmowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 26.07.06, 17:41 Saj.k zgadywankę nam zadał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 26.07.06, 17:58 do wrócimy do niej jak będzie chłodniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 26.07.06, 18:03 Robi! coś w tym jest w ten upał mózg mi rozmiękł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 27.07.06, 06:36 Saj.k miał przygodę, skok w bok ? Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 27.07.06, 13:51 Nie całkiem skok w bok raczej do góry......... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka zgadujemy nadal ;) 27.07.06, 16:17 Saj.k zapomniał się i zakochał... zawiódł siebie, bo niesie sztandar z napisem "nie zakocham się" Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 09:34 saj.k napisał: > Miałem słabość w miłości.... > Czy zawiodłem...? > Siebie? Ona chciała a ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 09:39 saj.k czasami tak jest,że jak jedno chce drugie nie nikogo nie zawiodłeś,widocznie Ty miałeś ten zły dzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 11:47 powody religijne? powody uczuciowe? Jeżeli te to popieram Cię w 100% Jeżeli inne to w 90% Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 15:11 roborobi napisał: > powody religijne? > powody uczuciowe? > Jeżeli te to popieram Cię w 100% > > Jeżeli inne to w 90% Uczuciowe Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 16:26 Czyli albo kochasz inną, albo tej wystarczająco nie kochałeś. Czyli masz poparcie moje w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 28.07.06, 16:37 Saj.k bardzo była rozczarowana? rzuciła w Ciebie wazonem? Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 09:12 fantka napisała: > Saj.k > bardzo była rozczarowana? > rzuciła w Ciebie wazonem? Dlaczego kobiety są takie zdziwione kiedy facet po grze wstępnej mówi NIE, innym razem albo nigdy...... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 09:19 bo może jeszcze,żaden facet nie powiedział "nie" nie znam odpowiedzi na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 09:28 wesola_kicia napisała: > bo może jeszcze,żaden facet nie powiedział "nie" > nie znam odpowiedzi na to pytanie To duż sztuka ale można,jakie to jest super uczucie zostawic coś na póżniej lub nigdy..... uwierz mo kiciu! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 09:41 saj.k napisał: > To duż sztuka ale można,jakie to jest super uczucie zostawic coś na póżniej lub > > nigdy..... uwierz mo kiciu! ja nie powiedziałam,że nie rozumie tego,ja odpowiedziała na pytanie.Uwierz niektóre kobiety też tak robią.I nie ma nic w tym złego. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 09:30 hormony rozgrzałeś, a potem powiedziałeś nie Gra wstępna była obustronna? Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 10:15 roborobi napisał: > hormony rozgrzałeś, a potem powiedziałeś nie > > Gra wstępna była obustronna? Jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 10:32 Tobie to wystarczyło, jej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
saj.k Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 10:40 roborobi napisał: > Tobie to wystarczyło, jej nie. To praca nad własnymi słabościami,czy taż rade,czy ulegniesz pokusie, Zawsze wychodzisz z TEGO silniejszy mimo bólu fizycznego......... Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zapomniałem się......... 31.07.06, 12:31 Ja mam stałą partnerkę i nie mam takich problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zapomniałem się......... 01.08.06, 19:44 saj.k napisał: > wesola_kicia napisała: > > > bo może jeszcze,żaden facet nie powiedział "nie" > > nie znam odpowiedzi na to pytanie > > To duż sztuka ale można,jakie to jest super uczucie zostawic coś na póżniej lub > > nigdy..... uwierz mo kiciu! Saj.k nie bardzo rozumiem czym się chwalisz? Czy tym że podrażniłeś się z dziewczyną? Na ile później odłożyłeś ten ciąg dalszy? ????????? Odpowiedz Link Zgłoś